"אי אפשר להרוג אותו": דג הזומבי שחזר לחיים - ללא ראש
סרטון של דג מת וחסר ראש משתולל בקערה וכמעט מצליח לצאת ממנה מסתובב ברשתות החברתיות ומעלה שאלות רבות. אך אל דאגה - ההסבר לתופעה הוא הרבה יותר הגיוני ממה שאתם אולי חושבים
סרטון של דג מת וחסר ראש משתולל בקערה וכמעט מצליח לצאת ממנה מסתובב ברשתות החברתיות ומעלה שאלות רבות. אך אל דאגה - ההסבר לתופעה הוא הרבה יותר הגיוני ממה שאתם אולי חושבים
מבול של המבורגרים עסיסיים וגלידריות מושחתות מחד, קערות צ'יה צבעוניות ואוכל טבעוני מאידך, ואיך אפשר בלי חדי קרן בתוך וופל. 10 התופעות הכי דומיננטיות של שנת 2017 בתחום הקולינריה
הרבה לפני שגעון ההמבורגר ששטף את הארץ, כריך האנטרקוט המדויק של איט מיט יצר סביב המקום עומס ותור תמידיים. כעת, הגיע זמנו של הסניף הנוסף בת"א
אבי ביטון מסכם עוד שנת פירגון עם המתכון שהכי אהבתם השנה: המבורגר מושלם שמכינים במטבח הביתי בהשראת מסעדת ביסטרו סיטרו
לא באמת חשבתם שיעבור שבוע בלי המבורגר חדש, נכון? קבלו הצצו לסניף החדש של פורט 19, המקום שהתחיל כמזללת נקניקיות משובחת ותפס תאוצה בזכות ההמבורגרים המוגזמים
שגעון ההמבורגרים ששוטף את ישראל עושה חשק להכין אחד תוצרת בית והוא ממש לא חייב להיות עם בשר. אורלי פלאי מכינה אותו עם שעועית שחורה ונותנת גם טיפ לבורגרים יציבים
השף המפורסם העלה לערוץ היוטיוב שלו סרטון לחג המולד ובו חשף את המתכון שלו ושיתף במספר סודות מפתיעים. בשביל הטריקים שלו תזדקקו בעיקר למועך תפוחי אדמה, אך לא יזיק אם תכינו מראש גם כמה עלי מרווה וחומץ
לארוחת שחיתות אמיתית מגיש לכם השף שאול בן אדרת מנה של סטייק אנד אגז, הנתח בשר עסיסי עם ביצת עין, ולשדרוג מעטר אותו בקרם אגוזים
אדם שהזמין ביצה במסעדה ונפצע כאשר היא התפוצצה לו בפה, תבע את המקום בטענה שנגרמו לו כוויות קשות. עקב המקרה החליטו לבדוק - מדוע זה כל כך מסוכן לחמם ביצים קשות במיקרוגל?
