עיצרו הכל: יש גלידה בלחמניית המבורגר
קיץ 2017 מגשים עבורנו לא מעט חלומות מושחתים הכוללים שילובים של גלידה, מאפים ושלל תוספות מתוקות. הצצה שומטת לסתות לקינוחים המשגעים של גלידיום בחיפה
קיץ 2017 מגשים עבורנו לא מעט חלומות מושחתים הכוללים שילובים של גלידה, מאפים ושלל תוספות מתוקות. הצצה שומטת לסתות לקינוחים המשגעים של גלידיום בחיפה
אבי ביטון מרכיב ארוחה מזינה וטעימה של סטייק דלעת עסיסי וצמחוני, על מצע של עדשים שחורות וירקות שורש. ואף מילה על בשר
קשה שלא לאהוב אננס, פרי מתוק שמתאים בול לימי הקיץ החמים ולישיבה על חוף הים. הבעיה היחידה היא שלוקח נצח לקלף אותו, וזה פשוט לא שווה את המאמץ. קבלו את הפיתרון המושלם
קניתם אשכול בננות ואתם רוצים לאכול, או לאפות איזו עוגה טובה, אבל הבננות עדיין לא בשלות? קבלו מספר טיפים פשוטים שיעזרו לכם להאיץ את התהליך וליהנות במהרה מפצצת האנרגיה הצהובה
מהו אושר? עוגה אישית רכה ועסיסית שמכינים בתבנית מאפינס ובתוכה מסתתר אננס, לצד כדור גלידה או תלולית קצפת - והכל תוך פחות משעת הכנה
כל אכלן בורקסים יודע שבשוק רמלה מסתתרת גרסה מושלמת של המאפה האהוב. אבי ביטון מבקר בשוק ומלמד אתכם להכין בבית בורקס מנגולד עם טריק
טרנד משאיות האוכל צובר תאוצה עם פסטיבל חדש שהתחיל השבוע בעיר חיפה ויעבור בערים נוספות ברחבי הארץ. הצצה טעימה פנימה
קיץ ישראלי, הוא לא הדבר האמיתי בלי המלבי. ענבל לביא משאירה את סירופ הפטל התעשייתי בצד ומוסיפה לקרם הקר והאהוב רוטב פירות יער עז בטעמים ובצבע
השבוע מתארח אבי ביטון במוסד הווותיק של מתי ורותי ברודו, הקופי בר, ומכין בהשראתו סטייק טרטר עם טאץ' ים תיכוני
ציוץ אחד קטן, של צילום מסך מתוך מילון מקוון, גרם לחובבי אוכל איטלקי להביט במסך בתדהמה ולא להאמין. החשיפה של המידע הובילה לחשיפות נוספות - בין היתר על הסלמי והביסקוטי
את הרוטב האהוב והמוכר של הרוסטביף משדך הפעם אבי ביטון דווקא לנתח הסלמון, ומבשל רוסטפיש עסיסי שכל אחד יכול להכין בבית
רוצים ללמוד להכין עוף פריך, מלוח ומטוגן עם החלק הקריספי המגרה שהפך את ה-KFC למותג? כימאים עלו על הסיבה מדוע אנחנו כל כך אוהבים עוף מטוגן - וגם מדוע לפעמים עוף מריח לנו כמו דג?
שף אמריקאי עלה על דרך קלילה ופשוטה להתמודד עם קליפת התירס המעצבנת. כל מה שצריך זה מיקרוגל, ולהתחיל לפתח תיאבון
מסעדת הטחנה בצפון חוגגת כבר 15 שנות קיום, במהלכן הפכה להיות אחד ממוקדי הבשר השווים ביותר בצפון הארץ. ביקרנו שם ושמענו משף המקום מה היתרון של שימוש בבקר ישראלי טרי ומה הסוד לפריים ריב המושלם
שוק שרונה מרקט מציע לא מעט שפע קולינרי. למעט הדוכנים המפורסמים שלו, יש עוד כמה מקומות ששווה להכיר שיהיו עבורכם מפלט מושלם וטעים לימי החופש הגדול
מסעדת שקשוקרייה שנפתחה לא מזמן בברלין מצטרפת לשורה ארוכה של מסעדות ישראליות שהפכו לחביבות הקהל המקומי
המבורגריה צבעונית, מסעדה הודית, בית קפה שכונתי חדש, פיצרייה וגלידרייה - רחוב דיזנגוף הפך בשנה החולפת לשחקן משמעותי בקולינריה התל אביבית. יצאנו להזדנגף
הקיץ לא יצליח לכבות את החשק לבשר, אבל במקום תבשיל כבד או חריכה מתמשכת על המנגל אבי ביטון מציע את הפתרון המושלם: מנת טטאקי סינטה, שעוברת צריבה קלילה ומשתדכת לרוטב מתקתק ומעקצץ
