לאוכל אין מצבי רוח
בלי דוגמנים עצבנים על הסט או דיוות עם קריזות - צלמי אוכל מספרים מי אחראי על הסטיילינג ועל טריקים קטנים שעוזרים למנות להיראות מפתות
בלי דוגמנים עצבנים על הסט או דיוות עם קריזות - צלמי אוכל מספרים מי אחראי על הסטיילינג ועל טריקים קטנים שעוזרים למנות להיראות מפתות
אם גם בכם מעלה החורף תחושות נעימות של רחמים עצמיים, אספו את שאריות הלחם להכנת מרק ריבולטה של עניים
קילו זעפרן נמכר ב-6,000 דולר וכדי להפיק כמה חוטים צריך מרבד פרחים ענק. עכשיו הפקעות שלו נמכרות בארץ ואם אתם גננים מסורים תוכלו אולי להיות מיליונרים
גם אם הם ורודים, קוראים להם סלמון ויש בהם אומגה 3 הם לא הכי בריאים. יהונתן בורוביץ' שוחה נגד התדמית הבריאה של הסושי ויש גם מתכון לקדרת צ'ירשי-סושי מודולרית
שבת היום. לכו למשתלה ותקנו כמה צמחי תבלין - הם יעשו לכם ירוק בעיניים ובריא בגוף. הנה כמה טיפים לשילובם באוכל
תתפלאו, אבל תירס יכול להיות הדלק העתידי שלנו, עד אז הוא מועמד פייבוריטי בהנדסה גנטית. יהונתן בורוביץ' מציע לבחור קלח מתפקע בצהוב ולהכין אותו מקסיקו סטייל
פחות ופחות מסעדות רוסיות מסורתיות נפתחות במוסקבה. הסושי כבר הכה צ'ופסטיק והפיוז'ן הרוסי-צרפתי הולך ומתפתח. מי שמחפש את העממי יוכל למצוא אותו למשל במסעדה אזרבייג'נית בעיר
אסטרונאוטים פוסעים בעדינות על קרם ברולה וילדים משחקים בשלג מקצפת. אקיקו אידה ופייר ז'וולה מתבלים צילומי אוכל בקצת הומור
איתי להט חוגג יומולדת 3 לאורקה, ומברר עם השף ערן שרויטמן מה המנה המסובכת ביותר להכנה במסעדה (סלט חסה) ומה הוא הכי אוהב לאכול (חמושקה)
החמציצים, פעם תוספת שנואה במרק, משתחלים יפה למטבחי מסעדות הגורמה בארץ. ב'ארקדיה' הם כבר מנה קבועה והשף ב'מרתה' מלקט אותם בעצמו ומכין סלט עם ניחוח לימוני
במקום להביא עוד פעם צנצנת דבש משעממת, תתארגנו על דבש ביתי בטעמים, למשל עם יין לבן, מרציפן ומשמשים. אם תצרפו סרט יפה ותקשרו איזה פתקית בכלל שיחקתם אותה
הברזילאים חוגגים היום עצמאות וגם ב"סושי סמבה" מצטרפים למסיבה. השף ניצן רז מסביר איך הוא משלב את המטבח הברזליאי העממי בתפריט של מסעדה טרנדית ונותן גם מתכונים
יש מי שנרתע מאכילת ארנבת אבל הכל עניין של הרגל. באירופה בשרה פופולרי מאוד וגם בארץ צריכתה עולה למרות בעיות בשחיטה. מי שמסתקרן יכול לטעום תבשילי ארנבת ב'פסטהמיה', 'קורדיליה' ו'קימל'
כל שנה לפני הלימודים מנסים להמציא את הסנדוויץ' מחדש. זה מיותר, בשביל כריך טוב צריך בסך הכל קצת השקעה וסיבוב בסופר. ובכל זאת מי שמחפש כריך מקורי יוכל למצוא אותו אצל 'לילוש'
