לחם? עבודה!
למרות שהיא נהגה להדיר את ידיה מקערת הבצק, גלי רבינק הצטרפה לסדנת אפייה של לחמים. עכשיו היא חשה לשה מצטיינת
למרות שהיא נהגה להדיר את ידיה מקערת הבצק, גלי רבינק הצטרפה לסדנת אפייה של לחמים. עכשיו היא חשה לשה מצטיינת
נכון שמזג האוויר לא אידיאלי למטבח המנחם של הונגריה, אבל אחרי סדנה אצל עופר ורדי ופטר שיקלושי, גלי רבינק יכולה להישבע שיש לה סבתא בבודפשט
נכון שההגיגים יומרנים, אבל המתכונים בספר של מקס ברנר מצויינים ומפתיעים. כן כן, אלוף המיתוג והשיווק עשה זאת שוב