הטוב משלוש: מרקים מפנקים של בני סיידא
לכל עדה יש את הטכניקה שלה להתמודד עם הקור המרוקאים מכינים מרק חרירה, ההונגרים מרק גולאש והאשכנזים מרק עוף עם קרפלעך. 3 מתכונים למרקים מנחמים מתוך ספרו החדש של בני סיידא "מרק חם"
לכל עדה יש את הטכניקה שלה להתמודד עם הקור המרוקאים מכינים מרק חרירה, ההונגרים מרק גולאש והאשכנזים מרק עוף עם קרפלעך. 3 מתכונים למרקים מנחמים מתוך ספרו החדש של בני סיידא "מרק חם"
הרבה לפני שהפך לקלאסיקה מוקפדת היה הבויאבז מרק דייגים בפרובאנס שנהגו לצרוך במהלך הדיג. השף אמיר מרקוביץ' מלמד להכין בויאבז, מרק דגים צרפתי, שמלווה בטעמי אניס וזעפרן
מצפים לאורחים ושוברים את הראש בשלב ההכנות? הסדנה של פטי גאטו תעניק לכם את כל הטיפים שיהפכו את האירוע שלכם למרשים באמת
זוכה מאסטר שף תום פרנץ מוציא לאור ספר בישול חדש בגרמניה שמעניק לגרמנים הצצה מעמיקה לנבכי המטבח הישראלי
לחמניות גבינה נימוחות בסגנון פורטוגזי, לחם מקלובה ים תיכוני וקינוח סטיקי טופי אמריקאי שלושה מתכונים מפנקים שכיף לאפות בעונת הסתיו, מתוך ספר האפייה החדש של ארז קומרובסקי
מתי נחגוג עם טארטלטים משובחים אם לא ביום הבסטיליה? לרגל יום העצמאות הצרפתי מלמד הקונדיטור דוד לאור איך מכינים טארטלט מפתה במיוחד
החופש הגדול גורם לילדים לטפס על הקירות מרוב שעמום? קבלו מתכונים מהספר החדש "אני רוצה לבשל לחברים שלי" שיעסיקו אותם בכיף
מתגעגעים לאוכל עיראקי אמיתי? רינה כהן הוציאה לאור את הספר "הבישול העיראקי של אמא", ובו כל הסודות מהמטבח הפרטי של אמה. קבלו שלושה מתכונים אותנטים לקינוח סלק קר, סמבוסק שקדים וריבת תפוחים
ספר הבישול החדש של השף ילווה בחגיגה יוונית, בגאיה בזכרון יתקיימו ערבי ייננים, בסרדיניה ביפו מגישים אפריטיבו, ובבאשר בירושלים חוגגים שנה חלבית. האירועים הטעימים של השבוע
למי שרוצה לכבוש את האורחים בחגיגות יום העצמאות, מציע מאיר אדוני שני מתכונים מושקעים לצלעות על המנגל, מתוך אפליקציית המתכונים שלו Look and Cook
אפשר להכניס קצת עניין למנגל המסורתי - מומחה הבשרים דרור פילץ מעביר סדנת עישון ומלמד להכין בשרים ומטעמים מיוחדים שישדרגו כל חגיגה ביום העצמאות
איזה מתכונים מוכרים לנו בעצם חתול בשק? המנות של מי מחרמנות באמת? איפה יש טיפים שמעייפים בשלנים? רוני קדר סוקרת את ספרי הבישול החדשים שיצאו לכבוד פסח
18 מהשפים הטובים בארץ תרמו את מתכוניהם לספר "הפסח שלנו", שכל הכנסותיו יועברו לרכישת סלי מזון לנזקקים. קבלו ממנו 4 מתכונים לחג, העושים שימוש בחומרים פשוטים וזמינים
18 שפים, מהבולטים בישראל, תרמו מתכונים, צלמי אוכל מובילים התנדבו לצלם, ובמאמץ משותף יצא לאור ספר, שכל הכנסותיו יוקדשו לקניית סלי מזון לנזקקים
הדייסה הכי מענגת של האיטלקים, מנת פועלים קלאסית, שתחמם אתכם בימים קרים. השף רועי סופר ממסעדת סרדיניה ביפו מספר איך מכינים את הצהובה הכי דשנה
כסף לא צומח על העצים, אבל האוכל דווקא כן. ביקור בסדנת הליקוט של אורי מאיר צ'יזיק, שבה הוא מלמד איך אוספים צמחי בר למאכל, ומה עושים איתם