נמצאה ארוחת הבוקר הכי משתלמת שיש
רשת איקאה מפורסמת לא רק בריהוט מעוצב אלא גם במזנון המשתלם שלה. כעת היא משיקה בופה חדש ושווה וגם ארוחת בוקר חדשה בגרסה מוקטנת שמעניקה עודף מ-10 שקלים
רשת איקאה מפורסמת לא רק בריהוט מעוצב אלא גם במזנון המשתלם שלה. כעת היא משיקה בופה חדש ושווה וגם ארוחת בוקר חדשה בגרסה מוקטנת שמעניקה עודף מ-10 שקלים
קראנצ'ית ופריכה שכיף לפזר על יוגורט או לאכול בכפית. מיקי שמו מלמד להכין גרנולה ביתית ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל עם המון דברים טובים שנותנים אנרגיה
לביבות בטטה כיף לאכול ולנשנש כל השנה. אורלי פלאי מתקתקת מתכון קסם מהיר וקל להכנה, שלא מצריך אפילו ביצים
מיליוני העוקבים של ויקטוריה בקהאם באינסטגרם לא ידעו איך לאכול את עוגת יום ההולדת המשונה שקיבלה ממשפחתה. בעוד חלק פרגנו וביקשו את המתכון, אחרים זעמו: "אפילו ביום ההולדת שלה היא לא מרשה לעצמה לאכול עוגה רגילה?"
הבלוגרית חן מזרחי מהבלוג חן במטבח מלמדת אותנו איך לקלוע חלות יפות יפות לשבת, רק תעקבו אחרי הסרטון וגם אתם תוכלו לעשות זאת בקלות
השף נועם כהן מפישופ מראה בדיוק איך בוחרים דגים טריים וגם מכין מנה חגיגית של פילה ברוטב דלעת עם ירוקים מוקפצים כולל טיפ חשוב מאוד שבעזרתו תוכלו להכין את המנה מראש ולא להתעסק במטבח בזמן שכולם חוגגים
יום בחברת השף הצעיר והמוכשר ענר הרקוב ממסעדת מונאר התחיל בקטיף ירקות בחווה בגן שורק והסתיים בתבשיל בורגול מתובל בפלפל חריף, עלי מרווה, כרשה ועגבניות שרופות שאוכלים עם יוגורט וסלט צנוניות טרי טרי
האורחים תכף באים ושכחתם לקנות מצרכים לפשטידה חלבית? המאסטר שף תום פרנץ אופה בעזרת מוצרים שיש לכל אחד בבית ובלי ביצים
אבי ביטון מגיע לסמבוסביח בפתח תקווה ולומד על הקסם שקורה כשמחברים בין שתי מנות הרחוב העיראקיות האהובות - סמבוסק וסביח
המזנון בצ'לסי מרקט מקבל כבוד מיוחד, עם כתבה בניו יורקר המוקדשת לאייל שני. ובינתיים בחוף המערבי גם השף אורי מנשה מביא כבוד עם מסעדה חדשה שנקראת בבל שגם היא מביאה טייק אוף חדש על פיתה
למי שסוגר את יום העצמאות בבסיס או בשטח, מצורפים שני מתכונים פשוטים וטעימים לפסטה ולשקשוקה שאפשר להכין בקלות ממצרכים שיש בכל מטבח צבאי
איזה מנגל אתם מעדיפים, מהו סוג בשר אתם הכי אוהבים על האש ומה אתם מאחלים למדינה בשנתה ה-70? גיא הוכמן בדק איך הישראלים מתכוונים לחגוג את יום העצמאות
אין לכם כוח למנגל? יש דרך לחגוג יום הולדת למדינה ועדיין ליהנות משפע של טעמים ומאווירה שמחה. שרונה מרקט משיקה את "השיפודיז" - מסעדת פופ-אפ שתיפתח ביום העצמאות בלבד, ובה תיהנו משיפודים מגוונים וארוחת "על האש" מענגת. גיא הוכמן היה ונפתח לו התיאבון. צפו
בתור חובב מושבע של הקציצות על האש, אבי ביטון הגיע לבדוק אם מה שמספרים על הקציצות מאזור התעשייה בקריית אריה באמת נכון. אז מה הסוד של מפגש התאומים?