השנה איבדה סצינת המסעדנות המקומית עוד מסעדות יוקרה כמו רפאל וקלואליס, נפרדה ממוסדות כמו קימל והסינית האדומה, ונדמה שיותר מתמיד זמן החסד של מסעדה חדשה התקצר משמעותית ב-2017. 10 המסעדות שהכי נתגעגע אליהן וכל הסיבות שבגללן המסעדות לא מצליחות לשרוד
מזללת טקס מקס קטנה נפתחה בעיר התחתית ומביאה את בשורת האוכל השמח לחיפה. כל הפרטים על המקסיקנית הלוהטת החדשה -טאקו סלאש
כולם אוהבים לנגב חומוס בחומוסיות, אבל אין גאווה גדולה יותר מלהכין אותו בעצמכם. אבי ביטון מפציר בכם לפנות זמן ולהשקיע, ומעניק מתכון פשוט וטעים לחומוס גרגירים
טירוף ההמבורגרים ממשיך לדהור: תכירו את ההמבורגר החדש מבית מוסד הבשרים המיט בר שנקרא MB בורגר בהרצליה. בתפריט: בשר טרי ואיכותי ותור ארוך בכניסה
מריו בטאלי, אחד השפים המפורסמים בעולם, הואשם בהטרדה מינית על ידי ארבע נשים שונות ונאלץ להתנצל פומבית, אבל ההתנצלות החצופה רק גרמה לו להסתבך עוד יותר
המטבח הבוכרי מפורסם במנות האורז העשירות שלו. אחת מאותן המנות היא הבחש, שבה משתדכים אליו בשר צלעות ושפע ירוקים והופכים אותו לקלאסיקה חורפית
סינטה כתומה בניחוח טנדורי על מצע של קוביות דלעת מתובלות, שף שאול בן אדרת מפגיז במנה עיקרית שדורשת מינימום מאמץ
מחקר שנערך באוניברסיטת טקסס גילה שלכלי ממנו אנחנו שותים את המשקה המבעבע והחגיגי יש השפעה על הטעם שלו, ושככל שהוא יותר מבעבע הוא פחות טעים. המסקנה: שמפניה שותים רק בכוסות זכוכית (עם עדיפות לקריסטל)
שאלה פשוטה על צורת הטוסט האהובה עליכם יצרה דיון חסר פרופורציה עם תגובות זועמות ומשמיצות. אז איך אתם אוהבים את הטוסט שלכם? חתוך למשולשים, חתוך לאורך או חתוך לרוחב? הגיבו ברוגע
קציצות הפראסה משתלבות נהדר בחגיגות החנוכה. הפעם אבי ביטון מחליף את הבשר שלצד הכרישה במרכיב מפתיע, בהשראת מסעדת אונזה הטורקית
שחקנית ומחברת ספרי בישול מגלה כיצד יש להכין את רוטב העגבניות המושלם לכל מטרה - וזה הכל תלוי בסבלנות שלכם
כדי לעשות חם בלב ובבטן מכין השף שאול בן אדרת תבשיל של קוביות בשר עם עדשים ובצל, ומוסיף לו מרכיב מפתיע שמוסיף טוויסט מגניב
וופל הבועות שמגיע עם גלידה צבעונית וכיכב השנה באינסטגרם ברחבי העולם, מגיע לישראל בדוכן חדש בשם אגזיט בחולון. כל מה שצריך בשביל לשפר את היום הוא וופל חדי קרן צבעוני
שעה שניחוחות הטיגון מתפזרים ברחבי הבית והנייר הסופג עובד שעות נוספות בחג החנוכה, הגיע הזמן להתיידד עם השמנים הבריאים שיש לעולם להציע
אולי אתם יודעים לאכול נכון - אבל מתברר שאתם לא יודעים איך לבטא את מה שאתם אוכלים נכון. מפרמז'ן לקוראסון - קבלו 10 מאכלים נפוצים שבכלל לא ידעתם שלא קוראים להם ככה
לצד הדלקת הנרות והסופגניות חג החנוכה לא שלם בלי חגיגות הפסטיגל. אז איפה אוכלים לפני או אחרי המופע עם הילדים ברחבי הארץ, וגם, המלצות לבילוי איכותי להורים בזמן ההצגה
לקראת חג החנוכה אבי ביטון מפרגן למסעדת המבורג ברחובות ובהשראתה מתפרע עם חלות בצל ביתיות קטנות מ-4 מרכיבים בלבד, שמושלמות גם לנמנעים מגלוטן
ברשת מסתובב טריק ויראלי פשוט לקילוף מהיר של כמויות גדולות של תפוחי אדמה. ניסנו אותו בעצמינו ולפניכם התוצאה
אין ספק שהשום הוא פלא של ממש גם מבחינת טעם וגם מבחינה רפואית. הבעיה היחידה אתו היא שצריך לקלף את השיניים שלו וזה מעצבן. בדקנו שלוש שיטות שאמורות להקל עלינו את החיים. מה באמת עובד?
המסעדה הכי ותיקה בארץ, המוסד שמתמחה בהם והדוכן שמכניס 7 חתיכות בפיתה: 9 המלצות לשניצל, המנה המטוגנת הכי אהובה בארץ