מושלם לארוחת ערב מהירה: מאפים פריכים עם גבינה וירוקים
בצק פריך בהחלט עלול להרתיע רבים, אבל אורלי פלאי-ברונשטיין מלמדת כיצד מכינים בזריזות בצק פריך על בסיס שמן זית והופכים אותו למאפים אישיים ממולאים בכרישה, גבינת פטה וקייל שזוכה לטיפול מעושן
בצק פריך בהחלט עלול להרתיע רבים, אבל אורלי פלאי-ברונשטיין מלמדת כיצד מכינים בזריזות בצק פריך על בסיס שמן זית והופכים אותו למאפים אישיים ממולאים בכרישה, גבינת פטה וקייל שזוכה לטיפול מעושן
תבשיל ראגו טבעוני עשיר בעדשים וירקות שורש צבעוניים מכוסים בשמיכה זהובה ופריכה של בצק פילאס. אפשר להגיש עם כוס יין ולהתפנק בארוחת ערב חגיגית גם באמצע השבוע
הקישואים נמצאים בשיא עונתם, והם שמנמנים ומתוקים. אורלי פלאי ברונשטיין מנצלת את השעה, ומכינה מהם ממולאים משגעים עם אורז ונענע ורוטב עגבניות ריחני
בלי מאמץ ובלי טיגונים, אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה מאפים קריספיים של פלאפל בסגנון לחמעג'ון עמוסי עשבי תיבול טריים. מגישים עם המון טחינה וסלט ירקות קצוץ טרי ומתענגים