בחושה וטבעונית: עוגת משמשים סופר עסיסית
רגע לפני שעונת המשמשים מסתיימת רוצו להכין את העוגה העסיסית והלחה של הקונדיטור גל גבריאלי. אבי ביטון מפרגן ומקבל מתכון לעוגה טבעונית ממכרת
רגע לפני שעונת המשמשים מסתיימת רוצו להכין את העוגה העסיסית והלחה של הקונדיטור גל גבריאלי. אבי ביטון מפרגן ומקבל מתכון לעוגה טבעונית ממכרת
באילו ימים כדאי להימנע מאכילת דגים? מה הסוד של ה"ספיישלים" במסעדות, איך כדאי לשתות סודה ומה הצמחוניים חייבים לדעת? עובדי מסעדות לשעבר קיבצו לכם טיפים שקריאה שלהם עשויה להציל אתכם מארוחת בלהות ולשמור על בריאותכם
לארוחת קיץ זריזה ומזינה מכין השף ענר הרקוב ממסעדת מונאר תבשיל עדשים כתומות מתובל באורגנו טרי ולצדו סלט פלפלים קלויים וזיתים
פסטיבל תלאביבeat חוזר הערב לטיילת של תל אביב ומציע מנות של שפים נחשבים כמו חיים כהן, יוסי שטרית ויובל בן נריה במחירים נגישים. כדי שלא תלכו לאיבוד בין הניחוחות מצאנו עבורכם את 7 המנות השוות שהכי כדאי לפנות עבורן מקום בבטן
אבי ביטון מבקר אצל פול במסעדת אספניה באשדוד, שם מכינים השניים מנת סרדינים מחותנים, ממולאים בעשבי תיבול, נוסח ספרד
כמה הייתם מוכנים לשלם תמורת כנפי עוף שהושרו בחמאת קוקוס, צ'יפוטלה ובלילת דבש למשך 24 שעות ואז הותבלו באבקת זהב טהור 24 קראט?
קציצה בין שתי לחמניות היא ללא ספק השליטה הבלתי מעורער של עולם האוכל ועושה רושם שהיא לא הולכת לשום מקום. לכבוד יום ההמבורגר הבינלאומי קיבצנו עבורכם את ההמבורגריות החדשות שנפתחו כאן בשנה האחרונה
אבי ביטון מתארח באשדוד אצל בשלנית הודית מיומנת שמלמדת אותו להכין כיסוני סולת פשוטים ומגניבים - פני פורי, שממולאת ועטופה בטעמים מפתיעים
הגשת טעימות של יין, פיתוי על ידי הצגת קינוחים, הצעה של מנה יקרה ואי ציון העובדה שיש קפה קטן יותר שאתם יכולים להזמין. צוות הגשה במסעדות חושף: כך נגרום לכם לאכול ולשתות יותר ממה שתכננתם
אחד הוויכוחים המוכרים במטבח הוא לגבי אחסון של החמאה הביתית. מה ההבדל בין חמאות מלוחות לחמאות לא מלוחות, ומתי כדאי לקרר ומתי לא? הנה כמה דברים שכדאי שתדעו לפני המריחה
מסבחה לא חייבת להיות מחומוס, היא יכולה להיות עשירה וצבעונית, קלילה ועשויה מירקות. ענר הרקוב ממסעדת מונאר מלמד אותנו להכין מסבחה מופלאה מדלעת כתומה ואפונה צהובה
אתם עושים הכול כמעט לגמרי נכון - אבל אם תעזרו בטיפ הבא תוכלו להכין את הצ'יפס הקריספי הטעים והמושלם ביותר שהכנתם אי פעם. הסוד הוא בסבלנות
הן קרירות, הן פוטוגניות והן גם בריאות. כך הפכו קערות הסופר פוד (סופר-בולס) לטרנד החם - קר של הקיץ התל אביבי. איפה תוכלו לאכול ולצלם? כל הפרטים
חלב עם הרוח היא לא המחלבה הקלאסית שתעלה לכם בראש כשתחשבו על מחלבה. מדובר בעסק משפחתי, בו בני הזוג מגדלים את העיזים בצורה הומאנית, חולבים אותן ידנית בעצמם ומכינים מהחלב גבינות משובחות ואורגניות
בריאן מקלינטיק, מומחה יין בריטי, מצא פתרון לבעיה שבוודאי גם אתם נתקלתם בה. כל מה שצריך הוא קרח, ומצרך פשוט אחד שיש לכולכם במטבח, ולא הייתם חושבים עליו בהקשר הזה
