רויאל שף: צ'יקן קייב
מריה פיסנץ ממסעדת בבה יאגה מכינה צ'יקן קייב- מנה מסורתית של עוף ממולא בחמאה ועשבי תיבול לצד סלט ויניגרט
מריה פיסנץ ממסעדת בבה יאגה מכינה צ'יקן קייב- מנה מסורתית של עוף ממולא בחמאה ועשבי תיבול לצד סלט ויניגרט
השף אייל לביא מציע להשקיע ומכין פינגר פוד גורמה לארוחת סילבסטר מושקעת ורומנטית שתפיל את האורחים או בני הזוג. כך תפתחו את השנה החדשה ברגל ימין
מסעדה יוונית חדשה נפתחה לפני כשבוע בתל אביב על ידי המסעדן צביקי עשת, אשר מבטיח אוכל יווני אותנטי שמזמן לא עושים כמותו בארץ
טור האוכל העולמי קופץ להודו, לתבשיליו של השף נועם קורן. ברוח חנוכה הוא מכין שתי מנות אוכל רחוב מטוגנות: סמוסה במילוי ירקות ופאקורה ירקות בבלילת חומוס
אורחים לא צפויים להדלקת נרות בדלת? השף גיא פרץ מגיש פתרון מהיר וקל: בוריק - כיסון קריספי בשלל מילויים משודרגים שניתן להכנה תוך דקות
אמן יפני שמפסל בקפה, שבוע האוכל הפולני בישראל והמבורגר שהלחמניות שלו הוחלפו בחטיף טווינקי מטוגן - דברים שאהבנו במיוחד השבוע
שוק הפשפשים לא מפסיק להפתיע - בתקופה הקרובה ייפתחו במתחם השוקק לא פחות מ-3 מסעדות שף חדשות ומסקרנות: אונזה, אלמנטרי ואונאסיס
ביקור בכתית החדשה טמן בחובו אוכל עילי טוב, מושקע מן המסד ועד הטפחות ומדוגם למשעי. אבי אפרתי נהנה ומוצא את ביצועיו של מאיר אדוני שקטים ובטוחים מאי פעם
לצד השניצל הוינאי המפורסם נוהגים להגיש האוסטרים את כופתאות הקנודל. שף פיטר הומל מציג את התוספת הלאומית כדורי בצק מושחתים
איזה מלח נועד למשועממי מטבח? איפה אפשר להשיג אריסה בטעם כמעט ביתי? ומהו מעדן הסויה שיש לו מרקם חלבי? מוצרים חדשים ומעניינים
למה לירקות של הקוסקוס מגיע להשתכשך רק במרק? אורלי פלאי-ברונשטיין מציעה לתבל אותם בכמון, כורכום, פפריקה ופלפל צ'ומה, לצלות בתנור ולהגיש עם יוגורט
יש לכם זמן פנוי? למה שלא תכינו כמה מוצרי מזווה, שיקלו עליכם את החיים בהכנות? קונפיטורות, רטבים וממרחים שכדאי שיהיו בבית
חשבתם שנאצ'וס קונים רק מוכנים? טעות. אפשר לייצר בבית, ובקלות. השף איתמר דוידוב מלמד איך מכינים נאצ'וס מטוגנים או אפויים, ומוסיף מתכונים לפריחולס עדשים ולראפ אבוקדו
סלטים, פרגיות ממולאות, טלה בשקדים וצימוקים ומאפינס סילאן - השף יוסי שטרית מפשיל שרוולים עם אמו פאני, והשניים מבשלים ארוחת חג מסורתית ועשירה בת 9 מנות
תשכחו מכל מה שאתם מכירים על יין. אבי אפרתי לוגם את יינות יקב סימצ'יץ' מסלובניה ומתרגש לגלות יינות מרתקים ומקוריים, שמספקים תמורה נהדרת לכסף
ארז קומרובסקי יוצא מהקופסה ואופה לחם איטלקי עם קמח פסטה, שמעשיר את הטעם. התוצאה:הבצק העדין יוצא שחום וקראנצ'י, כזה שכיף לנשנש עם עגבניות מרוסקות והרבה שמן זית
הארוחה הכי טובה שלא שמעתם עליה מתרחשת ממש מתחת לאף שלכם. טרנד הארוחות הסודיות ממלא את הארץ, עם מנות מושחתות במיוחד בחללים סודיים
