פאסטל: סולידית מחוץ לשבלונה
כשרמת הביצוע במסעדות כל כך הפכפכה, נעים לשוב למקום סולידי ויציב שמצליח להפוך אפילו מנות שגרתיות כמו עוף או טונה צרובה למעדן. אבי אפרתי חוזר למסעדת פאסטל בתל אביב
כשרמת הביצוע במסעדות כל כך הפכפכה, נעים לשוב למקום סולידי ויציב שמצליח להפוך אפילו מנות שגרתיות כמו עוף או טונה צרובה למעדן. אבי אפרתי חוזר למסעדת פאסטל בתל אביב
עיצוב כפרי, מחירים משתלמים ותפריט שפונה למכנה המשותף הרחב - על הנייר מדובר במסעדה עם פוטנציאל. בפועל, אוכל בינוני ומטה הוגש ברוברטה וינצ'י, האיטלקית החדשה בפרדס חנה
מסעדה אסיה בשוק הפשפשים, המיזם המלהיב של שניים מיוצאי כתית יצר לא מעט ציפיות. אבל במקום מיזם אסיאתי אנין של אנשי מקצוע מיומנים זה מרגיש יותר כמו מזללה שאנטית ליוצאי הודו
טוטומה של דליה אלחדף ממאסטר שף היא מזללה כיפית וצוהלת, שמציעה אוכל רחוב מוונצואלה מחוץ לשטאנץ הרגיל. בשביל אריפה טעימה, משקה וקינוח, בהחלט שווה לקפוץ לכאן