לא יוצאים מהבית: ארוחת סילבסטר מרשימה
"בנות אוהבות אוכל" הן זוג נשים שאוהבות להכין אוכל שמח ולארח סועדים שהופכים מיד לחברים לארוחות מושקעות. לכבוד הסילבסטר, הן מציעות ארוחת טלאים חגיגית שתעשה לכם את השנה
"בנות אוהבות אוכל" הן זוג נשים שאוהבות להכין אוכל שמח ולארח סועדים שהופכים מיד לחברים לארוחות מושקעות. לכבוד הסילבסטר, הן מציעות ארוחת טלאים חגיגית שתעשה לכם את השנה
בלעדי לוואלה! אוכל: השף מיכאל גרטופסקי ממסעדת צ'יקטי מביא את החורף האיטלקי לארץ עם סדרת מתכונים מעוררי תיאבון. השבוע הוא מכין לנו קונכיות פסטה ענקיות בסגנון המחוז הצפוני בולוניה
צלויה, נוזלית או מעושנת: השף יאיר יוספי לוקח את הלפת, ומוכיח שאפשר לעשות איתה דברים נפלאים גם מחוץ לתבשילי קדירה. שלושה מתכונים עם שלוש טכניקות הכנה שונות
השפית התאילנדית הנודעת סנדרה סטפ מגיעה לסדרת סדנאות בארץ, ולקראת המאורע היא מביאה שלושה מתכונים תאילנדים לוהטים: עוף קצוץ עם מחית צ'ילי צהובה, עוף מוקפץ בג'אנגל קארי ודג ים מאודה עם צ'ילי וליים
הקינוח הכי פשוט, מושחת ומוגזם בו זמנית הוא כנראה טראפלס שוקולד מגבינת שמנת, נוטלה וביסקוויטים, שמומלץ לשדרג בקשים צבעוניים למראה חגיגי
פסטיבל הממולאים שיתקיים בסופשבוע הקרוב בנצרת בהשתתפות שפים בכירים כמו חיים כהן וארז קומרובסקי יהיה חגיגה לכל חובבי הסירים והאוכל הטוב. מתכון לעלי לשון הפר של שף חוסאם עבאס
מרק דלעת כתום עם טוויסט אסייתי, ברולה דלעת ערמונים מושחת עם פטריות צרובות או סלט דלעת עשיר ומתקתק: לכבוד ההלואין, השף אלון ליפינסקי מ-Brown מביא 3 מתכונים כתומים שיחממו לכם את הלב
אחת מהשאלות הנצחיות של עולם האוכל היא איך לבשל אורז לבן. אין סוף תאוריות ושיטות שונות הומצאו, אבל עדיין נותרת שאלה אחת - מה הסוג הכי טוב לבשל אתו?
עד שנצטרך ללבוש שוב בגד ים - מציעה רונית אבידן שיינפלד קסטות ביתיות שמכינים תוך דקות, מקפיאים, שולפים בכל פעם שהאורחים מגיעים ומשמינים מנחת. זהירות זה ממכר
בשנת 1976 הוציאה זיוית אנגלמאיר ספר מתכונים גרוע שממש לא מומלץ להכין משהו ממנו בבית. זאב אנגלמאיר מתארח בסוכה של העורך האורח של וואלה! אוכל, ישראל אהרוני
ארוחת ערב סוכות מפוארת לא חייבת לכלול בשר וביצים. השף אביב משה ממסעדת מסה מגיש 3 מנות טבעוניות שכל אחת מהן תקצור מחמאות
סלט, מנה ראשונה, עיקרית וקינוח סתווי בטעמים שיקפיצו את הסוכה - השפים רן שמואלי ועומר אבישר ממסעדת קלארו מציגים ארוחת חג לתפארת
שי לי ליפא מציעה לכם לתכנן ארוחת חג המבוססת על מנה עיקרית בלקנית ומעניקה אופציות לצלי בשר, כתף טלה או דג צלוי, לקראת כנס חגיגי עם הבשלנית מבית על השולחן, שיתקיים השבוע
בשבוע הבא תתחיל שנת הלימודים ולהילה אלפרט חשוב שהילדים שיחזרו הביתה יאכלו ארוחת צהריים חינוכית. שני מתכונים מזינים לשעות שאחרי הלימודים
איבדתם את התאבון בשרב? השפית איילת לטוביץ' ממסעדת ביתא קפה, מגישה לכם 3 סלטי קיץ שיחזירו לכם את החיוניות והרעננות
הצמד השבדי בעונה הנוכחית של מאסטר שף קיבל מאתנו משימה: לבשל מנה שבדית במקום הכי אותנטי - המטבח של איקאה. אייל גרש ומישה לדרמן נענו לאתגר
באירועים חגיגיים באמת מכינים במטבח המרוקאי את הטנזייה, תבשיל בשר מתקתק עם רוטב סמיך שמתבשל בכלי חרס מיוחד. כך תכינו אותו בעצמכם, צעד אחר צעד
למרות קיומה של קהילה לא קטנה בארץ, הקולינריה הארמנית כמעט ולא באה לידי ביטוי במחוזותינו. הצצה נדירה לאחד המטבחים המרתקים של איזור הקווקז
לכבוד עונת הגיוס שבפתח, אביב משה לוקח את מנות הקרב המבאסות והופך אותן לארוחת גורמה שלא היה מתבייש להגיש במסעדה שלו. הצופים מתבקשים לעבור להקשב
לארוחת צהריים מהירה או לארוחת ערב מתגמלת מכינה רות אוליבר מעדן של חזה עוף ושעועית ירוקה שעוברים הקפצה קלה ומוכנים תוך דקות ספורות.
