שחיתות בלי בשר: המבורגר משעועית שחורה
שגעון ההמבורגרים ששוטף את ישראל עושה חשק להכין אחד תוצרת בית והוא ממש לא חייב להיות עם בשר. אורלי פלאי מכינה אותו עם שעועית שחורה ונותנת גם טיפ לבורגרים יציבים
שגעון ההמבורגרים ששוטף את ישראל עושה חשק להכין אחד תוצרת בית והוא ממש לא חייב להיות עם בשר. אורלי פלאי מכינה אותו עם שעועית שחורה ונותנת גם טיפ לבורגרים יציבים
לימים חורפיים של גשם מכין דור משה עוגת אגסים מרשימה ועסיסית בציפוי מושלג של שוקולד לבן
קטנות ממזריות וקראנצ'יות, אחרי כל הסופגניות והדלקת הנרות, מתחשק נשנוש שפוי ליד השתייה החמה -כמו העוגיות המושלמות האלה בטעמי קפה ושקדים
אורלי פלאי-ברונשטיין לא מתרגשת מהגשם, ומציידת אתכם במתכון של טבית מהיר הכנה, שאינו מצריך המתנה של לילה שלם
כדורי בצק שמרים קטנים שהופכים ביחד למאפה מפואר - רות אופק אופה לחם קופים מלוח ורך שלא תוכלו להפסיק לבצוע
רגע לפני שהאוויר בחוץ מתמלא בריח של גשם, נמלא את הבית בניחוח לחמניות כפריות טריות עם זיתים. אם תצליחו להתאפק תשמרו כמה לבוקר ותארזו לעבודה או בתיק האוכל של הילדים
סוף השבוע הסוער שעבר עלינו השאיר טעם של עוד. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה תוך שעה לחם בירה עם אגוזים ללא התפחה, אפוף בטעמים עמוקים של חורף
סתווי, ביתי ומחמם בערבים צוננים - השף יוסי שטרית מכין תבשיל קציצות עוף עם חומוס וכורכום פשוט וקל להכנה
מאיה דרין מפנקת את המשפחה עם כדורי ארנצ'יני - נשנושי אורז פריכים בסגנון איטלקי הממולאים בגבינת מוצרלה חמה ונוזלית ועטופים בפירורי לחם
למי ששכח לקנות לחם לפני שהאורחים באים, מציע ארז קומרובסקי פתרון אפייה מהיר עם קראסט: לחם זריז בלי התפחה, שתענוג לאכול עם חמאה וסלמון מעושן
אושפלאו, תבשיל בוכרי הכולל בשר, גזר ובצל יכול להפוך לחמין מושלם כשהוא מתבשל במשך לילה בתנור על חום נמוך. תום פרנץ מלמד להכין מעדן מסורתי שסודו הוא בפשטות
אורלי פלאי נותנת את כל הטיפים לבישול נכון של אורז ועונה על השאלה כי עתיקה בספר הבישול: איך מכינים אורז לבן שייצא אחד אחד?
החופש הגדול מגיע לסיומו, ואין דרך טובה ומרגשת יותר לחגוג את זה, מאשר עם עוגיות של אותיות - שיעשו לכם ולילדים מתוק וטוב על הלב
סלמון ואורז הם פתרון מושלם לארוחה זריזה, בעיקר כשהם מגיעים עם רוטב בטעמי אוממי. במקום לקנות טריאקי אורלי פלאי מכינה אותו בקלות בבית ומפחיתה את כמויות הסוכר משמעותית
אין ילד או ילדה שלא יאהבו את הפסטה הזאת! קרמית ומתקתקה וגם כזו שמכינים בסיר אחד. בלי צורך לסנן. מתכון ידידותי לילדים שכבר מתנסים בבישול
הקונדיטורית ליאור משיח, לוקחת את עוגת השיש הבחושה והאהובה לטיול ביפן ויוצרת משחק טעמים וצבעים מטריף בין שומשום שחור לאבקת מאצ'ה ירוקה
אין דבר יותר נעים מקינוח שמתיישב בדיוק על האמצע, במפגש שבין מתוק למלוח. ליאור משיח משלבת בין שוקולד לקרמל מלוח בתוך טארט
המסעדה הכי אהובה בארץ חושפת את הסוד שלה לפאד תאי מנצח. אז איך מכינים את המוקפץ המושלם של מסעדת סוהו בראשון לציון?
