וזאת לתעודה: ככה חוגגים סוף קורס בקורדון בלו
נציגת וואלה! אוכל בקורדון בלו מסיימת את קורס הקונדיטוריה בקורדון בלו עם 3 קילו עודפים, מיומנויות בשוקולד ועתיד עם מלגה
נציגת וואלה! אוכל בקורדון בלו מסיימת את קורס הקונדיטוריה בקורדון בלו עם 3 קילו עודפים, מיומנויות בשוקולד ועתיד עם מלגה
בעיה. שלושת השפים שינסו להביס את השף הצרפתי היהיר, בגמר של "קרב סכינים" האהובה הערב, לא מוצאים בסטפן פרואה-דווב נקודות תורפה. אולי חולשה לנשים עם חזה גדול
בשיעור האחרון ב'קורדון בלו' לימדו את יעל עמית ששוקולד הוא לא טיפש ושהכי טוב להתנשק אתו בפה כדי לבדוק שהוא בטמפרטורה הנכונה לעבודה
יעל עמית משפרת זמני הקצפה ומתאמנת בהכנה סיזיפית של עוגות מסורתיות. גם אם עבר זמנן שום קורס קונדיטוריה ב'קורדון בלו' לא יהיה שלם בלעדיהן
החורף שהגיע דורש אוכל כבד יותר, מהביל, שינחם את הבטן. עינת חורשי חושבת שתפוחי אדמה הם הפתרון המושלם, ולא מפסיקה לנשנש
שירית חליבה ודלית קפלן ('אלי אולי', 'יועזר'), ממציאות מנות לפני שהן נרדמות ומובילות את קייטרינג "הילולה" בדייקנות ויצירתיות מלהיבה. המוטו: כל מוצר ניתן לקחת למחוזות רעננים
הסניף הרביעי של רשת פסטה מיאה יפתח בהוד השרון המתחזקת קולינרית ויעוצב בנוסח צפון איטליה, שם נולד הבעלים
בשרו רך ומתקתק והוא נראה כמו שרימפס משוריין אבל הוא לובסטר לאנינים. עכשיו בדיוק העונה של הלנגוסטין היקר, הנשנוש הנכון של האלפיון העליון ב'מול ים' ו'רפאל'
שליחתנו ל'קורדון בלו' בלונדון כמעט עיוורה את בני כיתתה במבער של הקרם ברולה וכריות כף היד שלה כבר הבינו כמה זה כואב לרדד בצק עלים. זה בכלל בשבילה להיות קונדיטורית?
סוכות הוא לא חג מחייב מבחינת הרכב הארוחות - מה שמשביע ובעונה וגם קצת מרשים הולך. נסו את המרק הקצת מקסיקני ואת הסלט עם התמרים הצהובים של איילת הירשמן
יעל עמית נחתה בלונדון כדי ללמוד בישול וכבר עושה ג'וגינג עם אשתו של ג'יימי אוליבר. מחיר הקורסים של ה'קורדון בלו' כמעט וגרם לה להתקף לב, אבל בקרוב גם היא תחבוש כובע לבן
איתי להט לא מבין למה אהרוני היה צריך ללכלך את הידיים שלו בספרון מתכונים שיווקי ונחות להחריד שכל עניינו הוא פרסומת. והמוזיקה שמקסס בדיסק המצורף? נו, עדיף שיבשל
מי שלא מתחרמן מנתח אנטרקוט משויש ולא חושב שלוקוס בשרני הוא אירוטיקה בהתגלמותה, כנראה שלא יוכל להיות שף. עומר מילר, השף של 'פודארט' חושף את כל האמת
עמר זרניצקי, רשמתם? וואלה! אוכל מסמנת אותו כשף קונדיטור שיעשה פה מהומות במתוקים. בינתיים הוא בגמר של תחרות קונדיטורים עולמית ויוקרתית וביומיום במסעדת 'ברקרולה'
הוא ישפוך פה הכל ולא יחסוך מכם את הצעקות והקללות במטבח ואת הקושי לנהל חיים נורמלים. עומר מילר השף של 'פודארט' בטור אישי וחושפני שלא ישאיר אתכם אדישים, כי להיות שף זה עבודת פרך
