אוכל בריא: כדורי עדשים ברוטב גזר-בוטנים
קציצות בלי בשר לא חייבות להיות בגדר עונש. השפית שלי לרון ממשק ברזילי מכינה כדורי עדשים בניחוח אסייתי המונחים בתוך קארי גזר בוטנים מתקתק
קציצות בלי בשר לא חייבות להיות בגדר עונש. השפית שלי לרון ממשק ברזילי מכינה כדורי עדשים בניחוח אסייתי המונחים בתוך קארי גזר בוטנים מתקתק
מתחשק לכם אוכל הודי מזין שאינו מכביד? השפית שלי לרון ממשק ברזילי מכינה תבשיל ירקות עשיר וחריף עם קארי הודי, קוקוס וכוסברה שמוכן תוך חצי שעה
מחפשים מה לעשות עם הסלק שלכם? השפית שלי לרון מממשק ברזילי בת"א מכינה מנה בריאה במיוחד של סלקים מאודים במילוי ירקות שורש ועדשים שחורות, ששוחים ברוטב רימונים חמוץ-מתוק
למי שמחפש פתרון בריא לארוחת צהריים אבל לא יכול לוותר על המבורגר, מציעה אורי שביט להכין קציצה עשירה של עדשים כתומות מנוקדת בקינואה ועשבי תיבול, שאפשר לטגן או לאפות
הגשם גרם לשפית שלי לרון ממשק ברזילי לבשל מרק כתום עם דלעת וגזר עם פטנט, שמעניק למרק מרקם קטיפתי וקרמי בלי טיפת חלב
הרבה לפני טרנד הטבעונות וחנויות הטבע הפכה ציונה מלמן לטבעונית. כיום היא מעבירה קורסים וסדנאות על אוכל בריא ומבטיחה שיש דבר כזה אוכל טבעוני וטעים
האזוקי היא פצצת ויטמינים וסיבים תזונתיים, דלה בשומן ומאזנת את רמות הסוכר בגוף. השפית נלי קרפנר, מהמטבח של נלי ביפו, מכינה ממנה תבשיל ירקרק עם מנגולד ולימונים כבושים
תתפלאו כמה שזה טעים: כדורים מטחינה, דבש, סילאן, אבקת גרעיני חמניות ונבט חיטה, שהופכים לממתק בריא. נלי קרפנר מהמטבח של נלי ביפו מציעה קינוח נטול סוכר
אינסוף יתרונות יש בשיבולת שועל: היא עשירה בוויטמינים, מעניקה תחושת שובע ומסייעת לירידה במשקל. השפית נלי קרפנר מהמטבח של נלי ביפו משלבת אותה במרק קרם גזר
היג'יקי היא אצת ים עשירה בסידן, המאזנת את רמת הסוכר בדם ומסייעת בהורדת הכולסטרול. נלי קרפנר, מהמטבח של נלי ביפו, מקפיצה אותה עם טופו, ג'ינג'ר וסויה
נלי קרפנר, מ"המטבח של נלי" ביפו, מלמדת איך אופים קיש שחום ונהדר על טהרת קמח הכוסמין, קמח שלו יתרונות בריאותיים מובהקים על פני החיטה
השפית עינת מזור, מחברת הספר "לא חייבים גלוטן", מלמדת איך להכין מאפינס מוצלחים במיוחד, טעימים ובריאים, מבלי להשתמש בקמח חיטה
אפשר להכין עוגת תפוזים עסיסית וטעימה גם ללא שימוש בקמח חיטה. קבלו מתכון פשוט וקל מהשפית עינת מזור, מחברת הספר "לא חייבים גלוטן"
וריאציה על המאכל הבוכרי, שתפאר את שולחן ליל הסדר. שפית עינת מזור, מחברת הספר "לא חייבים גלוטן: סודות האפייה והבישול הבריא", משתעשעת עם אורז משובץ בשקדים וירקות
למה להתנזר מלחמניות? שפית עינת מזור, מחברת הספר "לא חייבים גלוטן - סודות האפייה והבישול הבריא", מלמדת להכין לחמניות ריחניות ועסיסיות, משובצות בזיתים ונטולות גלוטן
מאפי עוגת גזר אישיים ומפנקים ללא גלוטן, שמשודרגים למנה חגיגית של ממש באמצעות ציפוי מייפל-גבינה. גודלם הקומפקטי הופך אותם לאידיאלים גם לפיקניק אביבי
גם הרגישים או הנמנעים מגלוטן יכולים ליהנות. השפית עינת מזור מגישה מתכון קל ופשוט לקוגלהוף תפוחים, שממלא את הבית בניחוח משגע
מנה קלילה ורעננה עם אטריות אורז שחורות ברוטב אסייתי, שאפשר להכין בתוך דקות ספורות בלבד. השפית עינת מזור מבשלת ארוחת צהריים בריאה ללא גלוטן
אין שום סיבה שהנמנעים מגלוטן יתנזרו גם מפנקייק. עובדה: יש לנו מתכון מצוין לחביתיות אווריריות ללא קמח חיטה, שאפשר להגיש עם מייפל, דבש ופירות