תמיד טוב שיש: עוגת שיש שוקולד ופרג
לכל אופה מדופלם יש את המתכון לעוגה טובה באמת לקפה. רות אופק חולקת את המתכון המנצח שלה לעוגת שיש שוקולד ומוסיפה לו גם פרג
לכל אופה מדופלם יש את המתכון לעוגה טובה באמת לקפה. רות אופק חולקת את המתכון המנצח שלה לעוגת שיש שוקולד ומוסיפה לו גם פרג
הקור בחוץ מוציא את החשק לצאת מהבית ופותח את החשק לארוחה ביתית מזינה. אורלי פלאי מדגימה איך מבשלים בשניים פאייה מהירה עם אורז, עוף, סלמון ושפע תבלינים
מרק הריבולטה האיטלקי הוא בדיוק מה שאתם צריכים כשהגשם מתדפק על החלון. מכניסים לתוך סיר גדול את כל מה שיש בבית כולל שעועית לבנה ולחם מאתמול ומתמוגגים
השבוע מארח ארז קומרובסקי בגינה שלו במתת את רונן לביא ממאפיית הנחתום בבני יהודה. האורח מכין מאפה פיסלדייר מדרום צרפת עם אנשובי ובצל, שאידיאלי ליום גשום
קצת פחות מחודש לפני חנוכה עונת הטיגונים נפתחת רשמית. אורלי פלאי מכינה לביבות ברוקולי עם מרכיבים שתמיד יש בבית ומשלבת טריק שיקסום לילדים
כשיש עוגה טובה, לא תמיד צריך להוסיף לה שלל תוספות שמטרתם רק רוח וצלצולים. רות אופק עושה שמח במטבח ומכינה עוגת תפוזים חורפית, שכל כך טעימה שלא שמים לב שאין בה גלוטן
לאלה המתעקשים להוסיף עוד רוטב למוקפץ המתכון לפאד קי מאו הוא פתרון אלגנטי. אטריות האורז והעוף או הבקר מקבלים את נוזלי הרוטב בשלוש פעימות, וסופגים היטב את כל הטעמים
בין אם כחלק מארוחה או כנשנוש, סמבוסק עיראקי הוא תמיד קונצנזוס. אורלי פלאי מזרזת תהליכים בדרך לבצק הנכסף ובעזרת עוד זוג ידיים במטבח מטגנת כיסונים פריכים במילוי מחית חומוס מתובלת
למרות שאנחנו לא חוגגים את האלווין, זאת סיבה מספקת להכנס למטבח ולהכין ממתק ברגע. ליאור משיח עושה קסמים עם שוקולד
פאי תפוחים עם דבש בטוויסט מלוח יקצור שלל שבחים בארוחת החג. הקונדיטורית ליאור משיח חמושה בדרכון, מטרפה ומזוודה, מביאה במדור השבועי גרסה חגיגית ללהיט האמריקאי
פותחים את השנה החדשה עם מנה מלאה בקסם- עגבניות שמנמנות ועסיסיות במילוי בשר, כמיטב המסורת הספרדית
לרגל פתיחת עונת החגים מגישים הוטל מונטיפיורי את המתכון ללימונשלי, עוגייה מבצק פריך עם קרם לימון וקצפת וניל. גם אם אתם לא מאוהדי הלימון בקינוחים, יש סיכוי טוב שהקינוח הזה יגרום לכם להתאהב
אחד הקינוחים האהובים ביותר הוא ללא ספק הכנאפה. שף עדנאן דאהר ממסעדת מעדל'ה בעכו, מעניק את המתכון שלו לכנאפה חמה ומתוקה שבה הסולת מחליפה את שערות הקדאיף
מוקפץ זאת המנה המושלמת לילדים שמתחילים לבשל בעצמם. אורלי פלאי חושפת את השילוש הקדוש של המוקפץ ומציעה פתרון גם למי שסולדים מכל רמת חריפות
קצוות הקורנפלקס שנותרו במזווה לא מתבזבזים במטבח של נעמה נויהאוז והופכים בזריזות לחטיפים פריכים וקראנצ'יים מלמעלה ורכים מבפנים. נשנושים שישמחו כל ילד בחופש
לימוני הליים הריחניים ממלאים את השווקים ויכולים לעשות פלאים גם לעוגות בחושות כשמשודכים לפיסטוק. נעמה נויהאוז אופה בקלות עוגה חמצמצה-מתוקה במרקם אוורירי במיוחד
לכל משפחה יש את סיר הקציצות הקבוע שלה לשבת, והפעם יוסי שטרית מציג את הגרסה האישית שלו: קציצות ראס אל חנות עם המון סלרי ושום שמשודכות לגרגרי חומוס נימוחים וטעימים
מתכון הפסטה הזה כל כך פשוט להכנה, שילדים יכולים להכין אותו בעצמם, והוא לא דורש שום קנייה מיוחדת ומתבסס רק על מוצרי המזווה