בא לכם להכין בבית נגיסי עוף בטעם המקורי של מקדונלד'ס? עמוד הפייסבוק שמציע מתכונים להכנת מנות השחיתות של מקדונלד'ס חושף את המתכון הסודי להכנת נאגטס - והסוד הוא בכלל בהקפאה
אבי ביטון מבקר בבר המסעדה עלמא באשדוד, מוקסם מהוייב וסוחט מהשף את המתכון הסודי לפסטה במילוי תרד וריקוטה ברוטב כרישה וערמונים עם קרם סלק. בא בול בזמן לשבועות
גבינות? חובה. פירות וירקות? ברור. וכמובן שמן זית, ממרחים, יין, דגים וקינוחים. הכירו את המקום שמביא לקדמת הבמה את כל חומרי הגלם המיוחדים והקלאסיים, שמרכיבים את שולחן חג שבועות, ומציע גם שלל מבצעים ומנות מוכנות להגשה
אספרגוס, קייל, ברוקומיני, גבינה ומרכיב מפתיע במקום האורז - ענר הרקוב ממסעדת מונאר מפגיז במנת ריזוטו ירוקה וחגיגית
מחפשים מתכון לעוגה פשוטה, ביתית וטעימה שתגנוב את ההצגה? הבשלנית ורה אברהם מכינה עוגת המורכבת מערימה של בלינצ'ס מפנקים וביניהם שכבות
לכבוד חזרתה הערב של משחקי השף למרקע, תפסנו את מושיק רוט, אסף גרניט והשופט החדש, יוסי שטרית, לשיחה על המתמודדים, התחרות והנעליים הגדולות שהשאיר מאחוריו מאיר אדוני
לארוחה ביתית בריאה או לתוספת צבעונית לשולחן החג - ענר הרקוב ממסעדת מונאר מקשט לכם את החיים עם אורז מטוגן משובץ בשפע של ירקות
חשבון הטוויטר הרשמי של שבדיה בווידוי מפתיע: מנת הדגל של המדינה כולה הגיעה בכלל ממולדת אחרת. בשתי המדינות התקשו להתמודד עם הבשורה, ואיך כל זה קשור לזלאטן איברהימוביץ'?
המסעדה המדוברת שחיכינו לה מעל לשנה נפתחת סוף סוף. כל מה שצריך לדעת על דיסקו טוקיו, היפנית החדשה של המסעדנים המנוסים מתי ורותי ברודו
לרגל השקת בצירים חדשים של יינות מסדרת Selected ו-Private Collection, קיימו יקבי כרמל הפקה מיוחדת לקראת שבועות הכוללת המלצות יינות ומנות המתאימות לכל כיס ולאירוח מושלם. צפו
מחוברים באג'נדה משותפת של קיימות, נפגשו שני יקבים ושף ישראלי אחד בשוק האוכל בפירנצה וזעזעו את האיטלקים עם גרסת כחול לבן למעדן המקומי
גם הילד שלכם מבקש עוגה מעוצבת? כדאי לבדוק ממי אתם מבקשים כדי שלא יקרה לכם מקרה כזה -מעוגת אולף נמסה לעוגת בת הים המעוותת: אלה הם עוגות יום ההולדת שהשתבשו בדרך
לא מוצאים את הפותחן שלכם? אל דאגה. לפני שאתם מטיחים את הבקבוק בקיר, גולש יוטיוב עלה על שיטה מגניבה ופשוטה
תבשיל מהביל ועתיר תבלינים שנמזג מעל לחם מבושל ומפתיע - אבי ביטון מפרגן למקום קטן סמוך לאשדוד שבו בשלנית טריפוליטאית אמיתית מכינה עסידה ברינגה
חברים יצאו לקמפינג ביער מלווים באלכוהול וגילו לאכזבתם שיאלצו להישאר פיכחים כי שכחו את חולץ הפקקים בבית. הם חשבו על דרך מאוד מטופשת לפתוח את בקבוק היין שהביאו עמם - וזה כצפוי נגמר רע מאוד
אין כמו ארוחה ביתית טעימה, אבל אף פעם לא מזיק לשמור במקפיא כמה פריטים לעת צורך ופיצה היא פיתרון מהיר ופשוט. מרגישים שהתוצאות לא תמיד משביעות רצון? הטיפ הבא עומד לשנות את זה
בהמלצת הגולשים אבי ביטון הגיע למסעדת מנואל, איטלקיה קטנה וטעימה בפתח תקווה, וחזר עם מתכון לפסטה עם סלמון טרי שמצריכה בדיוק כמה דקות הכנה