פיש: הצלחה מוצדקת בעליל
אבי אפרתי מגיע למסעדת פיש בראשל"צ ומוצא מקום צנוע וסימפטי עם מנות נדיבות, המוכיח שבקלות ניתן לסגור ארוחה מהנה לשניים בפחות מ-300 שקלים
אבי אפרתי מגיע למסעדת פיש בראשל"צ ומוצא מקום צנוע וסימפטי עם מנות נדיבות, המוכיח שבקלות ניתן לסגור ארוחה מהנה לשניים בפחות מ-300 שקלים
אבי אפרתי ביקר ברשת ההמבורגרים בלאק ולא הצליח למצוא ערך מוסף מעבר לקציצה. עם מנות המזכירות מסעדת פועלים בעייתית, לא בטוח שבוקששתר עצמו היה נהנה לשבת ולאכול כאן
אז אמורה מיו אולי איננה הבוטיק המשפחתי החביב והמוקפד שהייתה פעם. אם כבר, היא קצת יותר מפעל משגשג, שלמרות המגבלות מציע מנות גדולות ומשתלמות ושפע חן
בר המסעדה החדש לובי נפתח לאחרונה עם השף הנכון, עיצוב מדוגם ומנות מושקעות אבל בפועל מצא אבי אפרתי אוכל מזגזג, בנאלי ומפוקשש ומטבח שרחוק מלהיות מגובש ובשל
התורים הארוכים ברחוב רוטשילד הביאו את אבי אפרתי לביקור בבנדיקט. סעודה במקום חשפה נפילה בבקרת האיכות השוטפת - אוכל בנאלי וגס שרחוק מלספק את הסחורה
תיבול אגרסיבי, מוס שוקולד היישר מהסבנטיז, דמי חליצה שערורייתיים ועוד מפגעים קולינריים - אבי אפרתי מבקר במסעדת הדגים הפופולרית מלגו ומלבר
ביקור בכתית החדשה טמן בחובו אוכל עילי טוב, מושקע מן המסד ועד הטפחות ומדוגם למשעי. אבי אפרתי נהנה ומוצא את ביצועיו של מאיר אדוני שקטים ובטוחים מאי פעם
מעוצבת כמו באייטיז ומגישה אוכל לא אטרקטיבי ברוח הניינטיז - אבי אפרתי מבקר במסעדת עשר החדשה בתל אביב ומוצא מקום רצוף כוונות טובות שלוקה בעודף נאיביות
אבי אפרתי ביקר בביסטרו גרינברג החדש ומצא מסעדה נעימה וידידותית לילדים שאינה מספקת באיכות האוכל ומתאמצת מדי להיות הבראסרי של שכונות הצפון המבוססות
כמה נדיר למצוא בארץ מסעדת בשר טובה באמת. אבי אפרתי הדרים לרחובות רק כדי לגלות מקום ששומר על רמה גבוהה של חומרי גלם, ושאפשר להמליץ עליו בלב שלם ובפה מלא
לרגל עונת הטיולים העפיל אבי אפרתי לנצרת, כדי לבדוק את דיאנא החדשה. המסקנה: ערכת הסלטים שווה התמוגגות מיוחדת ומנות הבשר מספקות תמורה אדירה לכסף
חדר אוכל כבר לא לבד במתחם מוזיאון תל אביב. אבי אפרתי ביקר בפאסטל החדשה וסבור שהיא לוקיישן ראוי לדרינק ונשנוש. האוכל? תקין, לא רע, אך פונה למכנה משותף רחב מדי
אבי אפרתי הגיע למזרח ירושלים, כדי לבקר במסעדת טורקיז. למרות שנורא קיווה, ועל אף המחירים הנמוכים והאווירה החו"לית, המסעדה לא מצדיקה נסיעה מיוחדת
בלו סקיי, הכשרה החדשה של מאיר אדוני בקרלטון בתל אביב, היא מסעדה שיכולה וצריכה להיות טובה יותר. אבי אפרתי ביקר בה והוא סבור, שבמונחי תמורה לכסף היא בהחלט יקרה מדי
כמה יפניות איכותיות באמת אתם מכירים בישראל? אבי אפרתי אכל במינאטו הכשרה בהרצליה, התרשם מהדיוק, המיומנות והעידון, והוא ממליץ בחום להוסיף אותה לרשימת המצוינות
אז מהו סוד ההצלחה הפנומנלית של מסעדת איציק הגדול ביפו, שמפוצצת בסועדים כבר 17 שנה? אבי אפרתי סבור שהסיבה אינה נעוצה דווקא באוכל (הלא רע), והוא מנסה לפצח את הנוסחה
בשבועות האחרונים החלה לפעול מסעדה במלון הבוטיק רוטשילד בתא. אבי אפרתי ניסה שם את העסקית והגיע למסקנה: נכון לעכשיו, התמורה לכסף די מטורפת
אבי אפרתי חזר לסרדיניה של השף רועי סופר בכיכר קדומים ביפו וגילה שהשנה שחלפה מאז פתיחתה לא עשתה טוב למסעדה. התפריט מופרך, הביצוע מחופף, לאן נעלם השף הווירטואוז?
