חנוכה בטעמי ילדות: מה יוצא מדונאטס וקרמבו?
במסגרת פרויקט נוסטלגיה של חנוכה בוואלה! אוכל הקונדיטור של פיס אוף קייק מכין לנו דונאט קרמבו, ויש אפילו גרסה טבעונית
במסגרת פרויקט נוסטלגיה של חנוכה בוואלה! אוכל הקונדיטור של פיס אוף קייק מכין לנו דונאט קרמבו, ויש אפילו גרסה טבעונית
בקפה שרגא חוגגים את הנובי גוד, החגיגה הרוסית לציון השנה החדשה ואנחנו הרווחנו מתכון לפירושקי - כיסונים מטוגנים במילוי תפו"א שאי אפשר להפסיק לאכול
לכל אופה מדופלם יש את המתכון לעוגה טובה באמת לקפה. רות אופק חולקת את המתכון המנצח שלה לעוגת שיש שוקולד ומוסיפה לו גם פרג
אבי אפרתי נותן סימנים ביינות היקב הצ'יליאני הגדול "קונצ'ה אי טורו"
שבעה חודשים אחרי שסגר את מסעדת שולחן חוזר עומר מילר לשדרות רוטשילד, עם סוסו אנד סאנס: המבורגר איכותי במיוחד שהולך לככב עוד הרבה בפיד האינסטגרם שלכם
אפרופו שוקולדה חדש ששינה את חיינו, עוגות אישיות בטעמי טוויסט וטורטית, שיתוף הפעולה של תפוצ'יפס ובורגר ראנץ' ומסיבת קפה וינאית. טעמנו את המוצרים החדשים על המדפים
הבחירות הסוערות בארצות הברית מעודדות את המסעדות באמריקה ומחוצה לה להגיש מנות שמתכתבות עם ההתרחשויות. לא תאמינו כמה התחכמויות אפשר לדחוס לתוך המבורגר על שם קלינטון או טראמפ
שעון החורף שנכנס אתמול בלילה לתוקף הוא האישור הרשמי שלנו להכנס לפוך ולא לצאת מהבית עד שהקיץ יחזור. בדיוק בשביל זה אספנו עבורכם 10 משלוחי אוכל חדשים באזור ת"א, שכדאי להכיר, כי תכף יתחיל לטפטף
אנחנו רוצים אותו וול דאן: פרנקו נורייגה, שף ודוגמן מפרו, כובש את הרשת עם סרטון הדרכה להכנת פודינג זרעי צ'יה, אותו הוא מכין כשהוא לבוש בתחתוני בוקסר בלבד. נראה אתכם מצליחים להתרכז במתכון
ירכי עוף ממולאות בתערובת ריחנית של בשר, צנוברים בהרט והל של רבקה חמו, זה המתכון הזוכה בתחרות המתכון המושלם לראש שנה של שמן עץ הזית
פאי תפוחים עם דבש בטוויסט מלוח יקצור שלל שבחים בארוחת החג. הקונדיטורית ליאור משיח חמושה בדרכון, מטרפה ומזוודה, מביאה במדור השבועי גרסה חגיגית ללהיט האמריקאי
רגע לפני שנכנסים לקדחת ארוחות החג, מציע מסימליאנו מתכון קליל ופשוט לפסטה פנה עם עגבניות שרי, פול ירוק וגבינת פקורינו
בטעימה השבוע היינות של יקב כישור, המעניק תעסוקה לבעלי צרכים מיוחדים. עבור חובבי הז'אנר המתון, היינות האדומים שלו שווים רכישה בארגזים
מסעדת הבשרים המוערכת NG שבנווה צדק בת"א, עתידה להשיק בקרוב רשת המבורגרים חדשה בפריסה ארצית שתתבסס על בשר איכותי כחול לבן ברוח המסעדה, ומבטיחים "המבורגרים מדהימים שטרם נראו כמותם בארץ"
ברחבי העולם פועלות שלל מסעדות של בתי ספר לבישול. בנובמבר הקרוב תפתח גם בישראל מסעדת פופ אפ כזו, כחלק מבית הספר לבישול דנון בנמל ת"א
תפילות הטבעונים נענו והשבוע התבשרנו על המבורגר חדש שנראה ורדרד מבפנים ומדמם בדיוק כמו המקור, בלי בשר בתוכו. החדשות היותר טובות: הוא כבר מוגש במסעדה
שגב פותח מחדש את המסעדה בהרצליה אחרי השריפה ולחם בשר פותחת בעיר סניף כשר נוסף, אוסמה דלאל משיק להרצה את המסעדה המדוברת שלו בת"א, ובמסעדת השקד מתחדשים בערבי גריל דגים. כל מה שטעים השבוע
בקיץ אין חשק לאכול מנות כבדות או לבלות שעות במטבח. בדיוק בשביל זה רות אוליבר מכינה לכם תוך 4 דקות קוביות סלמון צרובות בתנור עם סלט מנגו מעקצץ
מאחורי כל כפית גלידה חדשה שאתם טועמים בווניליה, עומד איתי רוגוזינסקי, הבעלים והשף גלסיייר, שחלומותיו מתחילים בניסויים במעבדה ומסתיימים בגביעים מלאים באושר קריר. איך הופכים לשף גלסייר? ומאיפה מקבלים השראה לטעמים חדשים? בילינו איתו יום במפעל