החופש שהתחיל דורש לצייד את הבית בהתאם. נעמה נויהאוז מפנקת בעוגיות מלאות אנרגיה מגרנולה מוכנה ושוקלד, שהילדים ישמחו להכין ועוד יותר לאכול. ויש גם גרסה טבעונית
הקטניה הקטנה והכי ממזרה שיש לנו במטבח היא הבסיס לאינספור מנות ומשתלבת נהדר כמעט בכל סלט, תבשיל או מרק. יש לנו כמה עובדות שכדאי שתדעו עליה
אנחנו מכירים את גרגרי החומוס כמעט בכל צורה, אבל האם יצא לכם לאכול אותם צלויים? אורלי פלאי צולה אותם על מחבת פסים עם בצל, עגבניה ופלפל צ'יפוטלה מקסיקני למנה עשירה ונפלאה שלא צריך חוץ ממנה כלום
אורלי פלאי תגרום לכם לא לחשוב פעמיים, בפעם הבאה שתרצו להכין ריזוטו. בזכות טריק פשוט וקל היא מכינה ריזוטו עשבי תיבול נפלא וריחני ואפילו על הציר היא מוותרת
נעמה נויהאוז אופה השבוע לחמניות חמאה נימוחות עם מילוי כייפי של שוקולד חלב ובננות: מושלם לשבת בבוקר בבית או לארוז ולקחת לפיקניק - פשוט לתלוש ולנשנש
הם דורשים קצת יותר טיפול מאורז, אבל מבחינת ערכים תזונתיים הם עולים עליו בהרבה. נסו להכין מגריסים ממולאים, סלטים, דייסה בריאה ואפילו ריזוטו ותגלו דגן עם קסם רב ומאוד שימושי במטבח
החרוסת היא ללא ספק אחד המאכלים הכי טעימים של הפסח וצריך לנצל אותה יותר. אורלי פלאי לא מבזבזת רגע ומכינה ממנה קראמבל תפוחים עם בצק זהוב כשר לפסח
בוקר ליל הסדר מחזיר באחת את נעמה נויהאוז להכנות החג מלאות ההתרגשות בקיבוץ. כל ההתרגשות הזו מביאה אותה להכין עוגת מוס חגיגית שתקשט לכם את שולחן החג
האם גודלו של גרגיר האורז משפיע על טעמו? מה ההבדל בין לבן למלא? וכמה סוגי אורז בכלל קיימים בעולם? 10 עובדות על הדגן שמשמש כמזון העיקרי של יותר ממחצית אוכלוסיית העולם ובכל מקום נאכל קצת אחרת
זה הולך להיות הרבה יותר פשוט ממה שחשבתם - הקונדיטורית עדי קיהן מהמילק בייקרי מלמדת איך להכין חלות בריוש קטנות, רכות ואווריריות בקלות בבית
עונת הירוקים החלה: אורלי פלאי-ברונשטיין מלמדת איך מכינים שעועית ירוקה ופריכה ברוטב עגבניות מיוחד עם תמרינדי ושקדים
תחילתו של האביב מזכיר לנעמה את אביה, ולכבודו היא מכינה עוגיות מלוחות שאי אפשר להפסיק לאכול עם קשקבל בולגרי וחרדל
יש שלל דרכים להכין תפוחי אדמה, אבל כשמוצאים את המתכון המושלם, זה שלא דורש הרבה עבודה וגם מוציא מהם את המקסימום כולל פריכות בלתי נגמרת, אנחנו יודעם שיש לנו מתכון מנצח
בצק פיסטוק פריך ועדין במילוי קרם פנקוטה עשיר וירקרק שאפשר לצלול לתוכו. נעמה נויהאוז מעלה הילוך עם עוגה מושקעת שאפשר גם להפוך לשני קינוחים נפרדים -בכל מקרה היא שווה כל ביס
השבוע נעמה לומדת לשחרר שליטה במטבח, ומצרפת אליה למטבח את בתה. יחד הן מכינות עוגת פאדג' נפלאה, נימוחה ונמסה בפה, שכל ילד יכול להכין. הבונוס: היא גם ללא גלוטן
אחרי שלקחה יום חופש עם הילדים לפסגת החרמון המושלגת, חוזרת נעמה נויהאוז עם רעיונות חדשים למאפים חורפיים ואופה לשבת פאי בצק פריך עדין במילוי קרם קלמנטינות חמצמץ
בדיוק לימים כאלה, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין קדירה מבשר שפונדרה ושעועית לבנה המתבשלת לאיטה על אש קטנה וממלאת את הבית בהרבה חום וטעמים חורפיים
בצק פריך בהחלט עלול להרתיע רבים, אבל אורלי פלאי-ברונשטיין מלמדת כיצד מכינים בזריזות בצק פריך על בסיס שמן זית והופכים אותו למאפים אישיים ממולאים בכרישה, גבינת פטה וקייל שזוכה לטיפול מעושן