הוגו בתחנה: מקום של כמעט
כמעט אוכל של בראסרי, כמעט אווירה אמיתית. אבי אפרתי מבקר בהוגו שבמתחם התחנה בתל אביב, ומגלה מקום עם כוונות טובות, אבל עם ביצועים שנעצרים בדרך לדבר האמיתי
כמעט אוכל של בראסרי, כמעט אווירה אמיתית. אבי אפרתי מבקר בהוגו שבמתחם התחנה בתל אביב, ומגלה מקום עם כוונות טובות, אבל עם ביצועים שנעצרים בדרך לדבר האמיתי
חוויות קולינריות מפוקפקות הובילו את אבי אפרתי לסגור את סוף השבוע בגמברינוס, אשדוד. הוא אמנם לא גילה פה את השכינה, אך מצא מסעדה של מנות עצומות ממדים במחירים משעשעים
אבי אפרתי מבקר בעלמה לאונג' - החדשה של רושפלד בתל אביב, מגלה אוכל טוב אבל לא יוצא דופן, בתמחור מופרך לחלוטין
מטבח אדיש, מנות עגומות שגובלות בחוסר מקצועיות ותיבול חסר חדווה - אבי אפרתי מבקר במועדון הקצינים בתל אביב ומתבאס
ביקור חוזר במסעדת ברטי ששופצה לאחרונה מגלה מנות ים תיכוניות פשוטות לכאורה עם טעמים אנינים ומענגים - אבי אפרתי נכבש מהרגע הראשון
מסעדת שולחן בתל אביב, של השף עומר מילר, אמנם השתפרה מאז פתיחתה, אך אבי אפרתי סבור, שלא מספיק. כן, האוכל בסדר, אבל לאן נעלמה הממזריות של השף?
אבי אפרתי מגיע לגדרה 26 בתל אביב ומוצא שם אוכל שתמחורו מתון וכאלו הן גם איכויותיו, כך שאל תצפו להרים וגבעות קולינריים
לא רק האיטלקייה הטובה בארץ אלא אחת מעשר המסעדות הטובות בישראל. כך מסכם אבי אפרתי היוצא ממסעדת פרונטו בתל אביב מוקסם ומאושר
מסעדת סוהו בראשל"צ היא לא מקום לחפש בו את הבשורה הקולינרית החדשה אולי, אבל אוכל אסיאתי עם תמורה מצוינת לכסף, כן ובהחלט
מסעדת טרומפלדור 10 של דניאל זך ברמת השרון מצטיירת ככזו שעוד לא החליטה אם היא ביסטרו או בית קפה. בינתיים היא נעימה ואפשרית
רוקח ים של איל לביא מצטיירת כאחות המחופפת והלא משכנעת של רוקח 73. אבי אפרתי חזר מבואס ומאוכזב
אבי אפרתי מסכם את שנת תשע"ב במסעדות, מסמן את נבחרי השנה ואכזבות השנה, מתגעגע לשפים שיצאו מהתמונה ומביע משאלה לקראת השנה החדשה
ארוחה בדלאל שבתל אביב מסתמנת כפשוטה מדי, לוקה בחסר וללא כל טאץ' יוצא דופן. אבי אפרתי מבקש שמישהו שם יתעורר ויחזור למציאות
הטפאס בר הוותיק, טפאו הגיע לידיו של השף ערן שרויטמן שלא עשה בו שינויים דרסטיים אבל העיר אותו מהנמנום בו שרה תקופה ארוכה. אבי אפרתי מסכם ארוחה נעימה ועשויה היטב
אבי אפרתי חוזר למסעדת אדורה בתל אביב שגם אחרי שמונה שנים לא מפסיקה לספק רעננות ורלוונטיות, ועם זאת צנועה ונטולת נפיחות
מונא, האחות הצעירה של מחניודה בירושלים, מנסה להיות ביסטרו איכותי אבל מתבררת ככזו עם אוכל סתמי ומחירים יקרים מדי
