לא עוד סתם פסטה
מנת פסטה היא מסוג המנות שתמיד בא לנו לאכול ועם השקעה קטנה בחומרי גלם טובים היא הופכת בקלות מעוד סתם מנה לכזו שתגרום לכם לבכות מאושר
מנת פסטה היא מסוג המנות שתמיד בא לנו לאכול ועם השקעה קטנה בחומרי גלם טובים היא הופכת בקלות מעוד סתם מנה לכזו שתגרום לכם לבכות מאושר
קפה חם וארומטי בתוך גביע טילון, גלידת שמנת עם רוגעלך, פופ-אפ של שטרודל וינאי ותפריטים שמחממים את הגוף והנשמה - אתו או בלעדיו, פותחים שבוע חורפי ומנחם במיוחד
המסעדה הנבחרת של אבי אפרתי, העסקית הכי טובה, אוכל הרחוב שהצליח להדהים וגם המתכון שהכי אהבתם - מצעד הלהיטים של 2017
לאחר סגירת שיפודי אירופה בשדרות רוטשילד, לוואלה! אוכל נודע כי דוד טור ועומר מילר מתכננים לפתוח במקום מזללת פיצות חדשה
סרטון של דג מת וחסר ראש משתולל בקערה וכמעט מצליח לצאת ממנה מסתובב ברשתות החברתיות ומעלה שאלות רבות. אך אל דאגה - ההסבר לתופעה הוא הרבה יותר הגיוני ממה שאתם אולי חושבים
חגיגות הנובי גוד מתקרבות בצעדי ענק. כדי לפתוח את השנה החדשה ברגל ימין מגישה הבשלנית אורנה וולך את תפריט הפינגר פוד הרוסי האולטימטיבי לאירוח: דג ב'מעיל פרווה', בליני עם סלמון ואיקרא, ונשנושי תפוח אדמה עם דג מלוח
את לחם הצ'ודו מכינים ממעט מצרכים ותוך זמן קצר. מירב שיינר ממלאת אותו בכרובית צלויה בתנור
מבול של המבורגרים עסיסיים וגלידריות מושחתות מחד, קערות צ'יה צבעוניות ואוכל טבעוני מאידך, ואיך אפשר בלי חדי קרן בתוך וופל. 10 התופעות הכי דומיננטיות של שנת 2017 בתחום הקולינריה
הרבה לפני שגעון ההמבורגר ששטף את הארץ, כריך האנטרקוט המדויק של איט מיט יצר סביב המקום עומס ותור תמידיים. כעת, הגיע זמנו של הסניף הנוסף בת"א
כבד עגל זה מעדן, שאתם חייבים לנסות ולא רק בגלל המחיר הזול אלא בעיקר בגלל הטעם המיוחד - הקצב חנן בן הרוש מעמק הירדן מסביר איך לצרוב אותו נכון ולבשל ביין אדום וסילאן. מנה חגיגית וקלה להכנה שמגישים מעל פירה חם
אבי ביטון מסכם עוד שנת פירגון עם המתכון שהכי אהבתם השנה: המבורגר מושלם שמכינים במטבח הביתי בהשראת מסעדת ביסטרו סיטרו
מסעדת נונו בהוד השרון היא מאותם להיטי הסעדה נדירים שמלאים תמיד. אבי אפרתי מגיע לביקור חוזר כדי להבין מה מסתתר מעבר לאריזה המתוקתקת
לא באמת חשבתם שיעבור שבוע בלי המבורגר חדש, נכון? קבלו הצצו לסניף החדש של פורט 19, המקום שהתחיל כמזללת נקניקיות משובחת ותפס תאוצה בזכות ההמבורגרים המוגזמים
מי שביקר במסעדת עזורה בתל אביב לאחרונה נתקל במחזה מפתיע ומרגש במטבח - השף רפי כהן מאחורי הסירים
שגעון ההמבורגרים ששוטף את ישראל עושה חשק להכין אחד תוצרת בית והוא ממש לא חייב להיות עם בשר. אורלי פלאי מכינה אותו עם שעועית שחורה ונותנת גם טיפ לבורגרים יציבים
השף המפורסם העלה לערוץ היוטיוב שלו סרטון לחג המולד ובו חשף את המתכון שלו ושיתף במספר סודות מפתיעים. בשביל הטריקים שלו תזדקקו בעיקר למועך תפוחי אדמה, אך לא יזיק אם תכינו מראש גם כמה עלי מרווה וחומץ
ממבעבע פשוט, שמגישים עם קרח, ב-30 שקלים בלבד, ועד שמפניות מפונפנות ויקרות. אבי אפרתי חלץ פקקים רבים ממבעבעים מכל העולם ומביא את מומלצי וואלה! לסילבסטר 2018. סקירה עם בועות.
