הציפור סגרה עשור
השף אבי קונפורטי מסכם את העשור שבו גדלו גיבורי תרבות חדשים, וסועדים למדו לטעום דברים שלא הכירו
השף אבי קונפורטי מסכם את העשור שבו גדלו גיבורי תרבות חדשים, וסועדים למדו לטעום דברים שלא הכירו
כדי לשרוד צריך לעבוד. הילה וליטל מספרות איך מתמודדים עם האוכל הסיני בעזרת עבודת נמלים בהכנת דמפלינג
לעסנו אותם עד שמאסנו - קבלו את הטרנדים המשפיעים, המבאסים והמוצלחים של עולם הקולינריה בעשור האחרון
מתכון עוגיית השחיתות האולטימטיבית של גלידריית אייסברג מלא בשוקולד מריר וחמאה איכותית. קל לנסות בבית
המקור מגיע עם קפה, אבל באייסברג מכינים את האפוגטו מהרבה שוקולד איכותי. רצוי להשוויץ בפני האורחים
קינוח שוקולד אלוהי שעשוי מ-7 שכבות שוקולד מגיע אלינו היישר מגלידריית אייסברג. זה יותר פשוט ממה שאתם חושבים
בארצות הברית הגודל כן קובע, אבל כאן מקבלים אותה בליטוף. לכבוד ליל כל הקדושים - הכירו את הדלעת
לגור בסין ולאכול הכל חוץ מאגרול. טור חדש של הילה וליטל מעביר לכם את החוויה היישר מדרום המדינה המלוכסנת
כך תעשו לעצמכם ציר, קציצות וגם סביצ'ה מהדגים הראשונים של הסתיו. כדאי לקנות עכשיו כשהעונה מתחילה
ללכת לסופר בלי רשימה מסודרת, יוצרת סיכון שבקניית פריטים מיותרים. כך נולד רביולי עם קשיו ופלפלים קלויים
רביולי שורשים, ירקות קלויים בגריל וגם סלט פשוט ואחר. שלושה מתכונים שכדאי גם לקרניבורים לאמץ
שיחה עם הילד הקטן הפכה ברגע לטור מפורט. דנה מלמד מקשיבה ומכינה פטוצ'יני שילדים אוהבים
דנה מלמד מוציאה מנה לשעת חירום ומכינה סלט פסטה עם תרד, דלעת וגבינת רוקפור. בתחרות הזו היא יוצאת מנצחת
ימים חמים דורשים מעשים נואשים. שני סלטים עם טוויסט וניוקי רווי פטריות במפגן הצמחוני השבועי
פטרוזיליה טריה ושפים שמבשלים קרוב ללקוח. אסף גרניט פותח את מסעדת מחניודה בירושלים ומדבר על העתיד בתל אביב
דנה מלמד מציעה רביולי פטריות עם גבינת עיזים. כולל פטנט למי שאוהב טעם של פטריות, אבל לא משתגע על המרקם שלהן
ערן ירוחם מגיש שיפודי יאקיטורי במרינדת עגבניות. אחרי השריה ממושכת במרינדה תקבלו פרגיות עסיסיות ומלאות טעם
את השף יואב בר ממסעדת מארבו לא הכרתם עד שהגיע לקרב סכינים. תראו כמה הקיבה שלכם מושפעת מרייטינג
ערן ירוחם ממלא קנלוני בריקוטה ופקאן קלוי ומגיש ברוטב עשיר של בשמל, פטה וריקוטה פלפלים
מאז שדנה פגשה את השלישיה גבינת עיזים, דבש וטימין היא לא מפספסת הזדמנות להכניס אותם לכל מנה. לרביולי למשל. טור שני בסדרה
מתאבן לשולחן החג: ערן ירוחם ממלא חצילים מגולגלים בשלוש גבינות: צפתית, בולגרית, מסקרפונה, אגוזים ועשבי תיבול
לכבוד יום העצמאות, הפגשנו את השף גיא פרץ ואת חבר הכנסת אילן גילאון לתוכנית בישול מיוחדת. והפעם: איך מכינים את הקבב המושלם
המתכונים, הנתחים, המסעדות וכל הדרכים הטעימות והשמחות להעביר את יום ההולדת של המדינה
הנה משהו שלא מומלץ לקחת איתכם למנגל, אבל אם אתם חוגגים עצמאות במזגן, מוס הלימון והג'ינג'ר של ערן ירוחם יקרר אתכם כמו שצריך
ערן ירוחם מציע מנה ראשונה וקלילה, רגע לפני שאתם פותחים את ההגדה: רוסטביף של סינטה מגולגל על אספרגוס
לא נכחיש שכשזה מגיע לירקות ממולאים, מדובר בעבודת פרך (שכוללת לעיתים גם תפירה). איילת טריאסט ריכזה טיפים לממלא המתחיל ויש גם מתכונים
המלחמה האמיתית מתנהלת, כך מתברר, בין עירקים לתימנים. כשעל הפרק: הבעלות על החילבה. לא פלא נוכח הסגולות הבריאותיות שלה והטעם המובחן
ערן ירוחם ממשיך לבחוש בקדרה והפעם הוא מוציא ממנה את המנה בעלת השם המסתורי: ג'וגה בדן ג'אן תבשיל עוף וחצילים
גלידריית אייסברג האהובה חוגגת, זו השנה השמינית, את פסטיבל התותים בשמנת. לכבוד המאורע קיבלנו שלושה מתכוני תותים מלהיבים
המתכון השבועי של ערן ירוחם: עופיונים במרינדה ממולאים באורז בסמטי ופטריות
לרוץ מהר לפני שהחורף יגמר. ערן ירוחם בסדרת תבשילי קדרות והיום: ביף בורגיניון. לא לשכוח להשרות את הבשר לילה קודם
מתכון אחרון מספר המתכונים של שגב משה "יומנו של שף" והפעם: מרמלדת אשכוליות בחמש דקות
מתכון חדש מספר הבישול של שגב משה "יומנו של שף": מרק כתומים עם קרמל חריף והמון אפונים