21 שנה פועלת המסעדה בשינקין בתל אביב, וממשיכה לעשות אוכל בסיסי, ביתי ומטופל היטב, ללא שטיקים וטריקים. אבי אפרתי מפליג בשבחה של הקביעות והיציבות בעולמנו
איוטאיה בהוד השרון היא מהמקומות שאתה מעדיף לשמור עליהם בסוד, כפרח מוגן. מסעדונת פשוטה בתחנת דלק, שיד מעצב לא נגעה בה, עם אוכל אותנטי ומדויק. אבי אפרתי מופתע לטובה
בתוך הצחיחות הנוראית בסצנה האסיאתית המקומית, צצה לה פתאום האנוי, מסעדה נחמדת. אבל השממה הזאת אינה הופכת את המסעדה הזו לנזר הבריאה. אבי אפרתי נהנה באופן חלקי
לא המציאו את הגלגל בסבאל'ה הכפר סבאית, אבל בעיר של צחיחות קולינרית, אבי אפרתי מוצא בה פוטנציאל והרבה כוונות טובות. רק מה יהיה עם השם הארכאי והבלתי מזמין הזה, שנתנו למסעדה?
אחרי יותר משנתיים מאז הפתיחה חזר אבי אפרתי לקפה 48 בנחלת בנימין בתל אביב, רק כדי לגלות שהשף, יהונתן בורוביץ', הבשיל והתפתח, והאוכל שלו עשה קפיצה משמעותית קדימה
התחושה העולה אחרי ארוחה בצפון אברקסס: מדובר במסעדה שכל ייעודה הוא הדפסת כסף. אבי אפרתי מצא מינונים מחפירים ואפס מאמץ - והוא לא מתכוון לשוב
אבי אפרתי מבקר בזיגל הגדול ביפו, מוצא חלל ואוכל לא מושקעים במפגיע, וסובל מארוחה מאכזבת. אם רק המחיר היה קצת יותר עממי, ייתכן שהאכזבה היתה מהדהדת פחות
אבי אפרתי ביקר באנג סו, הסינגפורית החדשה של האחים ירזין בת"א וגילה אוכל סתמי המצטיין במנות מיותרות. המסקנה מצערת: הסועדים האנינים הפסיקו לעניין
אבי אפרתי מבלה 3 ימים בנצרת, ומוצא עצמו מתפעל מעיר מופלאה, עם הרבה אוכל טוב, בעיקר זה שמציעה מסעדת אל רידא שמיטיבה לחבר בין אורבניות לבלאדי
טאיזו של יובל בן נריה מעוררת התרגשות בתעשייה. אבי אפרתי כאן כדי לשים דברים בפרופורציה: היה מוצלח, אבל לא ענק. רענן וכייפי, אך לא מכוון לשמים. וירטואוזי? לא ממש
חופשת הפסח שיגרה את אבי אפרתי לחדר אוכל, מסעדת המשפחות האולטימטיבית לשבתות וחגים. הממצאים, בסך הכל, חיוביים, אם כי קצת ברק וריגוש לא היה מזיקים פה
אבי אפרתי ביקר בדוד ויוסף החדשה והרגיש שבעליה נמנעים במכוון מלומר משהו חדש בתחום האוכל כשכל החשודים המיידיים הופיעו בתפריט. קהל היעד: אוכלוסייה עם כסף
רעננות, שמחות, חכמות ולא מכבידות המנות שמגיש השף יוסי שטרית בקיטשן מרקט בנמל תל אביב הן הדבר הכי נכון שאפשר לבקש מול הים התיכון. אבי אפרתי מוקסם
זה לא שרע בשגב אקספרס, אבל גם לא טוב במיוחד. רק חלק מהמנות נותנות תמורה לכסף, ובתוך מסך האווירה המצועצעת, החושים הופכים פחות חדים. אבי אפרתי נזכר בבתי הקזינו בלאס וגאס
שבת נאה שילחה את אבי אפרתי לעמק יזרעאל. בבלה בבית שערים הוא קיווה למצוא מסעדת שף מתוקתקת, אולם התאכזב לגלות אוכל של פונדק דרכים
20 שנות פעילות שמציינת מסעדת קבלייר גרמו לאבי אפרתי להעפיל לירושלים. למרבה הצער, הוא גילה מסעדה מאכזבת, עם פגמים ניכרים בשירות ואוכל שנתקע עמוק בניינטיז
מה פשר הבאזז שמייצרת הטאקרייה של האחים ירזין? על שום מה מצטופפים שם בתור? אבי אפרתי סבור שהמקסיקנית החדשה אולי אינה מקום נורא, אבל רחוקה מלהיות טובה
חשק למזללה אסייתית טובה שיגר את אבי אפרתי לדה באן, בפאתי כרם התימנים בתל אביב. למרות התנודתיות ברמת האוכל, היתה זו ארוחה עניינית, מהירה ולא יקרה