גוז' ודניאל: הדרך מובילה לכפר
אבי אפרתי מגיע לגוז' ודניאל שבמושב בני ציון כדי למצוא מסעדה כפרית נעימה שלא נופלת ברמתה ממקבילותיה התל אביביות
אבי אפרתי מגיע לגוז' ודניאל שבמושב בני ציון כדי למצוא מסעדה כפרית נעימה שלא נופלת ברמתה ממקבילותיה התל אביביות
אסקפיזם פריזאי ובאזז תל אביבי הביאו את אבי אפרתי לבראסרי, רק כדי לטעום אוכל בלתי מוקפד בעליל
אבי אפרתי מגיע ליפו תל אביב של השף חיים כהן כדי לראות איך ההבטחה הכי גדולה של השנים האחרונות במסעדנות הישראלית, מפקששת קולינרית ומספקת אכזבה
אבי אפרתי מגיע למסעדת רפאל המתחדשת בתל אביב כדי לאכול עסקית משתלמת במקום ששומר על מעמד של אחת המסעדות הטובות בשטח
אבי אפרתי מוצא במסעדת הדסון בתל אביב בשר לא רע ומנות מעט חובבניות במיקום היי טקי נטול אווירה
אבי אפרתי פוקד את מסעדת הנמל 24 בחיפה ומבין שהיא איננה מסעדה שמתיימרת להיות אחת הטובות בישראל, אבל היא שווה לאכול בה אם נמצאים בסביבה
אבי אפרתי מגיע למונטנגרו בתל אביב כדי למצוא את אחד המקומות המוצלחים בז'אנר האוכל הפשוט והענייני
אבי אפרתי הגיע לסיפו ביפו בעקבות הבאזז שסביבה אך ארוחה אחת גרמה לו להבין שזהו עוד מקום הרחוק מלספק את הסחורה
עם אוכל פלסטיני טוב מאוד (אבל לא מדהים) מסתמנת חג' כחיל ביפו כמסעדה שווה למי שלא רוצה להרחיק עד אל באבור
אבי אפרתי מרחיק עד אילניה כדי למצוא את אחת המסעדות הכפריות המוצלחות בגליל שמספקת בשר משובח ואהבה לאוכל
אבי אפרתי יוצא אל המסעדה הלוהטת ביותר ביפו ומוצא כשלים קולינריים ומנות לא טעימות בעליל
אבי אפרתי מגיע למסעדת ברטי החדשה בתל אביב ומוצא מקום חמוד ולא מתיימר ומקווה שימשיכו להגיש את האוכל בדיוק כמו שעושים זאת עכשיו
אבי אפרתי אוכל בנחלים שבגן הצפון ומוצא ארוחה המייצגת את הטוב ביותר שאפשר להשיג בגזרת בניאס-חצבני
אבי אפרתי זוכר חסד נעורים לימי הזוהר של אגאדיר, אבל הזוועתון בו פגש היכה מעל ומעבר למה שניתן היה לדמיין
טפאו היתה מראשונות ומטובות מסעדות הטפאס בתל אביב. אבי אפרתי מגיע לביקורת ויוצא מאוכזב עד מאוד
אבי אפרתי מוצא את סבסטיאן כאחת המסעדות היחידות ששווה להגיע אליהן באיזור התעשייה של הרצליה פיתוח
אבי אפרתי יוצא לאכול בג'ירף, אחת ממזללות הנודלס הוותיקות, ויוצא עם מסקנה נחרצת שמשהו רע מאוד עובר על הרשת
רוב הסיכויים שאתם לא מכירים את ירמיהו 7. אז כדאי שתפנימו: זו אחת המסעדות החדשות הכי שוות שיש בתל אביב כיום
אבי אפרתי אוכל עיסקית במול ים היוקרתית בתל אביב ומבין שזהו אחד הדברים הכי מסעירים שאפשר לעשות בתל אביב בצהרי היום
אבי אפרתי מגיע למזללה, המסעדה החדשה של מאיר אדוני בתל אביבי, ואומר בבטחון רב: זה הולך להיות מקום מצוין
מסעדת סומאק במושב גיאה היא בסך הכל ביסטרו צנוע במקום מרוחק. אבי אפרתי אוכל שם ארוחה סבירה ולא ממליץ להגיע במיוחד
לה מייזון התל אביבית היא כל מה שגרגרן צריך: תפריט שרקוטרי מפנק. רק חבל שלא כל המנות ברמה גבוהה. אבי אפרתי מפרגן ומוסיף הצעות לשיפור
במונחי סצינה תל אביבית זוהי מסעדה בינונית אבל לסצנה הירושלמית זהו זהב טהור. אבי אפרתי אוכל במסעדת Zuni בירושלים
בנסיון להיות כמו מחניודה, ועם מנות שלוקות בחסר, מבקר אבי אפרתי במסעדת מונטיפיורי 7 התל אביבית שמתקשה להצטיין
אבי אפרתי יצא לבדיקת תקינות במסעדת אדורה בתל אביב וגילה לשמחתו שיש דברים בטוחים בחיים - ביקור באחת המסעדות הכי שווות בעיר
אבי אפרתי מגיע למעדניית גולדשטיין בצומת סביון כדי למצוא אוכל יהודי טוב, סלטי מעדניה מעולים וכרוב ממולא מענג
אבי אפרתי קובע: מסעדת השרקוטרי בתל אביב נקלעה למשבר חמור והזנחה קשה. הפתרון: להעניק קצת תשומת לב למנות
הסניף המקומי של ל'אנטריקוט דה פריז בהרצליה כל כך גרוע עד שלא תאמינו שמנסים לשכנע אתכם שמרגרינה ברוטב זה לא נורא. אבי אפרתי מזדעזע
המנות לא מצליחות להצטיין אבל יש בהן המון פוטנציאל. אבי אפרתי מגיע לקפה 48 בתל אביב ומחכה שמישהו יאזן את הטעמים
הצלע השמינית בגלגולה החדש והתל אביבי לא מצליחה לשחזר את הפופולריות שהיתה שם לפני עשור. אבי אפרתי דורש שינוי
מסעדת התרנגול הכחול של השף שאול בן אדרת בתל אביב, היא לא פחות ממסעדה כל ישראלית פופוליסטית שלא עומדת בציפיות
אבי אפרתי הגיע בלי ציפיות לטורטוגה של האחים ירזין בשוק המקורה בנמל תל אביב, רק כדי לגלות את הטאפאס בר הכי ברצלונאי שיש
אם חשבתם שאוכל בריא וכשר הוא לא אכיל, אבי אפרתי מראה לכם אחרת: בריבה התל אביבית שדווקא מוציאה מנות טובות
אבי אפרתי אכל בגדרה 26 בשוק הכרמל בתל אביב וטעם מנות שבדיות ועיראקיות לא רעות בכלל, שסימנו את המקום כסימפטי בעליל
אבי אפרתי טועם את האוכל הסיני הכי טוב שאתם לא מכירים במסעדת סינג לונג בדרום תל אביב, ומפציר בכם לנסות גם
אם תבואו בציפיה לאוכל ביסטרו עשוי טוב ולא מרגש, תמצאו את עצמכם - כמו אבי אפרתי - נהנים ביבנה מונטיפיורי התל אביבית