איגרא רמא: פחות מסעדה, יותר בית
איגרא רמא הוא מקום חיובי בבסיסו, שעושה שימוש בחומרי גלם ישראליים בלבד, היד טובה והמינימליזם חיובי, אבל רגע לפני שאתם רצים להזמין מקום קחו בחשבון שלפעמים זה מרגיש קצת יותר מידי בית ופחות מידי מסעדה
איגרא רמא הוא מקום חיובי בבסיסו, שעושה שימוש בחומרי גלם ישראליים בלבד, היד טובה והמינימליזם חיובי, אבל רגע לפני שאתם רצים להזמין מקום קחו בחשבון שלפעמים זה מרגיש קצת יותר מידי בית ופחות מידי מסעדה
באמת כיף בבר הבשר לילה, אחלה קונספט ואחלה אנשים, אפשר להעביר שם ערב מהנה ביותר והכל באמת מקסים שם. חוץ מ... האוכל
ספקות גדולים ליוו את אבי אפרתי בהגיעו לרוזנברג ההרצליינית, אך מהר מאוד מצא שם כישרון, נדיבות, אהבת אוכל ודיוק, ואלו אינן סתם חדשות נחמדות, זוהי בשורה
למרות שפארו פונה למכנה המשותף הרחב ביותר, היא איננה עוד איטלקית בנאלית, יש בה ניסיון ברור להכניס טוויסט שף למנות מוכרות, עם קצת דיוק וריסון ההתלהבות יש לה פוטנציאל להפוך למסעדה טובה מאד