הטריק הכל כך פשוט הזה לקילוף תפוחי אדמה יחסוך לכם זמן וטרחה מיותרת
תרשו לנו להיות קצת דרמטיים הפעם, אבל זו בהחלט השיטה הטובה ביותר ששמענו עליה לקילוף תפוחי אדמה וממנה כנראה שאין דרך חזרה. השאלה היא האם היא באמת עובדת?
תרשו לנו להיות קצת דרמטיים הפעם, אבל זו בהחלט השיטה הטובה ביותר ששמענו עליה לקילוף תפוחי אדמה וממנה כנראה שאין דרך חזרה. השאלה היא האם היא באמת עובדת?
המרק הכי מהיר, אלגנטי וקטיפתי, שאפשר להתפנק בו בימים קרירים: אוראל קמחי מכין מרק כרובית זריז עם שקדים, והשוס - קרוטוני בריוש מפנקים
אבי ביטון נסחף יחד עם כל תושבי האזור אחרי ריח הלחמים והמאפים הטריים שאופף את המאפיה ובית הקפה אלחנן תרבות לחם בכניסה למשמרות, ובין עצי האורן שבחוץ הוא מתיישב לאכול את אחד הסנדוויצ'ם הכי טעימים שאכל
בחיפושיו אחר הסנדוויץ' המושלם, הגיע אבי ביטון רגע לפני חנוכה למזווה בפרדס חנה - כרכור, שם הכין לו דור כהן, סופגניה טריה במילוי אסאדו מעושן' מפורק מvעצם' עם איולי לימונים כבושים. המצאה גאונית או שילוב הזוי?
לא סתם בחר הזמר משה פרץ להשיק את הסניף הראשון של הגלידרייה שלו, קרמלה, במתחם האוכל "מלחה מרקט" בקניון עזריאלי ירושלים. המתחם החדש שהושק לפני כשנה בקניון הוותיק מציע חווה קולינרית צבעונית ותוססת עם מגוון רחב של דוכנים מסקרנים
במסגרת חיפושיו אחר הסנדוויץ' הטוב בארץ מגיע אבי ביטון אל לחם בורקין בבנימינה, המאפייה הוותיקה שפועלת כבר מעל שני עשורים מציעה מלבד לחמים נהדרים סנדוויץ' מושחת ונהדר במיוחד, ויש גם מתכון למי שרוצה לנסות את זה בבית
הפלאפל הבלגי שנפתח בשבוע שעבר בראשון לציון שבר את הרשת, והזכיר לנו שמכשיר הוופל שיש היום כמעט לכל אחד בבית, יכול לעשות עוד הרבה דברים, חוץ מהוופל הבלגי הקלאסי - לפניכם 10 רעיונות מקוריים ופריכים
איפה כדאי באמת לשים את הביצים שלכם? מה עושים עם האגוזים, מתי צריך להכניס את השמפניה לקירור, מה עושים עם הקמח שנשאר והסוד הגדול לגבי אבוקדו - מומחית אחסון נותנת טיפים לטעויות שאנחנו עושים עם האוכל שלנו
אבי ביטון חוזר למוסד הסנדוויצ'ים האהוב עליו איציק ורותי ברחוב שינקין בתל אביב, בחיפושיו אחרי הסנדוויץ' הכי טעים, וטועם את כריך סלט הטונה הביתי, שמעלה בו זיכרונות מהעבר
צום בימים חמים כמו אלו מצריך שבירה בהתאם, כזו הכוללת לימונדה ביתית מתוקה ומרעננת ולצידה מאפה או עוגיות, שיחזירו את האנרגיה לגוף. אספנו בשבילכם 5 מתכונים כאלו בדיוק
כל מה שצריך בשביל להכין פיצה טובה בבית זה מתכון אחד טוב להיצמד אליו. אבי ביטון מגיע אל מסעדת פיאצה בדיזנגוף ולא עוזב עד שהוא משיג לנו את המתכון
כתבת ממלבורן, אוסטרליה, שילמה לא פחות מ-18 דולר בשביל מנה של לחם קלוי עם אבוקדו ונותרה המומה כשראתה את המנה שקיבלה. גם אתם לא תצליחו להישאר אדישים לזה
אחרי שנים של נסיונות נחשף המתכון שיגרום גם לכם בבית להביא את הביצה הקשה לשלמות - אמצע מושלם וקילוף מדויק שלא יפגע בצורה הנהדרת. ועל הדרך נחשף הסוד שאף אחד לא ידע - איזו ביצה לבחור
אבי ביטון יצא לחפש את המנה המתאימה ביותר לשולחן החג ומצא אותה במסעדת טשרניחובסקי 6 הוותיקה, שם הכין לו השף איל מרמלשטיין קדירת בשר פורטוגזית ביין אדום
אבי ביטון מתקתק לכם לביבות טונה ותירס שילדים יעופו עליהן, הן פריכות מבחוץ עסיסיות מבפנים ויש להן צבע משגע, שילוב מנצח
אבי ביטון מגיע לבקר חבר ותיק, השף יוגב ירוס שפתח לאחרונה את מסעדת הוטל דה ויל בת"א. ממנו הוא מקבל מתכון לארוחת קיץ בניחוח צרפתי: סלט קייצי מענג ובאגט קלוי עם רטטוי
קאלום האן, שף אוסטרלי שזכה במקום השני בתחרות מאסטר שף, מתקן כמה טעויות אופייניות שאנחנו עושים בצלייה של תפוחי אדמה בתנור וגם חושף: כך תעשו את זה נכון ותקבלו תוצאה מושלמת
