חומוס הארץ: חבל על כל טיפה
בעקבות פנייה של הבעלים מגיע המונה אל חומוס הארץ בכפר עציון, שם הוא מחסל מנת חומוס עם שני רטבים חריפים שעושים את כל ההבדל, ויוצא עם מסר לקוראים
בעקבות פנייה של הבעלים מגיע המונה אל חומוס הארץ בכפר עציון, שם הוא מחסל מנת חומוס עם שני רטבים חריפים שעושים את כל ההבדל, ויוצא עם מסר לקוראים
קובי רובין יודע שצריך להיפטר מהחמץ, והוא מוצא את המקום המושלם לעשות את זה, במאפייה הגרוזינית ברחוב בלפור בבת ים הוא מתאהב בלוביאני של שעועית אדומה, תחשבו על מרק השעועית הכי סמיך וחריף שאכלתם בחיים, אז אותו הדבר רק בתוך לחם
למקום הזה אולי קוראים סביח אורגינל, אבל לקוחות מביני עניין יודעים שלכאן מגיעים בשביל בייגלה לאפה עיראקי הכי מלוח והכי טעים בארץ, וכל הטוב הזה ב-5 שקלים בלבד
חרושת שמועות על כנאפה חדשה ומוצלחת במיוחד ביפו, הביאה את המונה לנסוע לבדוק במה מדובר - חוץ מכנאפה מעולה שנעשית על גחלים, הוא מוצא שם את מופע הזיקוקים הכי טוב בעיר, וזוג טבעונים שגם הם נשברו מול הגבינה החמה והמושלמת