קוואטרו: מישהו נרדם כאן על ההגה
ארבע שנים חלפו מאז ביקורו הראשון של אבי אפרתי בקוואטרו עם פתיחתה, אז מצא אותה מסעדה בנאלית, סתמית וממוסחרת, אבל הביקור הנוכחי שלו שם גרם לו להתגעגע לפעם ההיא
ארבע שנים חלפו מאז ביקורו הראשון של אבי אפרתי בקוואטרו עם פתיחתה, אז מצא אותה מסעדה בנאלית, סתמית וממוסחרת, אבל הביקור הנוכחי שלו שם גרם לו להתגעגע לפעם ההיא
ללירי לאונג', מסעדת הבת של אחת המסעדות הכי מבוקשות מחוץ לת"א, יש עוד דרך לעבור, אפשר לשבת שם גם עכשיו, יש מנות חביבות והמקום נעים, אבל היא חייבת לצאת מאיזור הנוחות שלה אם היא רוצה להפוך מסתם עוד בית קפה למסעדה משובחת
חוויית הבילוי הנעימה בקלמטה הופכת את השלם לגדול מסכום חלקיו. כמה גדול? זה כבר עניין שלכם, אם בא לכם על בילוי במסעדה יוונית שהגישה בה סימפטית והתמחור הגיוני, כשהאוכל עצמו לא מאד חשוב, קלמטה היא המקום
ברוח טובה וחפצה הגיע אבי אפרתי ללוקס החיפאית, הבילוי שם אמנם היה נעים להפליא, השירות מצוין, והכוונות טובות, אבל מה לגבי האוכל? זה כבר סיפור אחר