5 דקות עבודה, חצי שעה בישול: שרבה טריפוליטאית
לערבים שכבר מתחילים להתקרר מכין אבי ביטון שרבה טריפוליטאית, מרק מהביל וטעים, המבוסס על עגבניות, קצת תבלינים ואורז, בכלום עבודה יש לכם סיר משפחתי ומנחם
לערבים שכבר מתחילים להתקרר מכין אבי ביטון שרבה טריפוליטאית, מרק מהביל וטעים, המבוסס על עגבניות, קצת תבלינים ואורז, בכלום עבודה יש לכם סיר משפחתי ומנחם
אבי ביטון מוסיף למנה האהובה עליו מהמטבח הספרדי-ירושלמי גרגרי חומוס ורימון והופך את תוספת האורז עם האטריות השחומות לחגיגה ממכרת, שתגרום לכל בני הבית לשלוף כפות
לא תמיד מנה טובה דורשת הרבה עבודה - אבי ביטון במתכון זריז למאפה סורי חגיגי של אורז ובשר טחון מתובל בבהרט
לאבי ביטון יש את המנה המנצחת עבורכם לשולחן החג, כזאת שמצד אחד לא דורשת הרבה התעסקות, אבל בהחלט מסמנת וי על סעיף החגיגיות
השף אבי ביטון במתכון לאורז עם עדשים שחורות שהופך לסלט טעים ועוקצני עם עגבניות קצוצות, פלפל חריף, פטרוזיליה ומיץ לימון. כשהוא עורם הכל מעל טחינה ומזלף שמן זית זו כבר חגיגה