בחדר של עומר
מפגש פסגה: דנה מלמד יצאה לסיור במסעדה החדשה של עומר מילר "חדר האוכל" והציצה למטבח כדי לראות צליה ברשתות מהי
מפגש פסגה: דנה מלמד יצאה לסיור במסעדה החדשה של עומר מילר "חדר האוכל" והציצה למטבח כדי לראות צליה ברשתות מהי
לכבוד החג שף שאול בן אדרת ממסעדת קימל מדליק חנוכיה ואחר כך מדליק גם קרפ-סוזט
שף שאול בן אדרת ממסעדת "קימל" משחק עם אוכל ועוד איך. לכבוד חנוכה: שדרוגים והפתעות ללביבות מסורתיות
ערב אחד נעשה קר ושרי אנסקי החליטה לחמם את הבית בעזרת תנור הבישול. בסוף יצא מזה חמין של אורז ואטריות עם עוף. מתכון מתוך ספרה החדש "חמין"
חוסאם עבאס עוזב את המגרש הביתי של אל-באבור ועולה לירושלים לבשל עם אסף גרניט וריאציות על בשר טלה
אז מה אם בחוץ חמים ונעים: קבלו מתכון נוסף בסדרת מתכוני החורף של ערן ירוחם - קלצונה במילוי חצילים
נסיעה לבית האבן היפה והבוסתן המניב של ארז קומרובסקי במצפה מתת שבגליל, לרגל ספר האוכל המרגש החדש. ראיון
אם הייתם חברים של ניר פלר, גם אתם הייתם מקבלים בישולים סביב מדורה ליד נחל בצפון. סיכום מסיבת רווקים טעימה בטבע, עם מתכונים
ארוחה המבוססת כולה על רימונים, נשמעת דבר מעייף, לא אם יודעים לחלץ ביעילות את הגרגרים - 5 מתכונים אדומים, מקבלת פנים ועד קינוח
עוד מתכון מהספר החדש של גיל חובב והפעם: מרק עגבניות עם אורז
המנה האחרונה בארוחת החג של ערן - סלט פירות קטן מוגש עם קרם מסקרפונה וניל ודבש
לגיל חובב יש ספר חדש ואנחנו הרווחנו מתכון למלפפונים חמוצים
אחרי שכיבד אותנו במתכונים לפסטה ואפילו לנקניק בייתי, מתפנה יוגב ירוס השף של "מל ומישל" לפנק אותנו עם קינוח
עם קוביות הבטטה שנשארו לכם כדאי להכין סלט חומוס ובטטה בטמפרטורת החדר
צחי בוקששתר מכין לאיילת טריאסט Black Diamond ההמבורגר החגיגי והנהדר של Black Bar 'n' Burger. אחרי שמבינים את העיקרון הוא לא כל כך קשה להכנה
שייט חלומי בין מפרצים טורקיים נתן לרוני מולה השראה לבישול ים תיכוני בכל המובנים. מומלץ גם במטבח הפרטי
היום של ניר פלר התחיל אצל מוכר דגים חדש, אבל מפתיע, המשיך בחלומות על מסעדת "שה פניס" והסתיים במתכון לסביצ'ה ולפילה לוקוס
איילת ואסף גרניט מכינים סלט מלפפוני בר עם שומר וערק של מסעדת "אדום"
וואלה! אוכל נרגשת לארח במסלול הכפול את שף חיים כהן ודוקטור אלי לנדאו למתכוני עוף מתוך הספר "מבשלים 2". בפנים תמצאו מתכון למרק עוף עם קציצות עוף
חיים כהן ואלי לנדאו מנחמים את איילת טריאסט עם עוף קטן מטוגן
אכלתם פעם "קריסטולינה"? או אולי אתם אנשים של "חיוס"? אילו זני גודגדן מגדלים בארץ ואיך מזהים את הדובדבן החמוץ?
לרה רוטר הגיעה לפתיחה של טעם העיר כדי להסתובב בין הדוכנים ולעזור לכם להחליט במה להתמקד. לרוץ מהר לפני שיגמר
החוויה של ל"ג בעומר לא חייבת לכלול רק תפוחי אדמה מפוחמים ומרשמלו. זה הזמן להתיידד עם הפויקה
לקראת פסטיבל טעם העיר, סדרת מתכונים של המסעדות המשתתפות והפעם: השף אריאל כהן ממסעדת פויקה
משבר האורז העולמי הגיע לצלחות שלנו. וואלה! אוכל מגישה מבחר תחליפים כולל הסברים מלומדים של פיליס גלזר על הערכים התזונתיים של כל אחד ואחד מהם
לבלבו אגס וגם תפוח, ולא אנשים כמונו ישארו אדישים. קבלו ספיישל מתכוני פירות עסיסי, עם איילת טריאסט והשף ערן ירוחם