להתכרבל איתם: שבלולי קינמון מעולים
הם נימוחים, מתוקים והכי כיף לאכול אותם מכורבלים בבית בימים קרירים. אפרת ליכטנשטט מלמדת אותנו להכין שבלולי קינמון מושלמים
הם נימוחים, מתוקים והכי כיף לאכול אותם מכורבלים בבית בימים קרירים. אפרת ליכטנשטט מלמדת אותנו להכין שבלולי קינמון מושלמים
מה צריך לחלה מושלמת? למה העוגה צונחת? באיזה שמרים עדיף להשתמש? ועוד שאלות שמעסיקות כל אופה ביתי. אתם שאלתם - ארז קומרובסקי עונה וגם נותן טיפים
אם נדמה לכם שחומוס צריך רק לנגב, החורף הוא בדיוק העונה לגלות את הגרגרים הזהובים מחדש. עז תלם מפליא להכין מהם קציצות טבעוניות עשירות ברוטב כרישה חמצמץ, יוצר תבשיל קארי מחמם וגם נותן מתכון לקלאסיקה של המטבח הטריפולטאי- טבחה בלקרעה
רותם ליברזון מכינה קציצות עגלגלות ואדומות מעדשים ועשבי תיבול ומכניסה את כל הטוב הזה לרוטב חמוץ מתוק משגע
עידית נרקיס כ"ץ מכינה תבשיל מושלם לצהריים במהירות ובקלילות עם חמישה מרכיבים בלבד בתוך סיר אחד, חלום שלנו כזה כל צהריים
עז תלם עורך לנו היכרות מעמיקה עם האפונה הירוקה והצהובה, עם כמה טיפים קצרים ושלושה מתכונים מושלמים, יש מצב שאתם הולכים לגלות צדדים חדשים לקטנייה המעולה הזאת
אנחנו כבר חולמים על יום שישי, ומתכוננים אליו עם מתכון של נעה עינת לחלת עשבי תיבול קלועה, טעימה ומרשימה, עם אבקת קסם שתחסוך לכם את העבודה קשה
עז תלם מנפץ את הסטיגמה שדבקה בקינואה כחומר גלם לחובבי בריאות ודיאטות בלבד, ומוכיח לנו שהקינואה היא קודם כל טעימה מאד ויכולה להשתלב נפלא בתפריט היומי של כולנו, קבלו כמה טיפים ושלושה מתכונים שווים במיוחד
יונית צוקרמן מכינה לנו את הקישוט האולטימטיבי לסוכה - סלט קוסקוס קליל להכנה, עם פירות שהופכים אותו לחגיגי וכיפי במיוחד
יש עוד זמן להכנות אחרונות - יונית צוקרמן עם מתכון מרוקאי אסלי, מתוק ועשיר עם אורז, שפע של פירות יבשים ובצל מקורמל
יונית צוקרמן הידועה כ"מלכת המטבח" עם מתכון שהוא גם חגיגי וגם ביתי - רבעי עוף ממולאים בבשר ואורז, מנה נהדרת לערב ראש השנה
הרבה אנשים חוששים לעבוד עם אורז מלא, אבל אין באמת סיבה, עז תלם לוקח אותנו יד ביד לאורז הכי שווה על המדף, עם טיפ זהב מנצח ושלושה מתכונים שיהפכו אצלכם לבני בית
לקראת השנה החדשה עידית נרקיס כ"ץ מפתיעה אותנו עם מתכון קל להכנה, של כריך מזין ובריא, עם ממרח שעועית לבנה שגם ילדים יעופו עליו
מעבר לסגולות הבריאותיות של החיטה, היא ידועה כמשביעה לטווח ארוך, עידית נרקיס כ"ץ נותנת לנו מתכון לסלט חיטה מרענן וטעים, שכיף לאכול בעיקר ביום קיץ חם
מאפה מתוק ויפה של פירות אפויים וטריים שמכינה לנו הקונדיטורית נעה עינת. אחלה מתנה למישהו שאוהבים
השף קונדיטורית הצעירה נעה עינת מלמדת אותנו שאפשר להכין עוגה מעולה, מתוקה ונימוחה עם רכיב קסם שיגרום לנו לקצת פחות ייסורי מצפון ופחמימות ריקות
לא משנה מה הטמפרטורה בחוץ, למאפה טרי עם מילוי של גבינות אף אחד לא יכול לסרב, הקונדיטורית הצעירה נעה עינת מלמדת אותנו להכין את זה כמו שצריך
הקערה הצבעונית שכבשה את העולם מגיעה אלינו, היא מזינה, יפה, טעימה בטירוף, ומורכבת מחמישה מרכיבים בלבד - ארוחת הקיץ האולטימטיבית
למסיבה, ליום הולדת, ליד הקפה או סתם בלי סיבה, שירה נוסבוים מהבלוג "מנסה במטבח" מסדרת אותנו עם מתכון לקאפקייקס שוקולד מעולים ופשוטים שכולם אוהבים
