לא רק פלאפל: 10 דברים שאפשר להכין במכשיר וופל ביתי
הפלאפל הבלגי שנפתח בשבוע שעבר בראשון לציון שבר את הרשת, והזכיר לנו שמכשיר הוופל שיש היום כמעט לכל אחד בבית, יכול לעשות עוד הרבה דברים, חוץ מהוופל הבלגי הקלאסי - לפניכם 10 רעיונות מקוריים ופריכים
הפלאפל הבלגי שנפתח בשבוע שעבר בראשון לציון שבר את הרשת, והזכיר לנו שמכשיר הוופל שיש היום כמעט לכל אחד בבית, יכול לעשות עוד הרבה דברים, חוץ מהוופל הבלגי הקלאסי - לפניכם 10 רעיונות מקוריים ופריכים
איפה כדאי באמת לשים את הביצים שלכם? מה עושים עם האגוזים, מתי צריך להכניס את השמפניה לקירור, מה עושים עם הקמח שנשאר והסוד הגדול לגבי אבוקדו - מומחית אחסון נותנת טיפים לטעויות שאנחנו עושים עם האוכל שלנו
אבי ביטון חוזר למוסד הסנדוויצ'ים האהוב עליו איציק ורותי ברחוב שינקין בתל אביב, בחיפושיו אחרי הסנדוויץ' הכי טעים, וטועם את כריך סלט הטונה הביתי, שמעלה בו זיכרונות מהעבר
כולנו אוהבים גבינה מגוררת שמצליחה לשדרג כמעט כל מנה, אבל האם ידעתם שעד עכשיו עשיתם את זה בצורה לא נכונה? גולשת העלתה סרטון שהלהיב את חובבי האוכל: "עכשיו הכל נראה הגיוני"
תשכחו מכל מה שחשבתם על מתחמי אוכל בקניונים ותתכוננו להתאהב ב"מרקדו" של קניון עזריאלי ראשונים. מתחם אוכל מעוצב ומגניב שיש בו הכל: מגשי סושי ענקיים, המבורגרים מושחתים וגלידות שיצטלמו מעולה לאינסטוש
לפעמים אנחנו רוצים ליהנות מחטיף טעים וביתי בלי להיכנס למטבח, ועכשיו אפשר ליהנות מחטיפי בריאות מתוקים ואיכותיים עם אותו טעם בדיוק. הכירו את חטיפי home made
תשכחו מפלאפל הכדורים שהכרתם עד היום ותכירו את הפלאפל הבלגי. המנה שמשגעת את הרשת בימים האחרונים מגיעה מראשון לציון והומצאה בכלל על ידי מקעקע. כל הפרטים פלוס וידאו שהוא צפיית חובה
בסופו של יום עבודה מפרך גם השף הכי גדול, כמו כל פועל, רק מפנטז על סנדוויץ' עמוס כל טוב שביס ממנו שווה יותר מכל מנה במסעדה. השף אבי ביטון יוצא לחפש את הסנדוויץ' הכי טוב בעקבות ההמלצות שלכם ומתחיל בכריך טונה - פריקסה של מקדש הלחמים, ברד סטורי
מחברת ספרי הבישול פורצת הדרך חשפה כבר בשנת 1992 את המתכון הסודי שלה להכנת רוטב עגבניות בלא שום מאמץ. השיטה זוכה לאהדה רבה עד היום - אז אולי כדאי שנלמד משהו
ביום חמישי שעבר נערכה על גג קניון עזריאלי תחרות הפיציולו של ישראל עם למעלה מ-70 שפים של פיצה מרחבי הארץ אשר התחרו על הזכות לייצג את ישראל בתחרות העולמית בנאפולי. הצצה לתחרות הכי טעימה שיש
מרכות הלחם ועד צורת התיבול: שף אוסטרלי חושף טיפים יעילים להכנת ההמבורגר הביתי המושלם - כולל הדרך שבה אתם מוסיפים לו קטשופ ומיונז
בין כל הסידורים והבישולים של יום שישי, אבי ביטון לא מבזבז זמן ובמקום ללכת למוכר הדגים הוא מכין קציצות עשירות בטעם מטונה איכותית שיש לו תמיד במזווה. רק תזכרו שבשביל הרוטב המשגע שהן יתבשלו בתוכו אתם חייבים חלה
מומחה לאוכל מקסיקני חשף את הסוד להכין את המטבל הפופולארי, הצביע על שתי טעויות עיקריות שרוב האנשים עושים כשמכינים אותו ונתן את המתכון הכי קל בעולם להכין את זה בעצמכם
בשבועות האחרונים שיתפתם אותנו בטקסי האוכל שלכם ואנחנו קראנו, דירגנו ולעתים גם טעמנו, רק כדי להגיע לשלב הסופי שבו נקבע מיהו טקס האוכל שהכי אהבנו. רמז: הטקס המנצח מתוק במיוחד
אבי ביטון מוכיח שגם סלט טונה תמים ממרכיבים שיש בכל בית, יכול להפוך בקלות לארוחה זריזה ומפנקת שמתאימה אפילו לאירוח בראנץ' או ארוחת ערב קלילה
מה באמת נמצא במזון שאנו אוכלים במסעדות או קונים בסופר? מומחה לתזונה חושף תשעה רכיבים מעוררי חלחלה שמסתתרים במנות האהובות עלינו