לא עוד סתם פסטה
מנת פסטה היא מסוג המנות שתמיד בא לנו לאכול ועם השקעה קטנה בחומרי גלם טובים היא הופכת בקלות מעוד סתם מנה לכזו שתגרום לכם לבכות מאושר
מנת פסטה היא מסוג המנות שתמיד בא לנו לאכול ועם השקעה קטנה בחומרי גלם טובים היא הופכת בקלות מעוד סתם מנה לכזו שתגרום לכם לבכות מאושר
חגיגות הנובי גוד מתקרבות בצעדי ענק. כדי לפתוח את השנה החדשה ברגל ימין מגישה הבשלנית אורנה וולך את תפריט הפינגר פוד הרוסי האולטימטיבי לאירוח: דג ב'מעיל פרווה', בליני עם סלמון ואיקרא, ונשנושי תפוח אדמה עם דג מלוח
אבי ביטון מסכם עוד שנת פירגון עם המתכון שהכי אהבתם השנה: המבורגר מושלם שמכינים במטבח הביתי בהשראת מסעדת ביסטרו סיטרו
מרק הוא המאכל האולטימטיבי של העונה הקרה, והיתרון של מרק מחומוס ומנגולד טמון בכך שקערה אחת יכולה להשביע אתכם. חגי לפלר עם מתכון עשיר בחלבון, מחזק ובעיקר בריא
פסטה ביתית מזוהה לרוב עם מכונה, אבל אפשר להגיע לתוצאה נהדרת בבית בלי להתאמץ. אבי ביטון מפרגן למסעדת פיאטו ברחובות ומכין פסטה פיצ'י
מסעדת יריחו פועלת רק חודשים ספורים, אבל מנת כדור הים הקרוע הפכה כבר לשם דבר. אבי ביטון מפיח חיים חדשים בסלט הטאבולה ומוסיף לו שדרוג טרי וכיפי
רוחות הסתיו והגשמים עושים חשק להיכנס למטבח ולהכין ארוחה חמה. השף רן פולק מביה"ס בישולים מנצל את סוף עונת התירס ומכין קרם פולנטה עדין וסמיך
הדבר הכי כיפי בתור סטודנט הוא לזרוק מלא מרכיבים בריאים לקערה ולטרוף. מתכון של בית הקפה עלמה לסלט שורשים צבעוני ומזין לצד לביבות עדשים וירקות
צ'ורבה רומנית אמיתית תכלול בתוכה את עשב התיבול שגדל כמעט בכל מקום ברומניה, הלאושטן. האחיות כתי עינב ושולה מידב מעניקות את המתכון המשפחתי למרק עוף עם כדורי בשר
פשטידת מעקוד, סיר של כרוב ממולא עם עוף ותפוחי אדמה וסלט סתוי של שומר ותפוזים - חן ואלון קורן מכינים ארוחה מפסקת כהלכתה ליום כיפור שתשאיר אתכם שבעים שעות ארוכות
עוגיית שוקולד צ'יפס מושלמת היא לא עניין של מה בכך. טובי המומחים נתנו את הטיפים שלהם שחיוניים להצלחה בדרך לערימת עוגיות חמה ופריכה
בין הבישולים של תקופת החגים למי יש כוח לבלות שעות במטבח? השף שחף שבתאי מראה איך בלי מאמץ, תוך חצי שעה בלבד, תוכלו להרים מרק תירס זריז בניחוח אסיאתי
אבי ביטון מבקר במסעדת סילו בחולון ומכין בהשראתה מנת ארנצ'יני מופלאה, עם קיצור דרך משגע - אין צורך להכין ריזוטו, אפשר להסתפק באורז לבן
רגע לפני החזרה לשגרה, השף שחף שבתאי ממסעדת ניטן תאי משאיר לנו טעם של חופשה בתאילנד עם מתכון לחזה עוף בציפוי לימוני פריך ומשוגע וסלט מטריף ברוטב מיסו ועלי גפן
למי שמתגעגע לחורף מומלץ להדליק מזגן, לבשל תבשיל בשר ריחני וצבעוני לכל המשפחה מהמטבח הטריפוליטאי, ולהתענג מכל ביס
אם חשקה נפשכם בארוחה קצת שונה, גיא רובננקו מהפופ אפ האסיאתי מקונג, מגלה לכם את הסודות לממרחים המשגעים של צפון לאוס ותאילנד
כשכבר נפתח התאבון בקיץ מתחשק לאכול משהו קליל ובריא. עם עדשים שחורות, מנגו או בכל גרגיר נחלים - קבלו רעיונות לסלטי קיץ קלילים
בלי סוכר לבן, בלי צבע מאכל, בלי חומרים מלאכותיים. קבלו שלושה מתכונים מצוינים לשלגונים טבעוניים, כאלה שגם יצננו וגם ישאירו אתכם נקיים מרעלים
