מאמן המטבח: אם לא שותים, מבשלים!
מתלבטים אם לבשל עם בקבוק היין הישן שעמד חצי פתוח במקרר? מאמן המטבח מעניק תשובה לבשלן המתחבט בטור בישול אלכוהולי במיוחד
מתלבטים אם לבשל עם בקבוק היין הישן שעמד חצי פתוח במקרר? מאמן המטבח מעניק תשובה לבשלן המתחבט בטור בישול אלכוהולי במיוחד
הקרמול מוסיף טעם ועניין בכל מנה החל מבשר, דרך פופקורן ועד לקינוחים. מאמן המטבח מסביר איך מקרמלים נכון ומה צריך לעשות כדי לא לשרוף את הקרמל
חיתוך של עגבניה אולי נראה כמו הדבר הכי קל בעולם, אבל למעשה יש דרך נכונה ומהירה לעשות זאת. כך תחתכו אותה כמו מקצוענים
רוצים לבשל מתכון אבל פתאום יש ציר במרכיבים ואין לכם אחד בבית? מאמן המטבח חושף את כל האמת לגבי צירים ואבקות מרק
רוצים ללמוד להכין חומוס משגע אבל חשוב לכם לשמור על הבריאות? ביקרנו בסדנה שמלמדת את כל רזי החומוס, מינוס הפיתות
הגולש דורון רז שאל איך מכינים גולאש הונגרי. מאמן המטבח מעניק את כל הטיפים לצד מתכון הונגרי אותנטי לתבשיל שיחמם לכם את החורף
איזה ירקות קופאים טוב יותר מאחרים ואם כבר קונים ירקות בשקית אז מה מומלץ יותר. מאמן המטבח נכנס לכם למקפיא ועושה סדר
בספרה החדש של רינה רוסנר שלל מתכונים הסופגים השראה מפרשת השבוע. קבלו 3 קינוחים מתוכו: עוגת מערת שוקולד, עוגיות כוכבים, ועוגת מכתש
אין דבר מרתיע יותר בתחום האפייה מאשר עבודה עם שמרים. מאמן המטבח מסלק חששות ועונה על החידה עתיקת היומין - למה השמרים לא תופחים לכם?
מה היתרון של בלוגרים על פני כותבי ספרי הבישול הוותיקים? איזה ספר חייבים להביא למשפחה הייקית? ובני סיידא מכה בפעם המי יודע כמה. כל ספרי הבישול החדשים לראש השנה תשע"ה
רוצים להפוך קינוח חלבי לפרווה? עז תלם מעניק לכם מדריך מקיף שיאפשר לכם להמיר את החמאה, החלב ואפילו השמנת המתוקה בתחליפים כשרים
שמיל הולנד נזכר במאכל ילדות חגיגי ומכין לשולחן ראש השנה קניש תפוחי אדמה בשתי צורות הכנה - מאפה שמרים ובצק גבינה
מה לא אמרו עליו? שהוא חסר טעם, במרקם של גומי, ואוכל של טבעונים. מסתבר שכל זה ממש לא נכון, אינספור סודות ואפשרויות שיעניקו לטופו טעמים נפלאים ומפתיעים
לאפות נשיקות מרנג זה כמו לרכב על אופניים בהתחלה נופלים הרבה עד שתופסים את העיקרון. מאמן המטבח נותן לכם את כל הכלים לאפיית נשיקות מרנג מושלמות
בישול קלח התירס זמן ממושך עלול להביא למצב שהקלח רק הולך ומתקשה. מאמן המטבח מסביר מה הדרך הכי טובה לבשל תירס ואיך לזהות שאכן מדובר בקלח טרי
הדרך הכי טובה להתקרר ומהר היא לשתות ברד. מאמן המטבח מסביר למה זה תמיד יוצא לא מספיק מתוק, ונותן טיפים למשקה ששווה את ההשקעה
קריס ג'נר, אימן של האחיות קרדשיאן מוציאה ספר בישול חדש שמאגד את מיטב מתכוניה של האישה שלא מתעייפת אף פעם. מרתה סטיוארט צריכה להתחיל לדאוג?
