מהקצב באהבה: צלעות בקר בשום ושזיפים מיובשים
נתח הצלעות הנמצא בסמוך לאנטרקוט הוא אחד הנתחים מלאי הטעם והעסיסיים שיש, שכמו נולד לקדירות שמתבשלות שעות. הקצב רוני סהר מבנימינה מכין ממנו תבשיל מופלא עם שום, סילאן ושזיפים מיובשים
נתח הצלעות הנמצא בסמוך לאנטרקוט הוא אחד הנתחים מלאי הטעם והעסיסיים שיש, שכמו נולד לקדירות שמתבשלות שעות. הקצב רוני סהר מבנימינה מכין ממנו תבשיל מופלא עם שום, סילאן ושזיפים מיובשים
במסעדה התאילנדית סקון נקון בראשון לציון מקצרים בתבונה את המרחק בין המקור האקזוטי לבין טעם הקהל, ומגישים אוכל תאילנדי טעים ובמחירים הגונים
כיסוני הביצ'אק הממזריים מפורסמים בזכות צורתם הייחודית והמילוי הכתמתם. הבשלנית מיטל פנחסוב עושה פלאים ומכינה כיסונים בוכריים ללא שמרים בזכות טריק פשוט
מרק הוא המאכל האולטימטיבי של העונה הקרה, והיתרון של מרק מחומוס ומנגולד טמון בכך שקערה אחת יכולה להשביע אתכם. חגי לפלר עם מתכון עשיר בחלבון, מחזק ובעיקר בריא
חשבתם שאין דבר פשוט יותר מלהכין פסטה ברוטב עגבניות? השף המפורסם סקוט קונאנט חושף שכדי להכין את הפסטה המושלמת חשוב לדייק בכמה מרכיבים - כולל הוספת מרכיב אחד מפתיע במיוחד לרוטב שלכם
מהשבוע העוגות של המותג האמריקני המפורסם, הצ'יזקייק פקטורי, זמינות לקהל הרחב גם בארץ. הצצה למבחר המסחרר של עוגות הענק המושחתות
מהו סוד הקסם של הכפר הקטן, שבו שפע של מסעדות קטנות ומעולות המתמחות באוכל גלילי ועשבים עונתיים? סיור טעימות חורפי בכפר ראמה, הפנינה של הגליל
פסטה ביתית מזוהה לרוב עם מכונה, אבל אפשר להגיע לתוצאה נהדרת בבית בלי להתאמץ. אבי ביטון מפרגן למסעדת פיאטו ברחובות ומכין פסטה פיצ'י
מסעדת יריחו פועלת רק חודשים ספורים, אבל מנת כדור הים הקרוע הפכה כבר לשם דבר. אבי ביטון מפיח חיים חדשים בסלט הטאבולה ומוסיף לו שדרוג טרי וכיפי
שוקולדים ופרלינים מקקאו אורגני, עוגות איכותיות, תבשילים מסורתיים ואפילו מוצרי קוסמטיקה: בתאריכים 4-5 בדצמבר קניון אילון יהפוך לחגיגה של צבעים, ניחוחות וטעמים שכו-לם יאהבו
הפורל הוא דג איכותי הגדל במי נהרות וזמין בארץ בכל ימות השנה. במעטה פריך וזהוב ולצד צ'יפס אפוי הוא יהפוך ברגע לארוחה מזינה ואהובה גם על הקטנים וגם על הגדולים
הוא אמנם מצריך בישול ממושך אבל התוצאה שנמסה בפה הופכת את הסבלנות למשתלמת. הקצב ציון צפר מקצביית בשר 2000 המפורסמת מרעננה, המקפיד לעבוד עם בשר ישראלי טרי, מעניק את כל הטיפים לעבודה עם אסאדו ונותן מתכון לנתח צלוי בתנור עם צ'ימיצ'ורי
אורלי פלאי-ברונשטיין לא מתרגשת מהגשם, ומציידת אתכם במתכון של טבית מהיר הכנה, שאינו מצריך המתנה של לילה שלם
האימפריה בסכנה - סכסוך משפחתי שהגיע עד לבית המשפט עלול להביא לסגירתה של חומוסיית אבו חסן המפורסמת ביפו
מבחינת הישראלי המצוי שבועות אפשר לחגוג כל השנה. אבי ביטון מכין בהשראת קפה עץ התות ברחובות את עוגת הגבינה האהובה בגרסה עשירה, מהירה ונטולת גלוטן
יש מנות שאי אפשר לטעות איתן. נתח בשר איכותי ועסיסי בדרגת עשיה נכונה לצד ירקות כתומים צלויים בתנור עם טימין, הם הצלחה מובטחת. רק הקפידו לעקוב אחרי זמני הצלייה