תנינים מחזיקים קיסמים ושבלולים מכבים סיגריות - סטודנטים לעיצוב משנקר מתפרעים בארוחת הערב ומעצבים תכשיטי שולחן באווירה מוזהבת
לכבוד עונת החתונות לקחנו 2 עוגות עגולות, הלבשנו ואיפרנו אותן יפה ועכשיו אנחנו מראים לכם שלב אחר שלב איך תפנקו את החברים שלכם בעוגת חתונה מהסרטים
ירקות קצוצים לריבועים קטנים, סלמון מפונפן, שיפודים מחוטבים והרבה רינגים. באליפות צה"ל לבישול למפקדים נצפו ביצועים מרשימים על בסיס דגים וירקות
את האווריריות של ענני ה Foyle Varenikes של סבתא רוזה אף אחד לא מצליח לשחזר, אבל כולם ממשיכים לנסות. גם אתם מוזמנים להכין כדורי גבינה טעימים ומהירים
גבינה ירוקה ומבהילה ואחת שמביאה את האושר שאלנו את דפנה דריאל, ד"ר לגבינה, מהן הגבינות האהובות עליה ומי זוכה לתואר מוזרה אך מיוחדת
לכבוד חג השבועות, אחד משלושת הרגלים, "מסע ישראלי" מזמין אתכם לעלות להרי ירושלים ולבקר במחלבות משפחתיות ובחוות עזים. יש גבינה לכולם
קפוצי'נו חציל, כיסוני סלק ופתיבר גבינה - לרגל החג שאלנו את טובי השפים בארץ מה היו מנות הביכורים שלהם
לבשל עם בירה זה טעים וזול יותר מבישול עם יין. קחו כמה טיפים ותתחילו עם קינוח של פירות בבלילת בירה
יין אוהב לא רק בשר אלא גם ירקות. יקב ססלוב שזכה לאחרונה בתחרות אשכול הזהב, מפנק אתכם במתכונים צמחוניים עם יין
חיילי יחידת "אגוז" שנשארו בבסיס יאכלו טוב בסדר פסח - טבחי היחידה הכינו להם ארוחת 5 מנות שכוללת גם סלמון ביין עם שקדים קלויים. מתגעגעים? יש גם מתכונים
סנדוויץ תוניסאי, מסעדה טריפוליטאית, חומוס וגם תבלינים וצמחי מרפא. בשוק של נתניה יש הכול
מפלגות קמות ונופלות אבל הסנדוויץ' תמיד נשאר מלך. השוטרים יאכלו כריך ביצה קשה, לעבודה יהיה נקניק ורק פעילי עלה ירוק יזכו לגבינות צאן, נבטים ומשהו מתוק למאנצ'יס
כנאפה או קרם ברולה, חומוס גלילי או ירושלמי, מטבח טוניסאי או מרוקאי - דוד פרנקל על הבחירות החשובות באמת
80 מסעדות ברחבי הארץ מציעות במהלך השבוע הקרוב תפריט מיוחד ב-89 ש"ח לסועד. טעימה מכמה מתכונים שיחממו לכם את הלשון
חובבי הפרג הם מגזר חשדני ולמוד אכזבות. ארז קומורובסקי מפנק אותם בפורים הקרוב
עומר מילר מ"פודארט" מאשים את המין האנושי בהתנכלות לירקות טריים ומרכיב אנטיפסטי שאיננו איטלקי
אפשר לבשל, לטגן ולאדות, אבל אפשר גם להכין עוף ודגים בתוך נייר, שקית או הר של מלח גס אם תעקבו אחר הכללים של עומר מילר מ"פודארט" תוכלו לעשות על האורחים שלכם הרבה רושם
לפעמים האריזה עצמה הרבה יותר מרשימה ממה שמסתתר בתוכה - עוגת שוקולד ארוזה באריזת מתנה מבצק סוכר
נראה אתכם מטבילים רק פעם אחת כשבמרכז השולחן עומד סיר שבתוכו מבעבע פונדו גבינה או שוקולד. מתכונים מפורום האוכל של וואלה!