אבקה שמונעת מירקות להשחיר, גידולי כמהין כחול לבן ויין שלא מתחמצן הם רק חלק מהחידושים שנוכל בקרוב לאמץ במטבח הביתי והוצגו השבוע בתערוכת קולינארי
אחרי שנים שבהן היינות האדומים והלבנים שלטו בסצנת היינות, היצרנים של "גיק" מאמינים שהם יהפכו לדבר החם הבא. קהל היעד - צעירים שאינם שותים יין בגלל "התדמית המתנשאת שלו"
אחרי שניהלנו משק בית וגם הפעלנו לונה פארק, סדרת משחקי המחשב סימס חוזרת עם להיט חדש: משחק מחשב שבו תוכלו לנהל מסעדה, כולל יצירת תפריט יצירתי וניהול משמעת העובדים
הכי ביתי שיש: מי לא אוהב קונכיות פסטה ברוטב עגבניות? במתכון הנוכחי, הרוטב הקלאסי מקבל תפנית פיקנטית עם שבבי צ'ילי וטוויסט קראנצ'י עם פירורי לחם פריכים
לא קל לרצות את המונה טועם, במיוחד כשזה מגיע לנקניקיות מרגז. מאז שהיה ילד, הוא לא הצליח למצוא הרבה מקומות שיודעים לתבל אותן ברמת החריפות המדויקת. הפעם הוא מצא מקום, שלא רק שעושה את זה נכון, הוא גם מגיש אותן בפרנה מרוקאית חמה
בצק בסיסי שעובר טיגון ומקבל תשומת לב מהדבש, הופך למעדן מרוקאי שאם לא יביא איתו שפע וברכה, לפחות ישאיר טעם טוב - מתכון למופלטה
אוהבים גוואקאמולי אבל אף פעם לא מצליחים למצוא אבוקדו בשל במידה הנכונה? במיוחד בשבילכם ישנו פטנט מהיר בעזרתו תוכלו לגרום גם לאבוקדו הקשה ביותר להבשיל. צפו ותהנו
רגע לפני שהחג מסתיים ואנחנו נפרדים מכל המתכונים הכשרים, מכינה מירב שיינר מתכון אחרון וכשר בהחלט, שאתם חייבים לאמץ במשך כל השנה - סניקרס ביתי מבוטנים, במילוי קרם שוקולד וציפוי קרם טופי . שילוב מנצח
קונספט חדש? חנות חדשה המוכרת קוקטלים בבקבוקים שאפשר לקחת, ואפילו ערכות להכנה בבית, נפתחת בימים אלו בתל אביב. סבינה ולדמן, אחת המשתתפות הבולטות בתוכנית משחקי השף, חברה אל הבעלים ובנתה עבורכם תפריט מושקע במיוחד
הסחורה בשוק מסמנת שהאביב כבר פה, אבל מירב שיינר מתקשה להיפרד מהחורף, העונה האהובה עליה. רגע לפני שהימים החמים משתלטים עלינו, היא אופה לחמניות ערמונים שקל מאוד להכין בבית
לקראת הבראנץ' של שבת: אבי ביטון חזר ממסעדת גדרה 26 עם השראה למנת סלמון קלילה שעושה חשק לפתוח שולחן ובקבוק יין לבן
רונית ורד, עיתונאית וחוקרת אוכל, הגיעה לשיחה באולפן וואלה! NWES לרגל סדרת ההרצאות שלה העוסקת במטבח הישראלי: האם יש דבר כזה, מהם אבני היסוד של המטבח המקומי ומדוע בחו"ל הפכנו למושא הערצה?
לא מעט סדנאות בארץ מוקדשות לבישול האיטלקי, אחד המטבחים האהובים עלינו. קפצנו להתנסות בסדנה מעשית של פסטה באמצע מזכרת בתיה, אותה מעבירה ענבר בודנר אשר חזרה לארץ לאחר שנים במטבח הדרום איטלקי
הכריך שלא תרצו לחלוק עם אף אחד: כיכר לחם שמוציאים לה את הפנים וממלאים בפסטרמה, כתף בקר, ירקות חרוכים וצלויים וההיי לייט - מיונז ספייסי שיגרום לכם להתמכר
לאחר שסגרה את כל סניפיה בארץ לפני כ-6 שנים, ברגר קינג מנסה את מזלה שוב. וגם: מידן סיבוני מתארח בהרברט סמואל, ארוחת חברים במטבח לילה וערב ספרדי במסעדת טורקיז
הדבר הכי טוב שצרפת כנראה ייצאה לעולם הוא קרואסון החמאה. לא פשוט למצוא קרואסון טוב, כזה שהוא פריך מבחוץ ואוורירי כענן מבפנים, ועשוי משכבות דקות של בצק המופרדות זו מזו בהמון חמאה. חסכנו לכם כולסטרול מיותר, וריכזנו עבורכם את 10 הקרואסונים שאתם חייבים לטעום
הלל תווקולי ממסעדת פאסטל בסדרת מתכונים שיהפכו את המנות הישראליות המוכרות לנו למנות ביסטרו מושקעות בלי הרבה מאמץ. השבוע הוא עוטף קבבים שמנמנים בעלי גפן ומגיש עם טחינה, סלט ישראלי של חצילים וגרגרי חומוס, וחופן גדוש של ירוקים רעננים