השבוע בטעימה שבעה יינות גרמניים משני יקבים מאיזור פפאלץ (Pfalz) בתמחור מתון
בכוך קטן בשוק פתח תקווה מסתתרים בצקים מופלאים ופריכים במילוי פשוט ואלוהי של בשר טחון. מבחינתו, תקראו לזה סמבוסק או פירושקי, העיקר שהטעם מופלא כל כך
למרות הניסיונות של השכנים החרדים למנוע את פתיחתו, יצא לדרך אמש דיינר R&R בירושלים, המנוהל על ידי בנות הזוג רעות ורומינה ומגיש אוכל לא כשר
כשהדגים במיטבם מתבקש להכין מהם סשימי ולהגיש לצד סלסת עגבניות ביתית וסלט אבוקדו. השף אסף סרי ממסעדת יודל'ה מוסיף טוויסט קראנצ'י ומפתיע לכל העסק עם פרינגלס
מחקר גילה כי כשאנחנו שותים אלכוהול אנחנו מתחלקים לארבע קבוצות - על פי ארבע דמויות מפורסמות: המינגוויי, מרי פופינס, הפרופסור המטורף ומיסטר הייד. כך תוכלו לגלות איזה סוג אתם
כדורי בצק שמרים קטנים שהופכים ביחד למאפה מפואר - רות אופק אופה לחם קופים מלוח ורך שלא תוכלו להפסיק לבצוע
עוגות הגבינה של הצ'יזקייק פקטורי מגיעות לארץ ולרגל פתיחת הסניף הראשון השבוע במתחם שרונים, קפצנו לבקר בסניף הדגל של החברה בארצות הברית. היה מושחת
השף רן פולק מבית הספר הגבוה לקולינריה בישולים, מלמד להכין מרק עם שפצלה זהובים ומעשיר את טעמו עם פרוסות שקדים קלויות
פסטיבל א-שאם בחיפה, קרקס על גחלים מגיע לאילת והקינוחים החדשים של מקס ברנר ופיצה האט - כל אירועי האוכל החשובים של השבוע הקרוב
אוכל יקר הוא לא איכותי או טעים יותר באופן אוטומטי, כך מסביר הדוקטור לקולינריה, ג'יימס בריסקוין. מה הסכנות שאורבות לנו בהזמנת המבורגר? איך כדאי לאכול סטייק? ומה הסיפור עם שמן כמהין?
בין אם אתם סטודנטים או עצמאיים, זה תמיד סיפור למצוא בית קפה נעים וטעים לרבוץ בו. קיבצנו עבורכם 12 מקומות אהובים בדיוק למטרה זו, בארבע הערים הגדולות
כשמסעדה כל כך ותיקה זוכה בפעם השנייה בתואר הנחשק 'המסעדה הטובה ביותר במזרח התיכון' מתעוררת הסקרנות. איך אורי בורי מצליח לשמור על הרמה לאורך כל השנים? ראיון
אנחנו לא צריכים לספר לכם שמזג האוויר בחוץ דורש סיר עם מרק שיחמם את הגוף ואת הנשמה. אז אם בא לכם לחדש ולהתכרבל עם מרק קצת אחר, יש לנו 5 מתכונים למרקים פחות שגרתיים
בטורו השבועי מבקר אבי ביטון במקדש הבשרים פונדק דה לוקס ומקל עליכם את החיים עם מתכון פטנט בהשראתו: נקניקיות עוף קלות להכנה שדורשות מכם רק מעבד מזון וניילון נצמד
עוגת השכבות הזאת כמו נבראה לעונת החורף - תכירו את הווזטקה עתירת השוקולד והפודינג שמגיעה היישר מפולין . לאחר הכנתה תגלו בת לוויה מושלמת לגשם שמתדפק על החלון
אבי אפרתי הגיע ל-NG בתקווה לאכול סטייק טוב במה שאמור להיות מסעדת בשרים משובחת. מה רבה הייתה האכזבה כשהמנות העלו אסוציאציות הנעות בין אוכל של כלא, דרך בשר קנוי ברשתות המזון ועד למנות באולם אירועים מהסוג הנחות
אם גם בתמונה העשירית שצילמתם העוגה לא נראית מגרה, הכתבה הבאה היא בשבילכם. בסדנה ייחודית בבית חנה, הבלוגרית והצלמת אפרת ליכטנשטט מסבירה מהן הטעויות הנפוצות ואיך להימנע מהן ולהגיע לפריים מושלם, כזה שיעורר רעב בכל מי שצופה בו
