אמש: מקום במשבר זהות
אמש, המקום החדש שנפתח בלילינבלום, לא ממש החליט מה הוא רוצה להיות, אם בבר מדובר - התפריט חייב להשתנות, אם זאת מסעדה - עשו טובה ותחלישו את המוסיקה, כך או כך מתבקשת עבודה משמעותית על איכות האוכל, עד אז תביאו חשבון, כי הותשנו
אמש, המקום החדש שנפתח בלילינבלום, לא ממש החליט מה הוא רוצה להיות, אם בבר מדובר - התפריט חייב להשתנות, אם זאת מסעדה - עשו טובה ותחלישו את המוסיקה, כך או כך מתבקשת עבודה משמעותית על איכות האוכל, עד אז תביאו חשבון, כי הותשנו
אסף דוקטור ממשיך לנסח את המטבח הישראלי במיטבו; עם אוכל שהוא אמנות מקור, שירות לבבי וחף מהתנשאות ותמחור שפוי, אין מנוס מלקבוע שאייבי הוא המקום החם להיות בו בחורף הקרוב
בג'מה לא תמצאו יומרה או תחכום או יוצא דופן, אבל אוכל איטלקי טוב שמתאים לכל המשפחה, חומרי גלם טריים, שירות סימפטי, אווירה נעימה ומרגריטה נהדרת, בהחלט תמצאו, וזה כבר יותר מהממוצע הקיים כיום בסצנת המסעדות
אי אפשר שלא להעריך את המאמץ הכן של שיראל ברגר ב-OPA החדשה שלה, אבל היומרה חסרת הכיסוי, הפאסון והרצינות התהומית המתקיימים בה נותנים לסועד תחושה שנקלע למערכון מ'ארץ נהדרת' שמלגלג על תל אביבים החיים בסרט
מחירים הוגנים, בחירת לוקיישן מבורכת, כוונות טובות ומנות יפות לתפארת האינסטוש יש בביסטרו-השוק הקובייה, בשוק התקווה. אז מה מונע ממנו לתפוס מקום משמעותי בסצנת המסעדות של ת"א?