אבי מפרגן: פרוסות אנטרקוט בלחמנייה ביתית
אבי ביטון מגיע להיכל הבשרים הדסון בראסרי ומפנק במתכון שלא חייבים לצאת בשבילו מהבית בגשם: פרוסות אנטרקוט בלחמנייה ביתית עם עגבניות ופלפל חריף
אבי ביטון מגיע להיכל הבשרים הדסון בראסרי ומפנק במתכון שלא חייבים לצאת בשבילו מהבית בגשם: פרוסות אנטרקוט בלחמנייה ביתית עם עגבניות ופלפל חריף
כרוב בסלט זה נחמד אבל כשצולים אותו בתנור זו כבר אופרה אחרת. רות אוליבר מכינה כרוב צלוי עם הפתעות
אבי ביטון מבקר במסעדת סאלוף ובניו בתל אביב, ובהשראה התימנית מכין במטבח שלו מתכון פשוט שבפשוטים למלוואח בננות מטריף
מרק אפונה לימוני ומרענן, שלא צריך לחכות שהטמפרטורות יצנחו בשביל להתענג עליו. מגישים עם שמנת חמוצה ועלי נענע טריים
הדבר השני הכי טעים שאפשר לעשות מבצק פיצה, זה קלצונה. אבי ביטון טעם את המאפה של השף דיויד פרנקל בפרונטו קיוסקו ובהשראתו מכין כיסונים שמנמנים במילוי בצל מטוגן, תפוחי אדמה וגבינות
אבי ביטון טועם בר ים סצ'ואן בצפרה של אבי קונפורטי ומגלה שאותה שיטת אידוי תהפוך גם את חזה העוף ללא פחות ממושלם
אחרי שתזללו אותן מעל אורז לבן, תוכלו לארוז את הקציצות האלה בסנדביץ' שיספוג אליו את הרוטב. הסוד טמון בעמבה ולימון כבוש שמתבשלים עם המון ירוקים
הביקור במסעדת הדגים המפלט האחרון באילת יחד עם תחילת עונת הדיג, עשתה לשף אבי ביטון חשק למנה מענגת של פילה דניס עם עור פריך על סלט משוויה של ירקות חרוכים