תשכחו מחומוס -צ'יפס - סלט. 3 מתכונים מהמטבח הערבי גלילי - קובה בורגול במילוי בשר, החומוס של דוחול וסלט חצילים של נוף יעניקו אופציה לבישולים מפתים מתוך ספר בישול חדש
תמיד טוב שיש קופסה מוכנה מראש לאורחים במקרר- מתכון לחטיפי פצפוצי אורז עם הפתעה בטעם טוויקס קרמלי ושוקולד
התבלינים, הניחוחות והאוירה הבלקנית - ים תיכונית של שוק לוינסקי היא גם חלק מהדי אן איי של שבועות. ביקשנו מארבעה בתי אוכל מרכזיים בשוק להכין לנו מתכון שבועות בהשראה מקומית. התוצאה -ארוחת שבועות מלאה בטעמים
נמאס לכם מסלט ירקות סטנדרטי? מסעדת שותא מקיבוץ שמרת מגישה 5 מתכונים לסלטים מקוריים וטעימים במיוחד בסגנון גרוזיני, שנהוג לפתוח אתם ארוחות חגיגיות
צלחת ירוקים מוקפצים במרינדת רוטב קארי ירוק עם בוטנים קצוצים ורוטב צ'ילי חריף. למנה הירוקה-רעננה הזאת קוראים "פאק נינג", והיא משעשעת את העין ואת החך
הסלופי ג'ו יספק לכם ארוחה מהירה ומשביעה מחומרים שתמיד יש במזווה. מתאים לארוחת צהריים לילדים או לערב מול הטלוויזיה עם בירה למבוגרים
בין אם בחוץ או בבית - כל סעודת בשרים טובה מתחילה בכנפיים ברוטב. משה בדישי ממסעדת מינה טומיי מרקט ת"א מגיש 3 גרסאות אסיתיות למנה שהכי כיף לאכול בידיים
היא אחת מאבני היסוד של שולחן ליל הסדר, ואומצה לחיקן של תרבויות רבות. רונן סקינזיס ממסעדת מאנטה ריי מבשל מתכונים חוצי יבשות, שעושים כבוד לשורש החזרת
פסח בפתח, ורגע לפני שנפטרים מהחמץ מגישים לכם ממאפיית ברד סטורי 3 מתכונים מפתים ויצירתיים עם פירורי לחם
אף ארוחת חג לא שלמה בלי נתח בשר שחום ברוטב סמיך. זמי שרייבר ממסעדת סנדר בתל אביב מבשל 4 גרסאות לצלי בקר חגיגי
בטעימת אוזני ההמן השנתית של וואלה! אוכל, אוזני ההמן שוקולד של דלאל היו קונצנזוס, והתגלו כמובחרות ביותר. מתכון למנה המנצחת של פורים, ששווה את המאמץ
הטור שמפגיש בין בישולים ופוליטיקאים מארח השבוע את תמר זנדברג ממרצ, שמעניקה את המתכון של אמה, אסתר, לקציצות פראסה טבעוניות
איך עובדים נכון עם מלית פרג ביתית? מה אפשר לאלתר אם נמאס לכם מהמליות הסטנדרטיות לאוזני המן? מאמן המטבח בספיישל פורימי
המדור שמשלב אוכל ובחירות ממשיך לחטט בסירים של הפוליטיקאים ומגיע השבוע למפלגת הליכוד: קבלו את המתכון הסודי של מירי רגב לדגים מרוקאיים חריפים של אמה מרסל
הוא התחיל את דרכו כאוכל איכרים פשוט מהאזורים הכפריים של צרפת. מדריך לתבשיל החורפי המושלם - ביף בורגיניון עם ירקות מזוגגים, בשר, יין והמון ארומה
הכנתם פירה לגדוד ונשארתם עם קערה גדושה? השף עופר בן אור ממסעדת באיירן מציע לכם לא לזרוק אלא להכין ממנו מטעמים חדשים ויצירתיים