אבי מפרגן: גורמה ים תיכוני ב-10 דקות
השבוע בתוכנית, אבי קופץ לפרגן למסעדת על המים בהרצליה של השף הצעיר חביב משה. בהשראת המטבח הים תיכוני המהודק של המסעדה, קבלו מתכון מהיר לפילה דג במחבת עם סלסת עגבניות וזיתים
השבוע בתוכנית, אבי קופץ לפרגן למסעדת על המים בהרצליה של השף הצעיר חביב משה. בהשראת המטבח הים תיכוני המהודק של המסעדה, קבלו מתכון מהיר לפילה דג במחבת עם סלסת עגבניות וזיתים
מצד אחד קרום זהוב, מצד שני מלית גבינתית מושחתת. מצד אחד ירקות ירוקים ומצד שני פרי מפתיע: מורן מזרחי מקפה מזרחי בירושלים מלמדת איך מכינים קיש מושלם
לעוד יום גשום מכינה אורלי פלאי תבשיל קיצ'רי עיראקי, סופר טעים, בריא ומנחם. הסוד של המנה טמון בתוספת שמן זית/חמאה וחלמון של ביצה עלומה שנח על התלולית
באירועים חגיגיים באמת מכינים במטבח המרוקאי את הטנזייה, תבשיל בשר מתקתק עם רוטב סמיך שמתבשל בכלי חרס מיוחד. כך תכינו אותו בעצמכם, צעד אחר צעד
כדי לשבור צומות כמו שצריך מומלץ להתחיל במשהו מתוק. 6 מתכונים לקינוחים שיעזרו לכם לחזור לשגרה אחרי צום ט' באב
בשורה לשומרי הכשרות: בקרוב ייפתח בתל אביב Addict - דיינר בשרי בסגנון אמריקאי שישים דגש בעיקר על המבורגרים מגוונים שנטחנים במקום
בשבוע הבא תיפתח בגבעתיים טעמאמא - מסעדה עיראקית חדשה שתגיש תבשילים ביתיים חמים ברוח מסעדות הפועלים. בתפריט - מבחר מנות מסורתיות כמו קובה, סמבוסק וטבית
במסגרת ההכנות לחגיגות יום העצמאות, אבי ביטון מכין קבב דווקא מבשר פרגית, ומוסיף לתערובת התבלינים פיסטוקים, שמקפיצים את השיפוד ונותנים לו טוויסט קראנצ'י
מנה נהדרת של עוף, פטריות, ברוקולי, בצל ירוק ושום מוקפצים ברטבים. עם מרכיבים שיש בכל מקרר תכינו בכמה דקות ארוחה שלא תבייש אף מסעדה
אבי ביטון מכין מנה יוקרתית ואסתטית לחג פילה בקר חגיגי למרכז השולחן במילוי אגוזים קריספי
במקום לעמול שעות על השריה של שעועית או חומוס, רות אוליבר מקצרת את הדרך לממרח שעועית בלקני שכיף לנגב עם פיתה וביצה קשה. מנה שהיא ארוחת בוקר, צהריים וערב
נפתלי בנט גדל על פצפוצי אורז ומרשמלו של אמו מירנה, שהחזיקו אותו גם במבצעים בלבנון. המדור שמשלב בין אוכל לפוליטיקה בטור אחרון עם מתכון מהיר משלושה מרכיבים בלבד
אין ישראלי שלא אוהב סביח בפיתה וכאן אבי ביטון אופה גירסה בריאה יותר ואופה עם מילוי תפוחי האדמה, הביצה והחצילים לבצק פילו
השבוע נפתחו בת"א דור ההמשך לבכור את שושי - הטריפוליטאית של בכור אקספרס, ולמאפיית הסאלוף משוק התקווה - סאלוף ובניו. אוכל תימני וטריפוליטאי, גרסת 2015
הבשלנית אתי זיו פותחת את המטבח ואת הלב, ומלמדת כיצד להכין מתכונים מתוך המטבח העיראקי ומכינה השבוע מחשה, ממולאים עיראקיים ברוטב חמוץ - מתוק לפי המתכון המנצח של חמותה
אבי ביטון משתמש בכל הפירות היבשים שנקנו לחג ואופה עוגת ט"ו בשבט בחושה פשוטה וממכרת שאפשר להכין בקלי קלות תוך דקות ספורות
המדור שמשלב אוכל ובחירות ממשיך לחטט בסירים של הפוליטיקאים ומגיע השבוע למפלגת הליכוד: קבלו את המתכון הסודי של מירי רגב לדגים מרוקאיים חריפים של אמה מרסל
ארז קומרובסקי לוקח 5 מוצרים שיש לכל אחד בבית ומתקתק מהם לחמניות סקונס מהירות ואווריריות עם עשבים וגבינה. כעת נותר להוסיף חמאה וריבה, למזוג תה ולדמיין שאתם בלונדון