לא יודעים באיזה סוג אורז משתמשים? עלי הגפן מתפרקים ולא יוצאים טעימים? מאמן המטבח מעניק לכם את כל הסודות שצריך לדעת לממולאים מושלמים כמו של סבתא
קמח מלא הוא בריא יותר מקמח לבן אבל יש כמה חוקים ברורים להחלפה ביניהם במתכונים. מאמן המטבח מסביר על קמח מלא קמח לבן וההבדלים ביניהם
המרדף אחר אורח חיים בריא לא תמיד קל ליישום במטבח הביתי. הסדנה של הנטורופתית נועה פרומן מעניקה טיפים לאכילה נכונה יותר ומייעצת כיצד לבשל בריא בבית מבלי לבחור בקיצוניות לשום כיוון
לא משנה כמה פנקייקים הכנתם בחייכם, הפנקייק הראשון תמיד נשרף או נדבק. מאמן המטבח מעניק טיפים לפנקייקס מושלמים
אין לכם תנור בבית אבל מתחשק לכם לאפות? רוצים לדעת אחת ולתמיד מה ההבדל בין טוסטר אובן לתנור? מאמן המטבח עושה לכם סדר באפייה
שואפים ליותר מבלינצ'ס וקישים בשבועות ולא רוצים לעבוד קשה מדי? יוגב ירוס מליטל איטלי מסביר איך מכינים ניוקי תפוחי אדמה עדינים בטעם אגוזי בשילוב גבינות
כדי להכין עוגת גבינה קרה צריך להכיר טוב את הג'לטין. עז תלם מסביר לגולשת איך עובדים אתו נכון, מתי מוסיפים אותה לעוגה וחושף את הפטנט לעוגה יציבה ועמידה
ההמבורגר הביתי של יום העצמאות לא תמיד יוצא כמו במסעדות. עז תלם מסביר לגולשים איך מכינים את הקציצה המנצחת ואיך צולים אותה בדיוק במידה הנכונה
לקראת יום העצמאות מעניק הקצב יניב בר נור מקצביית המיט מרקט בת"א טיפים לטיפול בבשר על האש. אז איזה נתחים יש בשוק, כיצד מתפעלים את המנגל ואיך מכינים רוסטביף על האש?
בישראל, צריכת כנפי העוף לנפש היא מהגבוהות בעולם והן מככבות גם על המנגל. דניאל שליט, שף מסעדת דיקסי בת"א, מלמד את כל הטריקים לכנפיים עסיסיות ונותן מתכון למרינדה מושלמת
השף יוסי שטרית מהמסעדות קיטשן מרקט ואונזה מגיש מתכון חגיגי ללזניה עם טוויסט: דפי פסטה פתוחים ועליהם ראגו בשר עסיסי בציפוי רוטב בשמל
השניצל יוצא יבש מדי? מתלבטים כמה שמן לשים? לא יודעים מה עדיף לציפוי פריך - פנקו או פירורי לחם? מאמן המטבח עונה על שאלות הגולשים וחושף את הטריקים לשניצל מושלם
רוצים להפטר משאריות משלוח המנות ולתרום לנקיון פסח? מירב שיינר תופסת שתי ציפורים במכה ומכינה קינוח טרייפל שכבות חגיגי שמנצל את המיטב מהמתוקים שנותרו מיותמים במזווה
הוא מספק פריכות בלתי נשכחת למאפים ומשמש מעטה אוהב למאפים מכל מיני סוגים. עז תלם מלמד את הגולשים לאפות עם בצק פילו
מזג האוויר הלא חורפי לא סיפק יותר מדי הזדמנויות לחמין, אבל עז תלם בכל זאת מנצל את סוף פברואר כדי לענות על מקבץ שאלות הגולשים לגבי החמין המושלם
בספרן החדש נותנות אורלי פלאי ברונשטיין ועינת אביטל מתכונים מהירים לאירוח. קבלו שלושה מאפים מפתים במיוחד מתוכו: מאפינס תפוחים וקרמל, חלה ממולאת ולחם קופים מלוח
למה הקציצות תמיד מתכווצות לנו בטיגון? עז תלם עונה על השאלה הנצחית ונותן את כל הכלים לטיגון קציצת בשר תפוחה ועסיסית
השבוע שאלו הגולשים איך מכינים צ'יפס של אלופים. עז תלם מנפץ מיתוסים ונותן כמה טיפים מהשף הבריטי הסטון בלומנטל להשגת טוגנים פריכים וטעימים
בישול בוואקום אמנם נשמע מפחיד, אבל בסדנה שלו השף יאיר פיינברג מפיג את החששות ועושה היכרות עם שיטת בישול בריאה וטעימה במיוחד