המונה טועם לראשונה בחייו מאפה זעתר אמיתי
המונה מגיע למאפיית סולטן ובניו ביפו ונתקל לראשונה בחייו במאפה עם עלי זעתר טריים, שלא מזכיר בכלום את הפיתה-זעתר עליה גדל, משם הדרך להתמכרות הייתה קצרה
המונה מגיע למאפיית סולטן ובניו ביפו ונתקל לראשונה בחייו במאפה עם עלי זעתר טריים, שלא מזכיר בכלום את הפיתה-זעתר עליה גדל, משם הדרך להתמכרות הייתה קצרה
אם תמיד שאלתם את עצמכם מה יש לאכול בכפר חב"ד, תסמכו על המונה שבדק את הנושא עבורכם. בזלמנ'ס הוא מצא מאפה שקשוקה מתוקה, שכמותו עוד לא יצא לו לאכול
המטבח של מזל, דוכן קטן בלי שלט, על רחוב הירקון בבני ברק, מוציא בגט עם כיפתה טריפוליטאית, שלא רואה ממטר אף מסעדה מסודרת, אם תרוצו לשם בקרוב כנראה שתפגשו את המונה חוזר ועומד יחד אתכם בתור, ואם זה קורה - אל תזכירו לידו את המילה קציצה, תנו לכיפתה את הכבוד
המונה מחליט לבגוד באבו חסן, החומוס היפואי הכי מפורסם, והולך לבדוק את החומוס של נאדר הגדול, שם הוא מוצא בדיוק את מה שחלם עליו - פול שלא נופל מהמקור, סלט ירקות נהדר, צ'יפס ביתי ושמנמן, ופלאפל על חשבון הבית. טעם של פעם, אבל בקטע טוב
רובנו חלפנו על פני המושב גנות אין ספור פעמים, מבלי להיכנס פנימה, אבל רק המונה החליט להרים את הכפפה ולחקור את אוכל הרחוב המושבי, בזכות זה הוא מגלה מכולת מדהימה שעושה כריך רוסטביף מעולה במחיר מעולה