שעועית לבנה היא פצצה של חלבון, ברזל, מגנזיום וסידן. קבלו שלושה מתכונים נהדרים שאפשר לייצר מהקטנית שמבחוץ חיוורת ומבפנים זוהרת
במיוחד לכבוד השרב - לקט מתכונים קרירים, של גלידות וארטיקים ביתיים, בלי אפייה ובלי הרבה עבודה
כשחם ולא מתחשק לבשל, הפתרון הכי בטוח לארוחת צהריים מהירה הוא סלט קוסקוס עם בטטות. מסעדת נינה החדשה מת"א מפנקת במתכון
חג השבועות הוא קודם כל חג הביכורים ולצד שלל הגבינות והמאפים שממלאים את השולחן, חייבים לפחות שני סלטים צבעוניים וקלילים שיוסיפו לו צבע ורעננות. רגע לפני שהשולחן מתמלא קבלו את המתכונים לסלטים שיקפיצו לכם את הארוחה
החג הסתיים והמקרר עדיין מלא גבינות? רות אוליבר מציעה ארוחת גבינות עשירה עם מתכונים חובקי עולם: שושני שמרים במילוי קממבר וירקות קלויים, פירות קיץ מקורמלים עם גבינה כחולה ואגוזי מלך ופשטידה חגיגית עם גבינת עיזים ותרד
בעוד רוב עוגות הגבינה הטבעוניות מכילות כמויות עצומות של שומן, העוגה הזאת לא רק טעימה, אלא גם בעלת ערך תזונתי עשיר. קבלו מתכון עם הדבר הכי קרוב לדבר האמיתי
מסתבר שממש לא חייבים לעבוד קשה בשביל להרים 5 סלטים מנצחים ליד הבשר של יום העצמאות: קבלו מתכונים פשוטים וטעימים עם קיצורי דרך לייעול הזמן
סיפורם של חללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה מונצח ומועבר הלאה בפרויקט מתכון עם זיכרון, באמצעות שחזורם של מתכונים אהובים מבית אימא
רוסטביף קוריאני, קבב קמבודי ובקר עטוף בסטיקי רייס - משה בדישי ממסעדת מינה טומיי מעניק טוויסט אסיאתי מתובל למנות הבשר שיעשו על האש מושלם
בשוק הצבעוני של באר שבע מסתתרת המסעדה הרומנית של סמי וסוסו. אבי ביטון קופץ לביקור ומכין בהשראתה כבד קצוץ בסגנון רומני שישדרג כל מצה
הן אווריריות, מהירות, מזינות ומתאימות לכל רגע ביום - כך תכינו בלי מאמץ את קציצות הירק המרוקאיות של סוליקה ממסעדת אווה סאפי
לרוב מכינים את האסאדו בתנור או על המנגל, הפעם הנתח האהוב נכנס לתבשיל בסגנון איטלקי עם עגבניות, יין לבן וירקות שורש למנה עיקרית עשירה וחגיגית שאפשר גם להכין מראש
לא משנה מה השעה ביום או מי הסועדים, הפנקייק הוא ללא ספק הבחירה המועדפת. למרות שבוואלה אוכל כל יום הוא יום הפנקייק הבינלאומי, מחר הוא יצוין רשמית. לכבודו - קבלו אסופה של מתכוני פנקייקים מושלמים
המטבח המרוקאי מפורסם לא רק בקשת של טעמים ותבלינים צבעוניים אלא גם בנטייה לא לבזבז שום דבר ולהשתמש בנתחים הפחות מוכרים. קבלו את תבשיל לחי העגל של סוליקה ממסעדת אווה סאפי שיהווה חלק מארוחת פרידה מהחורף
אי אפשר היה להתעלם מלהיט היוניקורנס (חדי הקרן) שמציף את הרשת. למזלנו הרב גילינו את נורית, מנהלת הסטודיו בוואלה! שניחנה בכישרון מיוחד להכנת עוגות יוניקורנס על מקל, ועכשיו גם אתם יכולים
המטבח הטורקי המזוהה כל כך עם בשר לא פראייר גם בגזרה הצמחונית. השפים מולי מגריסו ואריק דרחני ממסעדת אונזה היפואית מטגנים קובה במילוי תרד וגבינת קשקבל ומשתפים במתכון לסחוג עלי גפן שחובה לאכול לצידן
שני חומרי הגלם האהובים כל כך חוברים כאן ביחד לארוחה שלמה שעושה מינימום בלגן במטבח - נתחי עוף וכרובית שיוצאים מהתנור בציפוי פריך
אמצע החורף זה בדיוק הזמן לחדש את רפרטואר המרקים. דליה אלחדף ממסעדת טוטומה מעמידה על האש שני מרקי עוף מלאים בניחוחות דרום אמריקאיים ועתירי צבע וטעם