2 כריות אוויר: מתכון למקרון שוקולד
מיקי שמו מכין את עצמו לסילבסטר ואופה מקרון שוקולד מלכותי שאפשר להפיק בקלות. רק צריך להיצמד להוראות
מיקי שמו מכין את עצמו לסילבסטר ואופה מקרון שוקולד מלכותי שאפשר להפיק בקלות. רק צריך להיצמד להוראות
גולשת וואלה! אוכל, חנה כהנא מכניסה אותנו אליה הביתה כדי ללמד אתכם שלב אחרי שלב איך מכינים קוסקוס אמיתי
אחרי ארוחה גדולה בסילבסטר, אל תתפתו לקינוח כבד ומסובך. לכו על מרציפן מי ורדים תוצרת בית ולא תתחרטו
מיקי שמו חושב שהוא בחוף אקזוטי ומכין מוס עם פירות ונשיקות מרנג קטנטנות בכלים אישיים
עומר מילר נוטש לרגע את העוף הגדול ומכין עופיון ממולא אורז מלא, לימון כבוש וחומוס
לחלקנו הבמיה היא אויב, אבל כשהיא קפואה אפשר להתמודד איתה. אורלי פלאי-ברונשטיין מתזמנת מתכון לקציצות עוף ובמיה
הייאוש נעשה יותר נוח כשיש בסביבה לביבות ריקוטה ושקדים. דנה מלמד מטגנת באישון לילה שתי גרסאות מתוקה ומלוחה
מבשלים בבית: המתופף יונתן חרפק מכין לנו את הספציאליטה שלו מרק אסיאתי עם אטריות אורז
החופש התחיל והילדים עדיין לא מאופסנים בקייטנה? דנה מלמד פשוט מכינה איתם כדורי שוקולד מצופים על מקל
מבשלים בבית: שמוליק ריפמן, נער הפוסטר של התנועה הקיבוצית, מכין לנו את הספציאליטה קדאיף עם בשר טחון וחצילים
במקום לסיים את חייהם בשכיבה על הבופה לצלילי אייל גולן, פירות הקיץ של דנה מלמד נכנסים לקינוח עם קרם שקדים היסטרי
מבשלים בבית: סטודנט לגיאוגרפיה מראשל"צ מכין לנו את הספציאליטה שלו צ'יקן קארי בגרסה אישית
עוף בקארי לצד אורז בתבלינים הודיים - שתי צלחות ואתם מרגישים כמו בהודו. אבי ביטון משתגע מהריח
הילה קריב מכינה מג'דרה לתפארת מאורז מלא ואורז בר, עם בצל שחום ומתקתק. אם יש לכם גפן מלבלבת, בכלל הרווחתם
דנה מלמד מתרפקת על העבר ונזכרת בשכנה לבית אזולאי, ובעיקר בקוסקוס המנחם שלה
מרק יוגורט חם של העדה הכורדית, עם המון עשבי תיבול, שמתאים מאוד לחג השבועות. המתכון הזוכה של כוכבה לוי מבאר שבע
כדי לעבור את היום מדמיינת דנה מלמד שהחיים הם אפטר פארטי מתמשך ועפה על כנפיים שחומות עם המון עשבי תיבול ושום, על ערימת אורז בסמטי ריחני
עגבניות, מוצרלה, בזיליקום ו...דגנים. אבי ביטון משדרג את סלט הקפרזה האיטלקי לארוחה צמחונית מלאה
דנה מלמד מקבלת ניתוח בקלפי טארוט בתמורה לתבשיל אורז הודי עם קארי, ואנחנו מקבלים את המתכון
השף אבי ביטון מתכונן לפורים ומשכנע אתכם להכין אוזני המן במילוי אגוזים וצימוקים, במקום לקנות אותם בקונדיטוריה
דנה מלמד מתמלאת תובנות חדשות על ריקנות, ריגושים ואריזות גוגו'ז, ופונה לרוקן פלפלים ולמלא אותם בבורגול, טלה וצנוברים