פופינה: טריק אחד בשרוול
שליטה בטכניקות, מאמץ וכוונות טובות הן אולי תנאי הכרחי ליצירת אוכל טוב אבל בוודאי לא תנאי מספיק. אבי אפרתי בביקור שלישי, והמאכזב ביותר עד כה, במסעדת פופינה בת"א
שליטה בטכניקות, מאמץ וכוונות טובות הן אולי תנאי הכרחי ליצירת אוכל טוב אבל בוודאי לא תנאי מספיק. אבי אפרתי בביקור שלישי, והמאכזב ביותר עד כה, במסעדת פופינה בת"א
ספורות הן המסעדות שמצליחות לספק אוכל איטלקי פשוט ומדויק ולכן, משמח לגלות שבמסעדת לה רפבוליקה די רונימוטי מוגשות מנות מצוינות, בלי רעש וצלצולים
ניכר שמתחם אמריקה החדש נבנה מתוך מטרה לספק כיף טהור. אולם השירות המבורדק והקלוקל, האוכל הירוד ומנות שלא תמיד מתומחרות בהגינות, הוכיחו אחרת
מסעדת אברטו בגדרה של אסף שטרן, תלמידו של מאיר אדוני, עוררה באבי אפרתי תקוות רבות. אבל גם ספק בשר מעולה לא יציל מקום שכה גדוש במרכיבים מתישים ושופע יומרנות
היא לא מתאימה לכל אחד, יש בה בישול פשוט ובסיסי, התמחור לא זול, ואין עיצוב של ממש. לצד כל אלה יש שפע קסם ואווירה צוהלת במסעדת הבסטה הוותיקה בשוק הכרמל שמסתמנת כמוסד יציב, איכותי ועתיר אופי