השף מתן אברהמס ממסעדת הבשרים הדסון מחמם את הגריל לקראת יום העצמאות ומכין נתחי שייטל במרינדה קוריאנית שמגישים לצד סלט עשבי תיבול אסיאתי עם ג'ינג'ר ופלפל אדום חריף
אוליבר דה קוסטה מפורטוגל הסביר על החשיבות של חיתוך נתח הבשר, התייחס לטמפרטורה בה הוא צריך להיות והבטיח שכך נקבל את הסטייק המושלם. קבלו את שבעת השלבים שלו להכנה האופטימלית
השף מתן אברהמס ממסעדת הבשרים הדסון צולה על הגריל לא רק את האנטריקוט אלא גם את תוספת תפוחי האדמה שמקבלים חריכה ואת טעמי האש
הקצב ואיש הבשר שגיא טריגר מהקצבייה והמעדנייה טריגר אנד בר בשרונה מרקט מסביר לכבוד יום העצמאות מהם הכללים לצלייה נכונה של נתחים שלמים על הגריל- מבחירת הבשר ועד הפריסה על הקרש וגם למה אתם ממש לא צריכים לפחד מהם רק בגלל שהם גדולים. להיפך, ההצלחה מובטחת
סדרת התעודה היפהפייה של נטפליקס, על הסיפורים מאחורי המסעדות הטובות בעולם, היא מופת של עריכה, צילום ובניית סיפור. העונה החדשה שעוסקת בשפים המתמחים בקינוחים, מצליחה להיות אפילו יעילה, מרגשת ומענגת יותר מקודמותיה, הנהדרות כשלעצמן
בשבועות האחרונים נולד באזז בלתי נגמר סביב דוכן שווארמה תל אביבי. קפצנו לאכול שווארמה טורקית עם מתכון מושחת וללגום איירן במוטפאק כדי לברר על מה כל המהומה
יש כמה עקרונות בסיסיים שבלעדיהם ארוחת 'על האש' כהלכתה לא יכולה להתקיים, מבלי שתעבדו קשה. כל מה שצריך לארוחת יום עצמאות מוצלחת במינימום מאמץ
עוף הוא מסוגי הבשר הכי שימושיים שקיימים. הוא זול, נפוץ ויחסית דל בשומן, אך שימוש לא נכון בו עלול לפגוע בבריאותכם. קבלו כמה טיפים שיעזרו לכם להימנע מטעויות נפוצות
גורו הקינוחים קרין גורן יוצאת בשיתוף פעולה עם גלידות שטראוס. הצטרפנו אליה לביקור במפעל וזללנו בגלידות בטעמי בראוניז בלונדיז, גלידת עוגת גבינה ולוטוס וגלידת אלפחורס. היה מושחת
לקראת שבת: נדיר למצוא צעיר שעוד לא מלאו לו 18 שמבשל כמו מאמא. מתכון ללקראת שבת של חצילים ממולאים בשר של אביהו שהרבני
עונת הגלידות כבר כאן, כשהטרנדים הפוטוגניים של הקיץ הקרוב מסתמנים כטעימים וצבעוניים מאי פעם. בג'לטרייה התל אביבית השיקו גלידות מגנום בשלל צבעים וטעמים ובמרקם חלק במיוחד
כשתפוחי האדמה המבושלים שלנו יוצאים רכים מבחוץ וקשים מבפנים זה יכול ממש לתסכל. מומחי בישול חושפים טכניקה יעילה ופשוטה להכנת תפוחי אדמה צלויים מושלמים, פריכים מבחוץ ורכים מבפנים
איזה נתח מומלץ לעישון? איך לבחור מעשנה טובה? מה הטמפרטורה הנכונה ואיך להכין נתח גדול שמתפרק מהעצם עם ארומה מעושנת? עונת ה"על האש" התחילה רשמית ולמי שאוהב באמת בשר ומוכן לעלות שלב - בשר הישר מהמעשנה הוא הדבר הבא
הפרידה מפחמימות ריקות הרגישה כמו נצח, וכדי לחזור לחיקו של הלחם הכנו עבורכם 8 המלצות שיספקו את הקרייב לחמץ משובח
בחגיגות המימונה של רחל דרעי מוגשת ערימה של מופלטות מגולגלות בחמאה ודבש לכל באי הבית. רוצים להכין בעצמכם מופלטה אמיתית? המתכון הפשוט והמדויק שלה לפניכם
סועדת שיתפה תמונה של הסלט המאכזב שהוגש לה במסעדה לבנונית בלונדון. היא קיבלה צלחת של ירקות טריים לא חתוכים עם קוביות קרח. בעל המסעדה הגיב לביקורת: "הסועדים פשוט לא מבינים את מהות המנה הלבנונית"
לילי בן שלום ממסעדת ראצ'ה פותחת שולחן מכל הלב ונותנת השראה לתבשיל גרוזיני עשיר שיככב בחג השני. אבי ביטון מפרגן לחג שני
על תוספת תפוחי האדמה בחג אי אפשר לוותר, אבל בהחלט אפשר להפוך למנה לא שגרתית שמכניסה את הטבע הביתה יחד עם ניחוח של מדורה. השף ברק יחזקאלי מכין מהם סטייקים שחומים ברוטב יין אדום וחמאה
מחפשים קינוח כשר לפסח? הגעתם למקום הנכון. עוגת שוקולד פאדג' עשירה בניחוח קוקוס עדין תספק לכם אינספור מחמאות. אבי ביטון מגיע לפתח תקווה ומגלה שם קונדיטורית מוכשרת
תפוחים ופירות אחרים נוטים להשחיר לאחר שחותכים אותם לחתיכות, אבל אל דאגה - אין שום צורך לזרוק אותם לפח. אמא לשלושה ילדים עלתה על הפיתרון המושלם, ולא תאמינו כמה זה פשוט