כשיש לנו קרייב למתוק אבל אין שום דבר מבטיח במזווה או במקרר, אנחנו מוכנים לעשות כמעט הכל, אפילו עוגה ויראלית שנראית מדהים. אבל האם עוגת שוקולד במיקרו באמת ראויה ואכילה? ברור שבדקנו
ברגע אחד של חוסר תשומת לב אנחנו יכולים להרוס מנה שעבדנו עליה שעות ארוכות. מתיבול יתר של אוכל ועד מנות שרופות או דביקות - הכירו 14 טעויות נפוצות שכולנו עושים במטבח וקבלו פתרונות קלים שיחיו כל מנה מחדש
דגים לא מצריכים בישול ארוך או הרבה עבודה. השף שאול בן אדרת מכין ב-15 דקות ארוחה עשירה של פילה פורל בתנור עם צ'ימיצ'ורי טרי וקרם אפונה. אם נשאר לכן זמן מטגנים עליי קייל ומגישים אותם ליד כטוויסט פריך
גם אם חג ההודיה לא נחגג בארץ, ישראל עדיין נחשבת לצרכנית הודו עצומה. בשבילנו זו סיבה מספיק טובה לקנות הודו ולהכין ממנו מטעמים בחג האמריקני
בזכות ציון צפר הקצב, גילינו שחזה בקר מנתח בקר ישראלי טרי בצליה איטית בתנור מעל שפע של בצלים מקורמלים ושיני שום הוא מעדן, שלא ברור איך לא ידענו על קיומו עד היום
ביום חמישי בערב בבני ברק המונה עוצר לאכול חמין אשכנזי מפנק לצד קישקע וקיגל שהופכים את המנה ללא פחות ממושלמת. תענוג חורפי ב-22 שקלים בלבד
המתכון הוויראלי שמבטיח ביצה עלומה בתוך דקות בלי לעשות שמיניות באוויר קנה גם אותנו. אבל האם באמת בישול של ביצה בשקית הופך את הביצוע למושלם? בדקנו ומצאנו
אם אתם אנשי העולם הגדול שמכירים את האוכל שיש לעולם להציע, החידון הבא הוא בשבילכם. כנסו וגלו עד כמה אתם מאסטרים באוכל עולמי
הגשם שיגיע לכאן מחר הוא הזדמנות מושלמת לתבשיל סופריטו ירושלמי עם עוף ותפוחי אדמה בבישול ארוך. השף אסף סרי ממסעדת יודל'ה מסביר איך עושים את זה נכון
לאחרונה נפתחה ברעננה המבורגרייה חדשה בשם בנג בנג שמציעה לחמניות משוגעות במיוחד עם שפע תוספות מושחתות. לא נותר אלא לפתוח כפתור ולהסתער
רגע לפני שהאוויר בחוץ מתמלא בריח של גשם, נמלא את הבית בניחוח לחמניות כפריות טריות עם זיתים. אם תצליחו להתאפק תשמרו כמה לבוקר ותארזו לעבודה או בתיק האוכל של הילדים
במסעדת אסיה יש דוכן באן מי חדש, קופיקס חוסכת לכם את העבודה ומציעה עוגת שוקולד ליומולדת והחידוש של מסעדת לווייתן באילת. פותחים שבוע
למי שמיצה את המאפים המלוחים הבסיסיים, מציע רן פולק את השלב הבא: טארט שמשלב בתוכו בצלים ממולאים, שיסחוט את מקסימום המחמאות מהסועדים
בלי שמרים והתפחות, אפשר לאפות גוז'גיז'ה טעים לא פחות, ולקצר את זמני ההכנה הממושכים. מיטל פנחסוב הדר פיצחה את המתכון למאפה הבוכרי המהולל
אירוע מסעדות פתוחות בירושלים נפתח בקול תרועה רמה עם מסיבות פחמימות משוגעת בימק"א, שם צויינו חמישים שנה לקפה קדוש עם מבחר מסחרר של קינוחים ומתוקים
הגענו עד לאחד הקצבים הטובים בארץ כדי לקבל מתכון לפיקנייה מנתח בשר בקר טרי. את הנתח האהוב במיוחד על חובבי הבשר הוא מגיש עם רוטב רומסקו של ירקות קלויים עם שקדים
בודדים הם המקומות מחוץ לעיר שאבי אפרתי מגדיר כ"שווים נסיעה". מסעדת הדגים פסקדו באשדוד היא מאותם מקומות נדירים, עם שף צעיר שלא רק מבטיח אלא מקיים, כזה שמפגין יד טובה ומקצוענות החל מהשירות ועד למנות