ביצ'אק, פליז: כיסונים בוכריים ממכרים
כיסוני הביצ'אק הממזריים מפורסמים בזכות צורתם הייחודית והמילוי הכתמתם. הבשלנית מיטל פנחסוב עושה פלאים ומכינה כיסונים בוכריים ללא שמרים בזכות טריק פשוט
כיסוני הביצ'אק הממזריים מפורסמים בזכות צורתם הייחודית והמילוי הכתמתם. הבשלנית מיטל פנחסוב עושה פלאים ומכינה כיסונים בוכריים ללא שמרים בזכות טריק פשוט
פסטה ביתית מזוהה לרוב עם מכונה, אבל אפשר להגיע לתוצאה נהדרת בבית בלי להתאמץ. אבי ביטון מפרגן למסעדת פיאטו ברחובות ומכין פסטה פיצ'י
מסעדת יריחו פועלת רק חודשים ספורים, אבל מנת כדור הים הקרוע הפכה כבר לשם דבר. אבי ביטון מפיח חיים חדשים בסלט הטאבולה ומוסיף לו שדרוג טרי וכיפי
מבחינת הישראלי המצוי שבועות אפשר לחגוג כל השנה. אבי ביטון מכין בהשראת קפה עץ התות ברחובות את עוגת הגבינה האהובה בגרסה עשירה, מהירה ונטולת גלוטן
בטורו השבועי מבקר אבי ביטון במקדש הבשרים פונדק דה לוקס ומקל עליכם את החיים עם מתכון פטנט בהשראתו: נקניקיות עוף קלות להכנה שדורשות מכם רק מעבד מזון וניילון נצמד
בלי שמרים והתפחות, אפשר לאפות גוז'גיז'ה טעים לא פחות, ולקצר את זמני ההכנה הממושכים. מיטל פנחסוב הדר פיצחה את המתכון למאפה הבוכרי המהולל
עוגת המלאי הרומנית משלבת בין קמח תירס ולגבינות. הבשלניות שולה מידב וכתי עינב מלמדות להכין את העוגה הצהובה והעסיסית שזוללים עם שמנת חמוצה וריבה
במקום להתעסק עם פחמימות וצלחות, אבי ביטון לוקח נתחי פרגית מתובלים ועוטף בעלי חסה. בהשראת מסעדת אסיה בשוק הפשפשים הוא מגיש את הנשנוש המושלם לאירוח
כשתבשיל הבשר ההונגרי פוגש את הממליגה הרומנית הרכה נולד תבשיל שכולו קסם, כזה שיתחיל את השבוע הקרוב ברגל ימין
עם כמה תוספות לסיר הקציצות שלכם הוא יהפוך באורח פלא ממנה יומיומית ופשוטה לגולת הכותרת בארוחה חגיגית. אבי ביטון שולף עוד טריק מהשרוול