נונו: האלגוריתם שיוצר מסעדה מצליחה בישראל
מסעדת נונו בהוד השרון היא מאותם להיטי הסעדה נדירים שמלאים תמיד. אבי אפרתי מגיע לביקור חוזר כדי להבין מה מסתתר מעבר לאריזה המתוקתקת
מסעדת נונו בהוד השרון היא מאותם להיטי הסעדה נדירים שמלאים תמיד. אבי אפרתי מגיע לביקור חוזר כדי להבין מה מסתתר מעבר לאריזה המתוקתקת
מסעדת אלנה מוצלחת במיתוגה הנוכחי בדיוק כמו שהייתה בגלגולה הקודם כבראסרי דה נורמן. הרבה יותר טעים כאן מברוב המסעדות בתל אביב, רק חבל שהמקום של ברק אהרוני עסוק כל כך בלהתכחש לאופי הקלאסי והסולידי שלו
כל כך הרבה מסעדות חדשות כאן נראות ומרגישות אותו הדבר ומייצרות את אותו האוכל. בשיראטויה החדשה של אלי גרוסמן בתל אביב נמצא מטבח יפני פשוט אמנם, כזה שלא מחפש ניצוצות, אבל הוא בעליל הדבר האמיתי
אין ספק שצמד השפים דוד אלמקייס ויוסי שטרית יודעים לעשות אוכל מעניין ורלוונטי יותר ממה שמוגש במסעדת דוד ויוסף. יחד עם זאת, השינוי הבולט בתפריט בשנים האחרונות משקף תהליכים עמוקים יותר במסעדנות הישראלית