אשלי וחברותיה, תיירות אוסטרליות שביקרו במזרח הרחוק, קיוו לקבל פיצה רגילה רק בלי הגבינה, אך במסעדה בחרו לעשות משהו אחר לגמרי: "התפוצצתי מצחוק כשראיתי את זה"
רגע לפני שנפרדים סופית מעונת הדובדבנים מירב שיינר משבצת את הפרי בתוך עוגת פירמידה ענקית, עם שמנת, שוקולד ומרנג
גם אם לא סגרתם על כרטיס טיסה לתאילנד, הטעמים מהמדינה הרחוקה נמצאים בהישג יד, כעת יותר מתמיד. הצצה לסניף החדש של מסעדת נאם בתל אביב
בסוף שבוע הקרוב יחזור לחיינו שוק אוכל עולם המופלא בדרום תל אביב. מכיסוני מומו נפאלים, דרך מלפפון חמוץ מטוגן ועד לוופל בועות משוגע - הנה 9 דוכנים שחובה לפנות מקום בבטן עבורם
רגע לפני שעונת המשמשים מסתיימת רוצו להכין את העוגה העסיסית והלחה של הקונדיטור גל גבריאלי. אבי ביטון מפרגן ומקבל מתכון לעוגה טבעונית ממכרת
באילו ימים כדאי להימנע מאכילת דגים? מה הסוד של ה"ספיישלים" במסעדות, איך כדאי לשתות סודה ומה הצמחוניים חייבים לדעת? עובדי מסעדות לשעבר קיבצו לכם טיפים שקריאה שלהם עשויה להציל אתכם מארוחת בלהות ולשמור על בריאותכם
לארוחת קיץ זריזה ומזינה מכין השף ענר הרקוב ממסעדת מונאר תבשיל עדשים כתומות מתובל באורגנו טרי ולצדו סלט פלפלים קלויים וזיתים
רשת איקאה מפורסמת לא רק בריהוט מעוצב אלא גם במזנון המשתלם שלה. כעת היא משיקה בופה חדש ושווה וגם ארוחת בוקר חדשה בגרסה מוקטנת שמעניקה עודף מ-10 שקלים
קראנצ'ית ופריכה שכיף לפזר על יוגורט או לאכול בכפית. מיקי שמו מלמד להכין גרנולה ביתית ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל עם המון דברים טובים שנותנים אנרגיה
לביבות בטטה כיף לאכול ולנשנש כל השנה. אורלי פלאי מתקתקת מתכון קסם מהיר וקל להכנה, שלא מצריך אפילו ביצים
הכנתם ארוחה ענקית ונותרתם עם מלא שאריות? אל תזרקו. הדיאטנית לינדי כהן חושפת אילו פריטי מזון מאוחסנים אצלה במקפיא לשימוש מאוחר יותר - וחלקם צפויים להפתיע אתכם מאוד
האביב זו שיאה של עונת הארטישוק, בין אם תבחרו למלא את התחתיות בבשר ולבשל ברוטב חמצמץ, להגיש כאנטיפסטי או כחלק מקדירה חגיגית, ככה תבחרו את היפים ביותר אצל הירקן וגם תקלפו אותו בקלות
השף ברק יחזקאלי חולץ את הפקק לארוחות החג המסורתיות ויוצר ארוחה משוחררת ופראית תחת כיפת השמיים בה נצלה עוף שלם עם שיני שום נימוחות ותבלינים ארומטיים מעל גחלים
תל אביב היא גן עדן לאוכלי כל, אבל לקהל שומרי הכשרות לא תמיד קל למצוא מסעדה מוצלחת. מאוכל אסיאתי ועד בשרים, לחגיגת יום הולדת, ארוחת צהריים עם ההורים - לפניכם 9 מסעדות כשרות ומומלצות
המסעדות העיראקיות ממשיכות להיעלם מהנוף המקומי. מסעדת דוד חביב בשוק התקווה שבתל אביב עומדת סגורה מזה כחודשיים, האם איבדנו עוד מוסד ותיק?
אחת מהערים הכי מעניינות בארץ מבחינה קולינרית היא עכו. אבי ביטון מסייר בשוק שלה ומגיע למסעדה קטנה ומיוחדת שמעניקה לו מתכון למנה עכואית מסורתית
אמש פתח אייל שני את הסניף הראשון שלו בארצות הברית, בצ'לסי מרקט שבניו יורק, עם כמה מנות חדשות ותפריט בעברית. לקראת הפתיחה במגזין הניו יורק טיימס לא התאפקו מלעקוץ את מי שטוען שהמציא את סטייק הכרובית, סשימי עגבניות ואת הקרפצ'יו דג הראשון בעולם
יום הולדת זה בכל זאת משהו שקורה פעם בשנה, כך שלמי שרוצה להשקיע בעוגה מטפטפת שתקצור את מלוא המחמאות - העוגה ההיסטרית הזאת היא התשובה
מיובשים או טריים, העיקר שבורכה בהם הארץ והעיקר שאפשר להכין מהם פינוקים מתוקים. ממתקי תמרים פרסיים, עוגת גזר ופירות יבשים בשלוש שכבות או פאי פקאן עם שוקולד - כולם יעשו לכם שמח בחג האילנות ובכל