דומינו'ס השיקו חמש פיצות חדשות עתירות תוספות בסדרת דומינו'ס מיקס. טעמנו את כולן כדי שאתם לא תצטרכו וגילינו הפתעה שהצליחה להדהים אותנו
לארוחת שחיתות אמיתית מגיש לכם השף שאול בן אדרת מנה של סטייק אנד אגז, הנתח בשר עסיסי עם ביצת עין, ולשדרוג מעטר אותו בקרם אגוזים
כל יום חורפי הוא יום למרק. השף אסף זילברשטיין ממסעדת ריפאבליק בהוד השרון מגלה את המתכון שלו למרק שורשים במרקם קטיפתי
ביקורו הקודם של קובי רובין במזנון הכנסת לפני חמש שנים לא היה חמוץ כמו זה הנוכחי. עם מחירון מרגיז לקבועים ולאורחים, ואוכל שאפילו במילואים היו נעלבים לקבל, ברור שהשחיתות מגיעה גם לצלחות בפרלמנט
זוכה מאסטר שף טום אביב פותח מסעדה איטלקית חדשה ומסקרנת בת"א ולא מפסיק להתרגש. המסעדה תפתח במקומה של פאפאס הוותיקה שתיסגר בסוף החודש
חטיף עד חצות חדש שנגמר מהר מדי, שוקולד פרה מושחת עם עוגיות, עוד חטיף שיאפשר להשתכר בסתר במשרד בלי בקבוקי אלכוהול, ודגני בוקר בטעם של דוחן - כל מה שחדש על המדף
לימים חורפיים של גשם מכין דור משה עוגת אגסים מרשימה ועסיסית בציפוי מושלג של שוקולד לבן
עוד שבוע זה קורה והגיע הזמן הזה בשנה שבו מזמינים מקומות. כל אירועי סילבסטר במסעדות ויש גם אירועי כריסמס שקורים ממש בימים אלו. פותחים שבוע של סוף שנה
השפים המקומיים כיכבו בתכניות ריאליטי, והשפיעו על עולם המסעדנות העולמי וגם על הזירה העולמית - אתם בוחרים, מיהו שף השנה שלכם ל-2017
קל לטעות ולחשוב שציר בקר הוא איזה נוזל קסום שרק שפים יודעים איך להכין, אבל האמת היא שהכנתו ממש קלה והתוצאה היא נוזל עשיר ומלא טעמים, שמשמש כבסיס למגוון מנות
חמות, פיקנטיות, ועמוסות בירק ותבלינים - פלא שהבאג'יה מתחסלות או בטרם הן הגיעו לשולחן? הבשלנית שרית אליהו מגלה את המתכון לקציצות הירק ההודיות
אדם שהזמין ביצה במסעדה ונפצע כאשר היא התפוצצה לו בפה, תבע את המקום בטענה שנגרמו לו כוויות קשות. עקב המקרה החליטו לבדוק - מדוע זה כל כך מסוכן לחמם ביצים קשות במיקרוגל?
לחמניות שמרים במילוי תפוחי אדמה הוא בדיוק מה שאתם צריכים לאפייה מנחמת של סוף השבוע, מה גם שהמאפה הזה יקצור שלל מחמאות. שאנישקי - תתחילו לשנן את השם
השנה איבדה סצינת המסעדנות המקומית עוד מסעדות יוקרה כמו רפאל וקלואליס, נפרדה ממוסדות כמו קימל והסינית האדומה, ונדמה שיותר מתמיד זמן החסד של מסעדה חדשה התקצר משמעותית ב-2017. 10 המסעדות שהכי נתגעגע אליהן וכל הסיבות שבגללן המסעדות לא מצליחות לשרוד
מזללת טקס מקס קטנה נפתחה בעיר התחתית ומביאה את בשורת האוכל השמח לחיפה. כל הפרטים על המקסיקנית הלוהטת החדשה -טאקו סלאש
כולם אוהבים לנגב חומוס בחומוסיות, אבל אין גאווה גדולה יותר מלהכין אותו בעצמכם. אבי ביטון מפציר בכם לפנות זמן ולהשקיע, ומעניק מתכון פשוט וטעים לחומוס גרגירים
מסעדת אלנה מוצלחת במיתוגה הנוכחי בדיוק כמו שהייתה בגלגולה הקודם כבראסרי דה נורמן. הרבה יותר טעים כאן מברוב המסעדות בתל אביב, רק חבל שהמקום של ברק אהרוני עסוק כל כך בלהתכחש לאופי הקלאסי והסולידי שלו
