צ'יינה קלאב: יש לכם רק שנה לאכול במקום הנהדר הזה
האחים קיצ'ס סגרו את מזללת דה באן המצליחה כדי לפתוח במקומה, לשנה בלבד, את צ'יינה קלאב; אבי אפרתי מוצא בה אוכל אסיאתי עכשווי חף מבנאליה, שמבוצע כמעט תמיד ללא רבב, ומקווה שיישארו בסביבה יותר מהמתוכנן
האחים קיצ'ס סגרו את מזללת דה באן המצליחה כדי לפתוח במקומה, לשנה בלבד, את צ'יינה קלאב; אבי אפרתי מוצא בה אוכל אסיאתי עכשווי חף מבנאליה, שמבוצע כמעט תמיד ללא רבב, ומקווה שיישארו בסביבה יותר מהמתוכנן
רגע אחרי שנכנסים למסעדת לונא, אפשר לשכוח שהיא ממוקמת בתוך קניון, מהוויטרינות שלה נשקף נוף עירוני מהיפים בישראל, והאוכל המוגש בה הוא קלאסיקה מקומית מסורתית בפרזנטציה עכשווית, שרק ימשיכו ככה
רוברטה וינצ'י, המסעדה האיטלקית מכרכור, עברה לאחרונה שדרוג רציני עם צירופו של השף עידו פיינר, אבי אפרתי מגיע לביקור חוזר ומוצא שם את אחת הפיצות הטובות בארץ, לצד כמה מנות נהדרות. נכון, יש כאן פה ושם פקשושים של דרך חדשה, ועדיין - שמעו לנו, מהרו לנסוע לשם
בעידן של טלטלות בקולינריה המקומית בולטת מסעדת יפו תל אביב של השף חיים כהן, כאי של יציבות עם עקומת ביקוש יציבה, אבי אפרתי קפץ לבדוק מה מתרחש באחת המסעדות הפופולריות בארץ