פרונטו: אחת מחמש המסעדות הטובות בישראל
אבי אפרתי חזר למסעדת פרונטו בתל אביב ומגלה שהיא לא דורכת במקום, מתפתחת ללא הרף ומצליחה להחזיר את האמון בפיין דיינינג הישראלי
אבי אפרתי חזר למסעדת פרונטו בתל אביב ומגלה שהיא לא דורכת במקום, מתפתחת ללא הרף ומצליחה להחזיר את האמון בפיין דיינינג הישראלי
בקבוצת נואר יודעים לעשות אוכל ראוי, כשבעבר הוגש אוכל מוקפד ותקין גם בבראסרי סבסטיאן בהרצליה. בביקורו הנוכחי אבי אפרתי מגלה שלאחרונה השתנו שם מספר דברים
שש שנים לאחר פתיחתה חוזר אבי אפרתי למסעדת אוזריה בשוק לוינסקי בתל אביב. האם ההצלחה לה זוכה המקום בשנים האחרונות משפיעה על רמת האוכל?
מה שקורה בחלוצים 3 בתל אביב בשנים האחרונות רחוק מלהיות מובן מאליו. בעיר שבה סצינת האוכל מושתתת על יותר ויותר מסעדות גנריות, פועלת מסעדת בוטיק אורגינלית מאד