האיכויות של יקב ספרה נוכחות גם בבציר 2016, שבולטת בו פירותיות וארומטיות מעודנת. תענוג לשתות יינות של יקב שנאמן לדרכו
טירוף ההמבורגרים ממשיך לדהור: תכירו את ההמבורגר החדש מבית מוסד הבשרים המיט בר שנקרא MB בורגר בהרצליה. בתפריט: בשר טרי ואיכותי ותור ארוך בכניסה
מריו בטאלי, אחד השפים המפורסמים בעולם, הואשם בהטרדה מינית על ידי ארבע נשים שונות ונאלץ להתנצל פומבית, אבל ההתנצלות החצופה רק גרמה לו להסתבך עוד יותר
המטבח הבוכרי מפורסם במנות האורז העשירות שלו. אחת מאותן המנות היא הבחש, שבה משתדכים אליו בשר צלעות ושפע ירוקים והופכים אותו לקלאסיקה חורפית
קדירת שוקי עוף עם שומר, עלי ראשד ושפע תבלינים היא המנה שהיינו רוצים שתחכה לנו בבית בסוף יום קריר. השפית עינב ברמן ממסעדת איטלקי מקומי, עושה קסמים עם המרכיבים הכי פשוטים
סינטה כתומה בניחוח טנדורי על מצע של קוביות דלעת מתובלות, שף שאול בן אדרת מפגיז במנה עיקרית שדורשת מינימום מאמץ
בחורף מתחשק לאכול ארוחה חמה ומנחמת גם באמצע השבוע. חמודי דבאח ממשפחת הקצבים המפורסמת מסביר את כל מה שצריך לדעת על נתח הצ'אך וממליץ להכין אתו תבשיל מבשר ישראלי טרי, על מצע מושלם של ירקות שורש
פירושקי כמו אלה של אלמירה לא טעם המונה מימיו. לצד המילוי המפתיע מחירם יגרום לכם להעמיס כמויות מהכיסונים המושלמים האלה, ואוי ואבוי אם תחזרו הביתה בלי סטוקים
חג המולד שהולך ומתקרב בצעדי ענק הוא התירוץ המושלם להכנס לאוטו ולנסוע לנצרת ולגלות את סודותיה: עראייס עם בשר עגל וטלה עסיסי, מפעל חלבה מפורסם, כנאפה אסלית ועוד. סיור טעימות
קשה להאמין שאת עוגת השוקולד המהפנטת הזאת מכינים בסך הכל מממרח שוקולד וביצים מה שהופך אותה לנטולת גלוטן, רק תקפידו להפריד את הביצים לעוגת יפה וגבוהה. אתם עדיין פה? רוצו להכין
מחקר שנערך באוניברסיטת טקסס גילה שלכלי ממנו אנחנו שותים את המשקה המבעבע והחגיגי יש השפעה על הטעם שלו, ושככל שהוא יותר מבעבע הוא פחות טעים. המסקנה: שמפניה שותים רק בכוסות זכוכית (עם עדיפות לקריסטל)
קטנות ממזריות וקראנצ'יות, אחרי כל הסופגניות והדלקת הנרות, מתחשק נשנוש שפוי ליד השתייה החמה -כמו העוגיות המושלמות האלה בטעמי קפה ושקדים
ארוחת הפרידה של מסעדת קלואליס ברמת גן , תמר כהן צדק מרחיבה את שעות הפתיחה של הס 4 בת"א, תפריט חג מולד חגיגי בחיפה, משקאות החורף של רשת קפה קפה ותפריט חדש בקרוב בבראסרי. פותחים שבוע חדש
אשישות הן קציצות עדשים שנהגו להכין כאן עוד בתקופת התנ"ך והתלמוד, המורכבות אך ורק מעדשים מונבטות הנטחנות גס, ומטוגנות בשמן עמוק. ד"ר אורי מאיר צ'זיק תורם מתכון פריך להפליא לסדרת מתכוני הנסים לחנוכה
גם אתם אוהבים להזמין נתח קצבים במסעדות? זה יוצא נהדר גם בבית, בתנאי שמשתמשים בבשר ישראלי טרי, ומיישמים את כל הטיפים. חמודי דבאח ממשפחת הקצבים המפורסמת מכין אותו על מצע של גזרים אפויים
איזה שיר של ביונסה הכי נוגע בך? לאיזו עיר היית מוכנה לעבור מחר? ומהי החתונה המושלמת? קבלי את חידון האופי שיבהיר איך תיראה כוס התה שלך החורף: את מחליטה איזו חליטה