בשנה הבאה נשב ולא נאכל טפאס
וואלה! אוכל מאחלת לעצמה טעמים חדשים, מסעדות עם קונספט מעניין וחדשני ושהעולם הקולינרי יתפתח ויתרחב. והעיקר - שיעזבו את הטפאס
וואלה! אוכל מאחלת לעצמה טעמים חדשים, מסעדות עם קונספט מעניין וחדשני ושהעולם הקולינרי יתפתח ויתרחב. והעיקר - שיעזבו את הטפאס
כי הוא צ'ארמר אמיתי, ממיס לבבות וקרחונים ובנוסף בשלן מעולה, השף שעושה אוכל באהבה ומדבר בגובה העיניים. וואלה! מציגה: הדברים שכולנו עדיין מסכימים עליהם, פרויקט מיוחד לראש השנה
מאפים לוהטים וריחניים, בשר עסיסי ומדמם ופולנטה ובה תועפות חמאה. ארוחת גן העדן שאפשר למצוא במסעדות הטובות בישראל
כי אין ילד שלא גדל על המטעמים שלה, ואין כמעט אחד שלא למד את רזי הבישול מספריה מעוררי התיאבון. וואלה! מציגה: הדברים שכולנו עדיין מסכימים עליהם, פרויקט מיוחד לראש השנה
הוא זול, הוא בריא, הוא פונה לכל סוגי האוכלוסיה והוא נמצא בכל פינה. את האהדה אליו אי אפשר להחליף. וואלה! מציגה: הדברים שכולנו עדיין מסכימים עליהם, פרויקט מיוחד לראש השנה
רגע לפני ערב החג, מכין השף יאיר פיינברג מתכון לעוגת דבש עם שוקולד ובירה שתיתן הרגשה של חג אבל לא תמאיס עליכם את הדבש
המטרה: להכין מרק עוף צח צלול ומושלם. האמצעי: שמיל הולנד, שיראה לכם שלב אחרי שלב מה עושים כדי להגיע למרק כמו של סבתות פולניות
השף קונדיטור של מזרין אלון גולדמן ואיילת טריאסט נותנים פוש מתוק לשנה החדשה
מתכון ללחי לוקוס בתבשיל פלפלים, תרד בלאדי ובמיה - הפקת מתכוני ראש השנה של השף מאיר אדוני
מתכון לצוואר טלה בבישול איטי, סלק עלים, ארטישוק ירושלמי, גרגרי חומוס ולימונים כבושים - הפקת מתכוני ראש השנה של השף מאיר אדוני
מתכון לשקדי עגל צלויים, סלט בצלים בציר עגל ופורצ'יני - הפקת מתכוני ראש השנה של השף מאיר אדוני
מתכון לסלט ברווז, שעועית תאילנדית, שום, צ'ילי, נענע וליים - הפקת מתכוני ראש השנה של השף מאיר אדוני
מתכון לדלעת צלוייה במרווה, רוקט, ריקוטה באפולו, זרעי דלעת, מרמלדת אתרורגים בזעפרן - הפקת מתכוני ראש השנה של השף מאיר אדוני
מתכון לסלט שומר ושורשים נא, אנדיב, פנקוטת גרוייר, רימונים, קרוטונים יוגורט עיזים ודבש - הפקת מתכוני ראש השנה של השף מאיר אדוני
כבד אווז בחמשת התבלינים, צ'ורוס, תאנים טריות ג'ינג'ר וקרם תמרים - הפקת מתכוני ראש השנה של השף מאיר אדוני
מתכון לתבשיל זנב ביין אדום ודבש תמרים, טורטליני חבושים, הל וטימין - הפקת מתכוני ראש השנה של השף מאיר אדוני
מתכון לקרפצ'יו תפוחי עץ, טרטר לוקוס, סלרי, אגוזים וג'לי דבש -הפקת מתכוני ראש השנה של השף מאיר אדוני
רגע לפני ראש השנה השכימו כתבתנו גרדה גלזר והשף איל לביא ממסעדת רוקח 73 כדי להגיע לשוק הדגים בחיפה ולהבין איך בוחרים את הדג המושלם
סלט טאבולה שמתבסס על מגוון עשיר ככל האפשר של עגבניות כמה שיותר סוגים וצבעים טוב יותר
הגורו של עולם הגפילטע פיש, יענקל'ה רוט ממסעדת קלופס, מדריך אתכם, שלב אחרי שלב איך מכינים גפילטע פיש כמו הפולניות
תחרות מאסטר גפילטע פיש הראשונה נערכה בבית דיור מוגן, בית בכפר. במקום הראשון זכתה אביגיל רואימי שמכינה גפילטע מעל 50 שנה. ויש גם מתכון
עולם הפרלינים והשוקולד צובר תאוצה ואיתו שוקולטיירים מומחים - המלצות לשוקולטריות הטובות ברחבי הארץ
רואי גרשון, שוקולטייר ובעלים של roy שוקולד, מלמד אתכם שלב אחרי שלב איך הופכים שוקולד לזהב של ממש: המדריך השלם להכנת פרלינים
עושים על האש ורוצים לשלב גם קינוח? יאיר פיינברג מכין בננה צ'אנקי עם שוקולד חלב, סירופ מייפל אמיתי ופקאן סיני
לאור ההתפתחויות האחרונות במצרים, לא נראה שנסע לשם בקרוב. 4 מתכונים מצרים שיחזירו אתכם לטעמים שעל גדות הנילוס
אם לא ניסע לטורקיה - נביא אותה אלינו. רות אוליבר נותנת מתכון למאפה הפרז'לדה ומכינה סביבו ארוחת סלטים שלמה
כשבא לכם לאכול משהו קר ישר מהקופסא במקרר, סלט אטריות שקופות ואדממה הוא פתרון מושלם. יאיר פיינברג מקפיץ ומצנן
אם עוד לא יצא לכם להכיר, זה הזמן: אטריות סובה העשויות מקמח כוסמת המשתלבות מצוין עם מנגו שאפשר לקחת ולהרכיב במקום אצל חברים
שאול אברון זוכר את הקורנביף של אמא, אביב משה את הקציצות ורפי כהן אכל את זה עם כוסברה. השפים הגדולים נזכרים בסנדביץ' לבי"ס