מספקת את הסחורה (ביוקר)
אבי אפרתי שב לביקור באונמי, מעין מגדלור מקומי למטבח היפני, כדי לגלות שהתמחור בה הפך קצת מופרך. והאוכל? טעים, אבל פחות
אבי אפרתי שב לביקור באונמי, מעין מגדלור מקומי למטבח היפני, כדי לגלות שהתמחור בה הפך קצת מופרך. והאוכל? טעים, אבל פחות
בחלל זעיר וצנוע בתל אביב, מבשלת עינב ברמן אוכל פשוט ומתוחכם כאחד. אבי אפרתי חזר מ'אסיף', וכבר הוא מתגעגע
המבקר אבי אפרתי הגיע עם זיכרון חיובי על מסעדת ניקו, ויצא עם הרגשה ששם צועדים בצעדי ענק לאחור
במונחי עיצוב, 'קפה איטליה' לוקחת בהליכה את רוב המסעדות. והאוכל? זה כבר סיפור אחר. המבקר אבי אפרתי מצפה לרנסאנס