מלכה: "תיכף זה מגיע"
למרות שיש לו אימפריית מסעדות בארץ וברחבי הגלובוס, במסעדת מלכה הכשרה של אייל שני מחכים יותר משעתיים למנה עיקרית. אבי אפרתי מדווח מתוך הבלגן
למרות שיש לו אימפריית מסעדות בארץ וברחבי הגלובוס, במסעדת מלכה הכשרה של אייל שני מחכים יותר משעתיים למנה עיקרית. אבי אפרתי מדווח מתוך הבלגן
מסעדת הולה החדשה של השף המוערך ויקטור גלוגר הבטיחה מחירים נגישים יותר ואוכל יומרני פחות מזה שהוגש בקלואליס. אבל מה קורה שם בפועל?
אין הרבה מקומות מחוץ לעיר שמצליחים לספק אוכל טוב לצד נוף כפרי. אבי אפרתי מגיע למסעדת גוז' ודניאל הוותיקה ובודק אם משם תבוא הבשורה לאזור השרון
למרות שאנשים שומעים עליה בעיקר מפה לאוזן, מזה שנים שמסעדת הבשר אלבמה מפוצצת עד אפס מקום. אבי אפרתי בודק מה עומד מאחורי סוד הקסם של היכל הבשרים בנתניה
ברוח חג הפורים אבי אפרתי עוזב לרגע את המסעדות לטובת אוכל רחוב וזולל ארוחת פלאפל ופיתות אצל הקוסם, שהיה שם הרבה לפני שאוכל רחוב נהפך לטרנד. אבל האם המזללה המדוברת באמת טעימה?