מחירי בשר הכבש יירדו בקרוב בעקבות פסק דין תקדימי המאפשר ל'בלדי' לייבאו מאוסטרליה ולהכשירו בארץ. דיברנו עם ארז דהבני שהיו לו ביצים לנהל קרב עם בד"צ בבג"צ ולצאת מזה מלך
מגדלים על הצלחת מתתמוטטים. נטשה חיימוביץ', סטייליסטית של אוכל, מחבבת פשטות ואת דרך ההגשה שחיים כהן מוביל ולא אוהבת עומס וגימיקים של טרטר בכוס קריסטל
מעצב הפנים דניאל חסון מסביר איך עיצוב מקום מתכתב עם האוכל ולמה השילוב הזה עובד טוב למשל, ב"יועזר" ו"רפאל" ופחות טוב ב"אדורה" וב"בנג'מין סיגל". אוכלים עיצוב כתבה 1
איתי להט טוען שלאחרונה החציל הפך לירק המושמץ בחבורה. זה לא מפריע לו לככב בתפריט של כל מסעדה נחשבת
השף אבי קונפורטי, האבא הטרי של "צפרה" מצדיע למסבחה של עלי קרוון ומנדב מתכון לסלט המלפפונים המשפחתי
שוק הבשר נמשך. איתי להט עדיין חוקר במופלא ממנו, והפעם הכל אודות ההמבורגר
הריח של הטיגון, הזבל המצטבר, הצעקות. קפצנו לטעם העיר וחטפנו קצת בחילה. לא בטוח שזה מהאוכל
ניצולי מכונות לחם אוטומטיות רואים באפייה הביתית לא יותר מרעיון הזוי. מהן הטעויות הנפוצות באפיית לחם ביתי ואיך הופכים את המשימה לאפשרית
מוצרלה איטלקית, יוגורט אתיופי, פטה יוונית ופניר מהודו - הוראות הכנה לגבינות ביתיות מרחבי הגלובוס
מידי שנה חוזר הפארסניפ למשך תקופה קצרה מאוד למדפים. רוצו לקנות אותו. יש גם מתכונים
למי שהצליח לעבור את החג עם כמה קילוגרמים של בשר במקרר, מומלץ לא לזרוק או לחכות למגל הבא. באמצעות מרינדה פשוטה ומחבת פסים, תשדרגו את הבשר שלכם ללא עשן או מדורה
זהו, תמו החגים בהם טוחנים. עכשיו הגיע הזמן לנקות קצת את הגוף מכל מה שהעמסנו עליו בשבועות האחרונים
ספר הבישול החדש של העיתונאית איילת הירשמן יעשה לכם את הפסח הרבה יותר פשוט, קל וכמובן טעים
הסדר הזה יכול להתנהל כהלכתו, אבל עם כמה חידושים ואלטרנטיבות. הנה כמה הצעות להקל על ההגשה, על הפינוי ועל האפקטים של היום שאחרי
לא מעט מסעדות בתל אביב מוכנות להכין בשבילכם את הקניידעלך. להלן הרשימה שיכולה לחסוך הרבה מתחים ומריבות בדרך אל הסדר
מידי שנה חוזר הפרג לככב במתיקות וגרגיריות יוצאות דופן בליבה של אוזן ההמן. אם חשבתם שהבצק משמין, כדאי שתקראו מה יש בתוכו
שף שכותב ספר בישול זו לא ממש המצאה חדשה, אבל בשנתיים האחרונות הפך הטפטוף לטייפון. לפי שיעור ההצלחה, נראה שמדובר בהימור בטוח הרבה יותר מלנהל מסעדה
הוא התחיל את חייו כפרא על גבול הודו סין, נדד לאירופה, אמריקה ולמזרח התיכון. כאן הוא נהיה מותג ישראלי עם הרבה כבוד
אוכל לא רק מענג ומשביע. מסבר שבמקרים מאוד קיצוניים הוא יכול להיות גם מסוכן. אפילו מאוד מסוכן
שקרים וסודות אפלים ממקרר הבשר. מסתבר שההבדל בין טרי לקפוא הוא הרבה יותר מאשר עניין של טמפרטורה
ליאור רוזן ניצלה מהטראק בצ'ילה אבל לא מאנשי תנובה שהיו נחושים להפוך אותה למקדמת מכירות של קוטג'. בהתנדבות כמובן. ברור שהכוונות הכי ישראליות וחמימות