סקירה עם בועות: המבעבעים המומלצים לסילבסטר 2018
ממבעבע פשוט, שמגישים עם קרח, ב-30 שקלים בלבד, ועד שמפניות מפונפנות ויקרות. אבי אפרתי חלץ פקקים רבים ממבעבעים מכל העולם ומביא את מומלצי וואלה! לסילבסטר 2018. סקירה עם בועות.
ממבעבע פשוט, שמגישים עם קרח, ב-30 שקלים בלבד, ועד שמפניות מפונפנות ויקרות. אבי אפרתי חלץ פקקים רבים ממבעבעים מכל העולם ומביא את מומלצי וואלה! לסילבסטר 2018. סקירה עם בועות.
האיכויות של יקב ספרה נוכחות גם בבציר 2016, שבולטת בו פירותיות וארומטיות מעודנת. תענוג לשתות יינות של יקב שנאמן לדרכו
בלגימת השבוע יקב מרשה מאזור בית גוברין, יקב ובו חומרי גלם רבי פוטנציאל ששווה לעקוב אחריו
השבוע בטעימה שבעה יינות גרמניים משני יקבים מאיזור פפאלץ (Pfalz) בתמחור מתון
בלגימה השבועית טועם אבי אפרתי את היינות החדשים של יקב גבעות ומסמן את המוצלחים שבהם
אבי אפרתי לוגם את היינות האדומים של דומיין דה כריסטיה ודומיין ז'אן לואי שאב מעמק הרון שבדרום צרפת ומוצא ביניהם גם יין שהייתם שמחים להפוך ל"יין הבית" שלכם
אבי אפרתי טועם את יינות יזרעאל ורקנאטי ומסמן שתי יציאות מלבבות: פט נאט של יזרעאל וביתוני של רקנאטי
אבי אפרתי טועם את יינות San Marzano Cantine מחבל הארץ פוליה שבדרום איטליה
ההקפדה על תמחור מתון הופכת את הטובים מבין היינות של יקב ברעם הצעיר לכאלו המספקים תמורה טובה לכסף. מעניין יהיה להמשיך ולעקוב אחר התפתחותו
בלגימה השבועית בוחן אבי אפרתי את החדשים של יקב בנימינה, ומאתר יין מצוין שניתן לקנות ממנו 5 בקבוקים במחיר 100 שקלים
מה תלגמו בחג, את היין הישראלי הכי משתלם מתחת ל-100 שקלים, או היין שיעניק לכם חוויה דרום צרפתית אמיתית? אבי אפרתי מגיש לכם את 13 היינות הישראלים הכי מומלצים לארוחת ראש השנה תשע"ח
אבי אפרתי לוגם את יינות יקב הבוטיק הישראלי פלדשטיין שמציע יינות מוצלחים מאד
אבי אפרתי לוגם את הלבנים המעט של יקב מרקוס מוליטור מעמק המוזל בגרמניה ומסמן את המצוינים שבהם
אבי אפרתי נותן סימנים ביינות הלבנים של יקב Guy Saget מהלואר ומוצא עבורכם בין היתר את הסוביניון בלאן האמיתי הכי זול שמסתובב היום בחנויות
אבי אפרתי לוגם את החדשים והחביבים של יקב אבידן בהם גם בקבוק יין אחד שהתעלה על כל השאר
אבי אפרתי לוגם את יינות יקב הבוטיק האיכותי ויתקין, החל מרוזה קיצי ומצוין, דרך לבן יבש ים תיכוני מורכב, ועד יין אדום שאפשר לשתות גם בקיץ
אבי אפרתי מתענג על יינות יקב Carm מפורטוגל, שמלאים באיכות, אופי וייחוד ומומלצים למי שמחפשים לצאת מהקופסה
אבי אפרתי לוגם את היינות של יקב קובננט ויין אחד מבעבע של כרמל ומסמן את הנבחרים שבהם
בטעימת השבוע לוגם אבי אפרתי יינות מלנגדוק צרפת, שמעניקים תמורה נהדרת לכסף וכוללים יינות אדומים שאידיאלי להגיש בטמפרטורות קרירות
אבי אפרתי לוגם את הלבנים החדשים של יקבי כרמי יוסף ומדבר, מיין קליל לפיקניק ועד יין עם עומק שמתאים לצד פירות ים או צלעות
אבי אפרתי טועם את יינות פול ז'אבולה אינה מדרום צרפת, מאתר את הטובים שלהם ומסמן יין לבן שהוא מופת של תמורה ל-65 שקלים
אבי אפרתי לוגם שבעה יינות חדשים מהרי גליל ופסגות ומוצא את היין הישראלי המשתלם ביותר על המדף בחנויות
אבי אפרתי לוגם את יינות יקב ירושלים המתחדש, ושמח לגלות שהמהפיכה שעברה עליו באה לידי ביטוי בטעמי היין
אבי אפרתי לוגם את היינות הים תיכוניים של יקב רקנאטי ומגלה ביניהם את אחד מיינות הקיץ הכי שווים על המדף
יותר קל לעשות יינות טובים יקרים מאשר ליצור יינות בסיס מוצלחים. כל היינות בלגימה הזו של יקבי כרמל יספקו בגדול את הסחורה ללגימת יומיום כיפית בתקופה החמה
מיין של 3 ב-100 ועד לבקבוק במחיר 200 שקלים - אבי אפרתי מעניק לכם את הסקירה המלאה והמקיפה ליינות משובחים שישדרגו את ארוחת החג
האביב בפתח, תירוץ מצוין ללגימה מהיינות החדשים של יקבי עמק יזרעאל ויקב אמפורה
אבי אפרתי לוגם את החדשים של יקב טוליפ ודלתון ומגלה יינות לסוגים שונים של אנשים מיין לאוהבי הטעם המתקתק ועד יין עילאי שנותן תמורה לכסף
בטעימה השבועית לוגם אבי אפרתי את יינות היוקרה החדשים של יקב יתיר ואת החדשים של יקב בנימינה וממליץ על המוצלחים שבהם
אבי אפרתי לוגם את היינות החדשים של יקבי תבור ופסגות, שניהם יקבים ותיקים שנמצאים בעיצומם של תהליכי שינוי חיוביים ומשמחים
אבי אפרתי טועם שישה יינות של יקב לואיס פליפה אדוארדס הצ'יליאני, שמספקים תמורה טובה לכסף
למרות השקעה בשיווק ונוכחות מאסיבית בסופרמרקטים, אבי אפרתי לא מתרשם מהיינות החדשים של יקב ברקן. אין בהם ייחוד, אנינות או שאיפה כלשהי למצוינות
השבוע טועם אבי אפרתי יינות מיקב הבוטיק סלוקיה שבקצרין, שני לבנים ושלושה אדומים, בעלי סגנונות שונים, מתקין ובנאלי ועד מפתיע ורב קסם. יש יינות מוצלחים בסלוקיה, צריך רק לדעת על איזה מהם לשים יד
אבי אפרתי בוחן שבעה יינות מיקב פלנטה שבסיציליה, החל מיינות מסורתיים, דרך מודרנים וכאלו שעושים שילוב טוב בין ישן לחדש. יותר משווה לשים ליקב הזה, שמביא טעמים וניחוחות מסוג שפחות רגילים ללגום כאן
אבי אפרתי מוזג את איטליה לכוס ודוגם את היינות החדשים תוצרת רופינו מטוסקנה