כשמשדכים בין אגוזים לשוקולד איכותי, רק דברים טובים יכולים לצאת מזה. ליאור משיח מקנחת את השבוע עם ממתק רושה ביתי
כשחם ולא מתחשק לבשל, הפתרון הכי בטוח לארוחת צהריים מהירה הוא סלט קוסקוס עם בטטות. מסעדת נינה החדשה מת"א מפנקת במתכון
אורלי פלאי מנתבת את היצירתיות של הילדים בחופש להכנת עוגיות מבצק קל ונוח במיוחד לעבודה, שאפשר למלא בכל מלית שאוהבים, לגלגל, לפרוס ולחסל
לצד עוגות הגבינה הכבדות נדרשת מנה מרעננת וקלילה, כמו הקינוח הבא: מסעדת דלי אסיאתי מהוד השרון מעניקה מתכון למלבי קוקוס עם סירופ אננס, שמושלם לחג ולמזג האוויר
גם בחג השבועות לא מוותרת אורלי פלאי על תפוחי האדמה האהובים ועוטפת אותם במעטה פריך של פירורי לחם, פרמזן ושום שהכי כיף להגיש בקונוסים או כוסות אישיות ולנשנש במהלך הארוחה
מסתבר, שגלידה ביתית מרעננת ביום לוהט, לא דורשת מכונת גלידה. ליאור משיח מפגיזה בטעמי קפה ושוקולד שכל אחד יכול להכין, ומעניקה אופציה לרוטב קרמל מושחת
גבוהה, עשירה ומושחתת כל כך - ליאור משיח מתגעגעת לעוגת הגבינה הניו יורקית ומוסיפה לה טוויסט לימוני שיבטיח שלא יישאר אפילו פירור על הצלחת
היא מעולה בקציצות, לביבות, וגם במתוקים, אי אפשר להגיש גרנולה בלעדיה והיא סופר מזינה. 10 עובדות שלא ידעתם על שיבולת שועל ויש גם מתכון
מצד אחד עוגת הרולדה היא קינוח שצורח "אני משנות ה-80", אבל מצד שני הוא יפה וכל כך טעים. ליאור משיח שוזרת זיכרונות מיפן בתוך עוגת פירות יער מגולגלת
זה שפסח בפתח לא אומר שצריך לוותר על תענוגות החיים - ליאור משיח נזכרת בתקופה הצרפתית שלה ומכינה פחזניות ממזריות ללא גלוטן
כמה זמן צריך לבשל אותו (מסתבר שהרבה), איך אפשר לקצר את הזמנים ומה אפשר להכין ממנו? 10 עובדות שבטח לא ידעתם על פול יבש
אורלי פלאי-ברונשטיין מנצלת את העובדה שהזעתר נמצא כעת בשיאו ומשלבת אותו בלחמניות אווריריות עם גבינות שגם הילדים משתגעים עליהן
אחת מהמנות הקלות ביותר להכנה היא מאפה הפסטה, שדורש מינימום של התעסקות וחומרי גלם ומתקבל מקסימום טעם. אורלי פלאי מתקתקת מאפה עם קצוות חרוכים שילדים אוהבים
לא תאמינו כמה קל להכין עוגיות אוראו תוצרת בית - ליאור משיח נותנת מתכון פשוט למדי, ואם בא לכם להשקיע אפשר להוסיף קקאו שחור שיוסיף צבע כהה וישחזר את הטעם המדויק
מה נותן לאורז האדום את צבעו? למה הוא בריא יותר מהאורז הלבן ואיך הכי נכון לבשל אותו ולשלב אותו במאכלים? 10 דברים שאתם חייבים לדעת על האורז הכי שמח במטבח
שני חומרי הגלם האהובים כל כך חוברים כאן ביחד לארוחה שלמה שעושה מינימום בלגן במטבח - נתחי עוף וכרובית שיוצאים מהתנור בציפוי פריך
בלי להפעיל את התנור או להתאמץ יותר מדי מגישה לכם רות אופק קינוח מושלם לאירוח, פיקניק יומולדת או סתם כפינוק - כדורי שוקולד באונטי על מקל
פוקאצ'ה ביתית וריחנית עם הפתעות ועשבי תיבול טריים משדרגת כל ארוחה. ארז קומרובסקי מארח בביתו שבמתת את עמית ברנע ממאפיית שלום עלחם בחולתה והשניים אופים ביחד מאפה נהדר