ארוחה משפחתית: מנות עיקריות מהמטבח החלב?י
מדור ארוחה משפחתית שמח לחזור לשורשיו החלב?ים ומארגן ארוחה חלב?ית אמיתית. ריטה דאיה שעלתה לארץ לפני 24 שנה בונה את תפריט המנות העיקריות
מדור ארוחה משפחתית שמח לחזור לשורשיו החלב?ים ומארגן ארוחה חלב?ית אמיתית. ריטה דאיה שעלתה לארץ לפני 24 שנה בונה את תפריט המנות העיקריות
הן רק נראות פשוטות, אבל הריח הממכר והטעם יכולים להפוך את העוגיות האלו ללהיט היסטרי. ארז קומרובסקי מלמד אתכם לאפות עוגיות לוז
אורלי פלאי-ברונשטיין מאסה בטיגונים ולכן לכבוד נר שביעי היא מכינה עוגת תפוזים ושמן זית בשעה בלבד
בימים הקרים כשיש חשק לתבשיל שעועית ארוך, נסו לשדך אותו לבשר זמין. דיויד פרנקל מכין קציצות בשר ברוטב שעועית ומנגולד
כשאתם רוצים להכין ארוחת ערב ריחנית ללא מאמץ, לכו על עוף צלוי. אורלי פלאי-ברונשטיין צולה עוף מושלם בשעה
הממולאים היוונים הם שם דבר. חנה אייזיק נותנת מתכונים לממולאים קלאסיים של קישואים ופלפלים וממולאי עלי גפן עסיסיים
הקור הסתווי כבר כאן וזה זמן מצוין לפתוח את עונת המרקים עם מתכון למרק ארטישוק ירושלמי קטיפתי של אורלי פלאי-ברונשטיין
זוהרה בן חמו מכניסה אותנו אליה הביתה ומכינה מנות עיקריות מסורתיות מהעדה המרוקאיות כמו קוסקוס וצלי בקר
תחילת החורף מסמנת את בואן של הקדירות והתבשילים הארוכים. דיויד פרנקל מכין מתכון לאוסובוקו טלה עם גריסי פנינה
אחרי ארוחת החג הכבדה לאף אחד כבר אין חשק לאכול הרבה. דיויד פרנקל מכין נשנושי ברוסקטה עם שעועית לבנה
מחפשים מנת עוף חגיגית לראש השנה, אבל לא רוצים לעמול עליה יותר מדי? אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה עוף ברימונים שמוכן בפחות מ-45 דקות
שרה בונן מכינה את הקינוחים התימניים האותנטיים, ולמנה האחרונה מגישה עוגיות כעכ וקפה גישר
בסיציליה זהו אוכל רחוב טיפוסי - הכירו את הארנצ'יני שמתנהג על תקן פלאפל איטלקי מלא גבינות שמוגש עם איולי צלפים
למפגשים של סוף הקיץ או לסדנת בישול אחרונה עם הילדים, אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה קינוח מושחת ב-10 דקות בלבד, שיבטיחו סיום קיץ מתוק במיוחד
שרה בונן, אשפית המטבח התימני מכינה השבוע את האוכל התימני הכי מזוהה עם העדה ומנת הדגל של חובבי הבצק: הג'חנון
עומר מילר מגלגל מנה ראשונה קלה להכנה מפרוסות בקר נא ועלי ארוגולה, שתגרוף מחמאות לארוחת סוף החג
שניה לפני שהפסח נעלם מהאופק, מיקי שמו מנצל הזדמנות אחרונה לאפייה חגיגית נטולת חמץ ומכין עוגיות סנדוויץ' מכמה מרכיבים פשוטים שיש תמיד בבית
במקום להכין כבד קצוץ סטנדרטי, אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה פטה כבדים עם ערמונים שמכינים לארוחת החג ב-10 דקות
כשהוא נזכר בתאילנד, אבל לא יוצא לו להגיע לשם, השף עומר מילר מכין מרק עגבניות חריף עם חלב קוקוס ואורז
במקום להוסיף לפסטה רוטב מוכן מצנצנת, אורלי פלאי-ברונשטיין מתקתקת שלושה מתכונים על בסיס חמאה בפחות מ-4 דקות
אם עוגה בחושה היא סיפור מוכר, חכו שתכירו את זו: בחושה עם מילוי קונפיטורת פירות יער ושטרויזל פריך. מיקי שמו אופה בשישי
לקנות בסופר זה קל, אבל בפחות מחצי שעה תוכלו לאפות גם בבית. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה קרקרים ביתיים ב-24 דקות
קחו בצק שמרים פשוט, פנקו אותו באגוזים וצימוקים ולבסוף תדאגו לו לסיומת שומשום. מיקי שמו מכין פלוט של בריאות מלא בדגנים
מתן שופן, גולש וואלה! אוכל ובעל בלוג טוניסאי מהמם, מכניס אותנו אליו למטבח ומלמד אותנו הכל על מפרום