בת חן דיאמנט לוקחת את מאפה הרוגעלך, האהוב ביותר בכל הזמנים ונותנת לו טוויסט מעודכן בזכות מלית של שוקולד לבן ואספרסו, אל תיבהלו משלבי ההכנה, זה לגמרי שווה את התוצאה
בא לכם על מאפה משובלל, מתוק ועסיסי? הסינרול של בת חן דיאמנט בול בשבילכם. הוא אוורירי, מתוק ועם פקאנים שמתפצפצים בפה ויספיק לכל המשפחה
בשעה טובה פסח כבר מאחורינו וזה בדיוק הזמן להתענג על בייגלס סימיט ביתיים - מאפה פריך, קל להכנה וכיפי לאכילה שממלא את הבית בניחוחות שאי אפשר לעמוד בפניהם
לחדש ולהפתיע את הילדים בכל ארוחת צהריים מחדש, זה לא עניין פשוט, בעיקר בחופשת הפסח, אבל לבלוגרית ענת לבל, הלא היא טעימונת, יש את הפיתרון המושלם בשבילכם - אורז רך ומושלם עם תוספות כיפיות שמוסיפות עניין, טעם וצבע לארוחה
בסוף השבוע הקרוב נתקבץ כולנו סביב שולחן החג החגיגי והמשפחתי ואין ספק שעבור רובנו גולת הכותרת של הארוחה זה הקינוח. אז הנה שלושה מתכונים מתוקים ומרשימים, שישדרגו כל ארוחה וישמחו כל בטן שבעה. חג אביב שמח
אין ספק שפתיתים זה המאכל האהוב ביותר בכל בית בישראל, אבל אם מאסתם כבר בפתיתים הרגילים ומתחשק לכם לגוון הנה 3 שדרוגים מקוריים שיקפיצו את ארוחת הצהריים שלכם בכמה רמות
חג פורים זה החג בו הדמיון והיצרתיות עובדים שעות נוספות - ולכן זה נראה לנו כמו המועד האולטימטיבי לשתף אתכם במתכון של שירה נוסביום ("מנסה במטבח") לעוגת פנקייקים היסטרית, עוגת שכבות שעשויה מפנקייקים, קלה להכנה, שתרגש כל ילד, אבל מבוגרים לא פחות
עונת משלוחי המנות כבר כאן, ולפני שאתם מתפתים לאחד תעשייתי קבלו שלושה רעיונות מקסימים וקלים לממתקים ביתיים שכל אחד ישמח לקבל במשלוח שלו
כמה שהאורז פשוט ככה הוא טעים, סופג אליו כל טעם, מחמם ומנחם. אם גם אתם נמנים עם האנשים שהמנה העיקרית עבורם היא רק תירוץ בשביל להתענג על התוספת - הגעתם למקום הנכון כי יש לנו 3 מתכונים בהם הדגן הכי פופלארי בעולם הוא המרכז
הקונדיטור הצעיר אור וייצמן, הוא אמנם רק בן 15, אבל כבר מתחזק חשבון אינסטגרם פעיל ומרשים, בו הוא משתף את העוגות היפות והטעימות שהוא מכין, היום הוא מלמד אותנו איך עושים בדקות ספורות קינוחי קרם לוטוס אישיים, שכל אחד יכול להכין
אדומים, מתוקים ומפתים, התותים ממלאים את המדפים ובעינינו זה ממש לא מקרי שכל הטוב הזה מגיע במיוחד לכבוד חגיגות הוולנטיין דיי. קינוח קליל עם תותים ומסקרפונה, קראמבל עם מרקחת תותים חמה או עוגיות תות ושוקולד, אתם תבחרו איך לחגוג
המרכיבים הזמינים, קלות ההכנה, הזמן המועט והטעם המתקתק - כל אלו הופכים את הפנקייקים לארוחה המועדפת על הורים וילדים כאחד ולמבוקשים ביותר. קבלו 3 מתכונים שהולכים להפוך את הפנקייקים שלכם אפילו לטובים וקלים יותר. כן, יש דבר כזה
שירה נוסבוים מהבלוג "מנסה במטבח" מגלה לנו את הסוד איך גרסה מקוצרת להכנת בראוניז, הופכת בקלות למנה מושחתת ומרשימה, בזכות שאריות אגוזים שיש בבית ורוטב טופי סמיך שיוצקים מעל הבראוניז השוקולדיים. מדובר בהתמכרות, ראו הוזהרתם
אחד זריז למי שנזכר ברגע האחרון, אחד עם מקרוני שאהוב במיוחד על ילדים ואחד עם שפונדרה שעועית וירקות שורש - שלושה מתכוני חמין נפלאים שיבטיחו שלא תגיעו לסערה בידיים ריקות