במקומה של טאפאיה, שנסגרה באחרונה, נפתח באזור התעשייה הישן מקום ים תיכוני חדש. "רצינו ליצור מסעדה, שאנשים יוכלו לבוא אליה בכל הזדמנות", אומרים הבעלים
ברשת בלאק חוגגים את יום העצמאות האמריקאי עם המבורגר גדול במיוחד, ביאסו תל אביב חונכים קבלת שבת חדשה, ובמסעדת שולחן מגישים מנות עם וויסקי. כל המטעמים של השבוע
בשיא הקיץ והשרב מומלץ לעבוד מהתבשילים הכבדים למנות קלילות וכיפיות. קבלו 4 מתכונים טעימים ופשוטים עם נקטרינה, המרענן הרשמי של הקיץ
אין כמו ימי הקיץ כדי למצוא לילדים תעסוקה במטבח. זה הזמן לעטות סינרים, גדולים כקטנים, ולאפות קינוחים שוקולדיים פשוטים שהילדים ייהנו להכין ולנשנש תוך כדי
אלכס ניקולסקי אמנם עלה מרוסיה, אבל מסתמן כהבטחה גדולה דווקא באוכל יפני. הוא פילס את דרכו בעשר אצבעות, קיבל השראה ממאיר אדוני ובועז צאירי אבל בוחר להכין סושי בדרום
אבי לוי נזכר בסבתא רחל, אחת הבשלניות המדהימות שהכיר ומכין סלט פקוס עם תפוח אדמה וביצה קשה, של הסבתא שבעלה תמיד אמר לה "שישרפו לך הידיים מרוב שזה טעים"
טריות, עונתיות, ריבוי בדגים ושימוש מתון בתבלינים מאפיינים את המטבח הקמבודי. השף משה בדישי ממסעדת מינה טומיי מספר על מסעו בשוקי אוכל ועל מנות הרחוב במדינה הלא מוכרת
מריץ' ורץ' יוצא ריצ'רץ', אבל מה יוצא מפיצה וטוסט? איזה לחם נטול גלוטן ממש מצטיין? ולמה קוראים לגבינה גאודה למרות שהיא מליטא? מוצרים חדשים ומעניינים על המדף
המונית של קובי רובין מגיעה לחורשת האקליפטוס בגן יבנה, שם הוא מוצא מנה מצוינת של חביתת ירק בבגט חם מהתנור עם תוספת צ'יפס, ב-18 שקלים
איך אתם מתכוונים לאכול את המופלטות במימונה? רק עם ריבות ביתיות. אוסי לנקרי, בשלנית מדופלמת, מכינה ריבת גזר וריבת תפוז
הפאסון של אנשי היין מפחיד אתכם? אין שום סיבה. הייננית רוני ססלוב מספרת על כמה עקרונות בסיסיים, שאחרי הפנמתם, גם אתם תוכלו לדעת בקלות איזה יין אתם אוהבים
השף פול אסנהיים, בעליו של קייטרינג היוקרה, הוא שאחראי על הכנת הארוחות הרשמיות בבית הנשיא. ובקרוב, לראשונה, הוא גם פותח מסעדה: בראסרי קלאסי בהשפעות ים תיכוניות
צחי בוקששתר יתארח בסטודיו פיינקוק של השף יאיר פיינברג, ישחזר עימו מנות מיתולוגיות, וינסה להרגיש איך זה להיות מסעדת שף לפני 20 שנה
גולשת וואלה! אוכל בפייסבוק התלהבה מסלט קפה קפה, עם בטטות, אגוזי מלך, קשיו מסוכר ועוד. חילצנו עבורה את המתכון משף הרשת צחי אורן
מי אמר שמוכרחים להשתמש בעצמות ונתחי בשר? מבחינתה של מירב ברזילי ממשק ברזילי, אפשר לוותר עליהם בקלות ולהתבסס על קטניות ושורשים. קבלו מתכון מחמם ובריא
השף גיא פרץ, המפעיל מסעדות שף כשרות במלונות, פותח את המסעדה החדשה שלו במלון הבוטיק WEST, ממש על קו החוף. התפריט יישא אופי של מטבח ים תיכוני
גולשת וואלה! אוכל התלהבה ממנת האטריות המיועדת לילדים במסעדת זוזוברה, וביקשה את הוראות ההכנה. חילצנו עבורה את המתכון