בית קנדינוף: גבוה שהוא נמוך
היומרות הגבוהות של מסעדת בית קנדינוף ביפו מתרסקות במבחן המציאות. הבאג הגדול כאן הוא בכלל לא במטבח אלא ביומרה לספק וייב אמנותי-תרבותי-עכשווי ואנין
היומרות הגבוהות של מסעדת בית קנדינוף ביפו מתרסקות במבחן המציאות. הבאג הגדול כאן הוא בכלל לא במטבח אלא ביומרה לספק וייב אמנותי-תרבותי-עכשווי ואנין
שנתיים מאז ביקורו הקודם חוזר אבי אפרתי לדלידה בת"א שעדיין כיף להעביר בה כמה שעות והמחירים נותרו משתלמים. למרבה הצער, הקסם שהיה באוכל התפוגג
לא בטוח שקיימות די מילים בשפה העברית לתיאור החובבנות, החפפנות, המנותקות וחוסר ההבנה הנשקפות מהספר הצהוב עם הכיתוב האדום הנמכר מהיום בחנויות. אבי אפרתי מסביר למה פרויקט גו-מיו מיותר בעליל בימים אלו בישראל
אבי אפרתי מגיע לדיסקו טוקיו ומגלה שבמסעדה החדשה של קבוצת R2M ממשיכים באותו קו: האוכל הוא לא כינור ראשון, ואילו האווירה, השירות והחוויה נמצאים במרכז
לגיטימי שאבי ביטון לא ינסה לעשות אדורה 2 במסעדת קפה פופולר החדשה בתל אביב, בטח כשהחרב הכלכלית מונחת על צווארו ודורשת ממנו ללכת על בטוח. אבל האם לילד הזה קיווינו?