אבי ביטון מבקר במקדש הוופלים התל אביבי - החגיגה של באבט, ומכין בהשראתה וופל בלגי ביתי עם תפוחי עץ, שמגישים עם מייפל וגלידת וניל בצד
התחרות בה זוכת מאסטר שף נוף עתאמנה-איסמעיל וחבריה לצוות הישראלי התחרו בשפים מכל העולם במסגרת משחקי המכביה, היא חלק מתכנית שתאפשר למשתתפים הזדמנות לחקור את ישראל מעבר לאתריה התיירותיים, וללמוד על ההיסטוריה הקולינרית שלה. אז מי זכה? צפו בכתבה
אוהבי הפריקסה האסלי יודעים, שאת הדבר האמיתי מוצאים בשוק רמלה. אבי ביטון מגיע לפרגן ומהנדס לכם מתכון
כבר שוברים את הראש מה לעשות עם הילדים? הנה שתי אופציות חביבות: דוכן תירס חדש המציע גם תפו"א לוהטים, וקינוח של מגנום בהרכבה עצמית פוטוגני במיוחד
דג טונה זהוב סנפיר המשיך לקפוץ במגש רגעים ארוכים לאחר שאמור היה להית כבר מת. מסתבר שיש לכך הסבר די ברור והגיוני - אבל זה לא מוריד מהחרדה
תכנית דוקומנטרית של ה-BBC קיבלה הצצה נדירה למפעל של נסטלה וגילתה משהו מאוד מאוד מפתיע על חטיף השוקולד הפופולארי "קיט-קט". אין שום סיכוי שידעתם ממה מורכב המילוי שלו
יש מוצרי מזון שכולנו נוהגים לזרוק בכמויות גדולות הרבה לפני שפג תוקפם - והגיע הזמן לשים לזה סוף. הנה הדרך הנכונה לשמור על טריותם ולמחזר אותם
לכבוד יום השוקולד הבינלאומי ליקטנו 7 מתכוני שוקולד מעולים ואהובים, כולם פשוטים להכנה וקוצרים המון מחמאות. מפאי שוקולד ואוראו ללא אפייה, דרך כדורי שוקולד מושלמים ועד מוס שוקולד ממרכיב אחד בלבד
בשר הסלמון הטעים לא מצריך טיפול מורכב ומאפשר לשלבו בכל מנה שתחליטו. הקשתית רננה עטייה מכינה לכם מנה בול-פגיעה של דג סלמון אפוי ופשוט להכנה עם שמן זית ורוזמרין. צפו
נגה קדשאי המתחרה בדרסז' רכיבת סוסים אומנותית דוהרת קדימה עם מתכון לסלט מהיר ובריא, שעוזר לשמור על הכוח לפני התחרות. צפו
האימונים הקשים והשילוב בין עבודה אירובית ואנאירובית מחייבת את הספורטאים לשמור על תזונה שמספקת את צרכי הגוף ומספקת לו כוח. המתאבק מארק פופוב עם מתכון לארוחה של מתאבקים, שנותנת אנרגיה להתמודדות עם היריב. צפו
שחקנית הטניס ולריה ניקולייב במתכון פשוט וזריז לפסטה מקמח מלא ברוטב עגבניות והנחתה של בזיליקום שתיתן אנרגיה באימונים. צפו
קפטן נבחרת הרוגבי גלעד גולדשטיין מדגים מתכון מצח לתבשיל בורגול ועדשים פשוט וטעים, ואפשר לאכול אותו חם או קר, כמנה עיקרית או כחלק מסלט ירקות.
השחיין הפאראולימפי באשר חלבי מראה איך בכמה צעדים פשוטים אפשר לשדרג חביתה פשוטה לכדי מנה טעימה המתאימה לאימונים. צפו
ירקות הם ליווי מושלם לכל מנה, אבל לפעמים כיף ליהנות מהטעם שלהם בלי לשלב בפשטידות או בקציצות. השחיין אלדד אביגדור מראה כי מזון בתקופת האימונים לא חייב להיות משעמם
רוצו לתפוס מחסה בחדרי הכושר, מתקפת הפיצות האימתנית בעיצומה. אוטומט הפיצות הראשון נחנך בתל אביב, רביבה וסיליה השיקו פיצריה חדשה ובקיבוץ בית השיטה התחדשו בבא לה פיצה, שמביאה את הבשורה לאזור העמקים
וירטואוז הדגים ויקטור גלוגר מארח את אבי ביטון לטאג'ין צפון אפריקאי. מדור הפירגונים השבועי נוחת במסעדת קלואליס ברמת גן
שחקני הגולף איתמר ואיתי כהן מציגים את המתכון המנצח שלהם לארוחה קלה לפני התחרות
אל תתנו לעגבניות שלכם להתקמט: אם תקפידו על שני כללים פשוטים - העגבניות שלכם יישארו טריות לאורך ימים, וכל מה שאתם צריכים לעשות זה לאחסן אותן מעט אחרת