זר מתוק: עוגת שמרים שושנים של לחמים
אף אחד לא יצליח להשאר אדיש בפני העוגה הזאת של מאפיית "לחמים" בתל אביב שמשלבת מכל טוב: בצק שמרים עדין, מרציפן ותפוחים
המנה הלוהטת הזאת, של שף אבי קונפורטי מטופולופומפו, שולחת את הפה למסע המשלב בין כל החושים. הדליקו אש בכיריים, דמיינו תנור אש אימתני, ותנו לעצמכם להיסחף בטעמים האקזוטיים
אחרי החג קשה להביט לכיוונו של אוכל כבד. שף קובי אוחיון למסעדת הרברט סמואל הרצליה משתף במתכון לדג לברק בתנור הנצלה כשהוא עטוף בטעמי המזרח הרחוק, ויוצא רך, רענן וכל כך טעים
מחפשים מנה מעולה ואלגנטית שתעמוד במרכז שולחן החג בראש מורם ותנצח על הארוחה החגיגית? בומב עוף במילוי חיטה, שומר וכרובית של מסעדת "קורדיליה" של שף ניר צוק יענה על הדרישות
סוף החופש הגדול הוא הזדמנות לשחיתות מתוקה עם הילדים. שניה לפני שכולם מתפזרים לגנים ובתי הספר מכינים קרפ עוגת גבינה ושוקולד של מקס ברנר שאפשר לשנות ולשדרג לפי מה שמתחשק
לנמנעים מגלוטן קמח תירס הוא הצלה קולינרית, ופולנטה הוא אחד המאכלים היותר טעימים שאפשר להכין ממנו. מתכון של אסף גרניט למסעדת "מחניודה" הירושלמית
דאל היא מנה צפון הודית חגיגית ומתובלת, שעבור מי שטייל בהודו, בעיקר עושה להתגעגע. לכבוד יום העצמאות ההודי החל השבוע, מתכון של רינה פושקרנה, שפית רשת מסעדות "טנדורי"
מנת הפתיחה הפופולרית ביותר במסעדת "חדר האוכל" של השף עומר מילר היא קרם החצילים, העשוי מארבעה חומרים בלבד ועוד שניים לקישוט. מעכשיו תוכלו להכין בקלות גם בבית
האורז המטוגן עם ירקות ורצועות עוף מלווה את "ג'ירף" הרצליה כבר שנים. כעת מתפרסם כאן לראשונה המתכון למנה הפופולרית, שלא צריך להכין בשבילה שום דבר ליד
במשך שישה חודשים ערך שף ניר צוק אין ספור נסיונות על המוני בטטות, עד שהצליח להגיע למרקם המושלם של צ'יפס בטטה. מסתבר שאחד הסודות החשובים ביותר הוא טיגון פעמיים, ותיבול מדויק