קפוסטש קוצקה: מוקפץ אבל קצת אחרת
אטריות רחבות, עוף, כרוב, פפריקה ובצל מטוגן - לא תאמינו אבל גם להונגרים יש מוקפץ והילדים שלכם הולכים להתאהב בו בקלות
אטריות רחבות, עוף, כרוב, פפריקה ובצל מטוגן - לא תאמינו אבל גם להונגרים יש מוקפץ והילדים שלכם הולכים להתאהב בו בקלות
אורלי פלאי ברונשטיין ממלאה סלקים סגולים ויוצרת מנה עזת צבע, עשירה בטעמים ובחלבון בזכות השילוב של עדשים כתומות ובורגול במילוי
בחו"ל הם כבר מזמן מוגשים במסעדות שף, בארץ הם עדיין נחשבים למאכל ילדים, אבל אין מבוגר שלא ישמח לצלול לקערה גדושה מהם. הפתיתים, אחד המאכלים הכי ישראלים ואהובים ולנו יש 3 מתכונים שיהפכו אותם לבלתי נשכחים
תבשיל מעולה ומשביע לצהריים שתכינו בצ'יק ולא תוכלו להפסיק לאכול. אפרת ליכטנשטט מראה לנו איך עושים את זה