מנות פשוטות ולא יקרות עם חומרי גלם טובים ואווירה נעימה, היו הבסיס לארוחה דרום איטלקית מוצלחת במיוחד של אבי אפרתי במסעדת סרדיניה ביפו
למי שמחפש מסעדה אסייתית חביבה שתאכיל אותו ואת טפו בזריזות בחופש הגדול, זוזוברה בהרצליה תהיה מוצלחת. מעבר לכך היא כבר תצטרך להשתדרג
ביקור בקלואליס ברמת גן, מספק הצצה לאחת המסעדות היציבות ביותר בארץ ששומרת על רמת האוכל וקצת פחות על רמת המחירים המאמירה
כשיתנו לרובי פורטנוי, שף מסעדת נאמוס החדשה לעשות באמת את מה שהוא יודע, זו תהיה מסעדה נהדרת. בינתיים היא בעיקר יקרה - אבי אפרתי מבקר
המוסד הוותיק והמצליח דיקסי בתל אביב, מתגלה אחרי ארוחה כמיושן בתפאורה, באווירה ולמרבה הצער גם באוכל. אבי אפרתי ברטרו
רונימוטי בתל אביב מתגלה כמסעדה נעימה לנשנוש וכוס יין, אבל בשביל ארוחה מלאה עם אוכל אפשרי עד סביר, לא שווה לצאת אליה במיוחד מהבית
המנות הן לא כליל השלמות ולא יקלעו לכל טעם, אבל אבי אפרתי דווקא מוצא שמסעדת ימאטויה בהוד השרון היא דווקא יפנית מוצלחת מהסוג החווייתי
עם מנות קטנות ולא מעניינות שלא השאירו כל חותם, הגיע אבי אפרתי לאואזיס בתל אביב כדי להבין שמישהו פה צריך להגיד שהמלך הוא עירום
אחרי שאכל עיסקית במסעדת מסה, עם תמורה שלא פחות מיוצאת מהכלל לכסף, אבי אפרתי מפרגן ונהנה מהאיכות המקסימה והיציבה שמפגין השף אביב משה
אבי אפרתי מגיע אל המוסד היפואי יועזר בר יין, שעבר לאחרונה שיפוצון וגם תזוזות בתפריט כדי להבין ששום דבר לא השתנה. לטוב ולרע
אבי אפרתי חוזר לקלמטה ביפו ומוצא לוקיישן מהפנט עם אוכל סתמי ובעייתי שמוריד את החשק להסתכל דרך החלון
גם עם מאסות האכלה גדולות, מצא אבי אפרתי בדליקטסן החדשה בתל אביב, מעדנייה מוקפדת עם אוכל עשוי ללא דופי
אבי אפרתי מגלה את הפוטנציאל האדיר הגלום באלבה בתל אביב, ומקווה שבהמשך ירשו לעצמם קצת לשחרר. כשזה יקרה, מדובר יהיה באחד המטבחים היותר טובים כאן
אבי אפרתי מגיע למסעדת שולחן בתל אביב כדי למצוא מנות עומר מילריות מלאות פוטנציאל שעדיין מפקששות לפעמים
אבי אפרתי מגיע לסושיאל קלאב בתל אביב כדי למצוא את אחד המטבחים הטובים והמשמחים ביותר שאכל בהם בזמן האחרון
אבי אפרתי חוזר לקוצ'ינה תמר בתל אביב כדי למצוא מסעדה ששומרת כבר שנים על רמתה ומצליחה לענג בכל פעם מחדש
אבי אפרתי מגיע לרחוב מונטיפיורי, בו ממוקמות מהמסעדות החזקות בשוק, כדי לאכול במסעדת Cena שמצטיירת כאלטרנטיבה זולה ופשוטה. לפעמים פשוטה מדי
אבי אפרתי נורא רצה לפרגן לשפית אסנת הופמן על המסעדה החדשה שלה 44 בנחלת בנימין, אבל עם כל הרצון הטוב - יצא מבואס מהאוכל, העיצוב והקור
אבי אפרתי מגיע לושתי שביפו ומבקש מכם לרשום את השם הבא בעולם הקולינריה: מרב דוידסון, המופקדת על המטבח השמח במסעדה